Ζητείται θηλυκό Beagle

Status
Κλειδωμένο θέμα

Hector!!

Member
28 Δεκεμβρίου 2008
6
0
Ο Εκτοράς μας είναι πλέον σε ηλικία να ζευγαρώσει και ψάχνουμε θηλυκό! :)

..........................................................................................................................................

Hector!! όπως ήδη θα έχεις καταλάβει στο φόρουμ απαγορεύονται οι αγγελίες ζευγαρώματος και οι αναζητήσεις "γαμπρών" και "νυφών" , με μια σύντομη και εύκολη περιήγηση θα καταλάβεις το γιατί και ασχέτος αν θα συμφωνήσεις ή όχι θα πρέπει να το σεβαστείς.

Σου εύχομαι καλώς όρισες και καλή διαμονή! :) admin

βάσω

Well-Known Member
17 Μαρτίου 2008
244
0
κανε λιγη υπομονη και θα δεις! και διαβασε λιγο πριν γραψεις οτιδηποτε;)

Hector!!

Member
28 Δεκεμβρίου 2008
6
0
ειλικρινά δεν σε καταλαβαίνω.. να διαβάσω τι? έχω διαβάσει πάρα πολύ για την αναπαραγωγή. και να περιμένω τι?

Hector!!

Member
28 Δεκεμβρίου 2008
6
0
κάτι που δεν μου αρέσει είναι να βγάζουν οι άλλοι βιαστικές αποφάσεις και να κριτικάρουν χωρίς να ξέρουν.
δεν θέλω να το ζευγαρώσω για κανέναν από τους λόγους που αναφέρονται αλλα δεν μπήκατε καν στη διαδικασία να ρωτήσετε γιατί θέλω να το ζευγαρώσω, το πρώτο πράγμα που κάνατε είναι να απαντήσετε ειρωνικά, πράγμα καθόλου ευγενικό.
το σκυλί μου έχει χαρτιά από τον κοε αλλά μάλλον θα πρέπει να απευθυνθώ εκεί γιατί από φορουμ άκρη δεν βγάζω.

βάσω

Well-Known Member
17 Μαρτίου 2008
244
0
κατ'αρχην μην εξαπτεσαι! το αν εχει χαρτια ή οχι ειναι το λιγοτερο,το θεμα ειναι γιατι να θελεις να το ζευγαρωσεις!εισαι εκτροφεας? μαλλον οχι,δε θα εψαχνες νυφη σε κανενα φορουμ,νομιζεις πως το εχει αναγκη ο σκυλος σου? μαλλον κανεις λαθος!
θελεις να βγαλεις μερικα ευρω? καντο σωστα,γινε εκτροφεας!
αααα....και αν βγαλεις ακρη με τον ΚΟΕ σε οτιδηποτε,πες μου το σε παρακαλω γιατι εγω εχω απογοητευτει!

Hector!!

Member
28 Δεκεμβρίου 2008
6
0
μα δεν θέλω καν να τα πουλήσω!θα τα δώσω σε ανθρώπους που τους ξέρω και θα ξέρω οτι θα τα αγαπούν και το κυριότερο θα τα βλέπω! ποσώς με ενδιαφέρουν τα λεφτά και μόνο που το αναφέρατε κατάλαβα γιατί ξεκινήσατε να μου απαντάται με τέτοιον τρόπο. δεν χρειάζεται να συνεχίσουμε την συζήτηση, αναλογιστείτε γιατί είστε γενικά ως φιλόζωοι τόσο εχθρικοί, και σκεφτείτε οτι δεν θέλουν όλοι να εκμεταλευτούν το σκύλο τους..

βάσω

Well-Known Member
17 Μαρτίου 2008
244
0
περιμενε...τωρα μου λες οτι θελεις να ζευγαρωσεις το σκυλο σου, για να αποκτησουν σκυλο καποιοι που δε θελουν να τον πληρωσουν?μπραβο τι να πω!
εγω καποτε ειχα μπει στη λογικη να ζευγαρωσω το σκυλο μου να κρατησω κουταβι,αλλα το εκανα για μενα,δε σκεφτομουν τους αλλους! και φυσικα αλλαξα γνωμη οταν το εψαξα και ασχοληθηκα λιγο περισσοτερο με το τι μπορει να σημαινει "ζευγαρωνω το σκυλο μου"
οσο για τα λεφτα, μη μου πεις οτι ειναι λιγοι αυτοι που το κανουν γι'αυτο το λογο!
σχεδον ολοι!δεν ειδα ποτε αγγελια χαριζεται καθαροαιμο ταδε,δυο μηνων...κτλ!!!!

Hector!!

Member
28 Δεκεμβρίου 2008
6
0
άκου Βάσω. 1ον δεν μου αρέσει ο τόνος σου και είναι η τελευταία φορά που απαντάω ή που ασχολούμαι με το φορουμ.
2ον. πρόκειται για πολύ κοντινά μου άτομα, με αυλή και ναι θέλω να τα δώσω σε αυτούς γιατί ξέρω οτι θα τα αγαπάνε και θα τα προσέχουν. δεν εχουμε οικονομικό πρόβημα και δεν τα θέλουν γιατί είναι τζάμπα, να στο πω έτσι. δεν σκεφτόμαστε όλοι έτσι όπως νομίζεις. και ειλικρινά πιστεύω οτι είναι πολύ καλύτερο να το δώσω σε κάποιον φίλο μου που είναι αξακριβωμένο ότι θα το προσέχει παρά να το πουλήσω σε κάποιον τον οποίον δεν τον ξέρω.
αλλά και να ήθελα να το πουλήσω, τόσοι και τόσοι το κάνουν, και μάλιστα με σκυλιά χωρίς χαρτιά, με εμένα βρήκες να τα βάλεις? τα κουταβάκια θα είναι δηλωμένα στον κοε, δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς σε ενόχλησε..
κράτα την ενέργειά σου για αυτούς που πραγματικά χρειάζονται να κόύσουν όσα θέλεις να πεις μην τα λές και όποιον πάρει ο χάρος.
η επίθεσή σου ήταν τελέιως αναίτια και θα σου σύστηνα την επόμενη φορά να ρωτήσεις πριν αρχίσεις να τα χώνεις..

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Κάνε τις απαραίτητες εξετάσεις υγείας.
Κατέβασε το σκύλο σε εκθέσεις για να δεις κατά πόσο είναι εντός προτύπου.
Βρες θηλυκό με τα ίδια προσόντα. Δηλώστε τη γέννα στον Όμιλο.
'Ετσι θα κάνετε σωστή "δουλειά".

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Οποιον λόγο και να έχεις δεν έχεις δικαιωμα να βάλεις τέτοια αγγελία στο forum, απαγορεύεται και θα έπρεπε να διαβάσεις τους κανονισμούς.

Status
Κλειδωμένο θέμα