Γεία σας, θα ήθελα και εγω να μοιραστώ το προβληματάκι μου μαζί σας.Λοιπόν, έχω ένα υπέροχο σκυλάκι τον Φόξ.Τον λατρεύω , είναι όλη μου η ζωή και ξέρει πολύ καλά οτι μπορεί να με κερδίσει. Με λίγα λογάκια ..είναι σαν ένα κακομαθημένο παιδί.Ζηλεύει , ζητάει το ο,τιδήποτε ,απαιτεί προσοχή .Το θέμα είναι οτι απο κουτάβι, ήταν το μόναχοπαίδι μας.Όμως ξαφνικά θα αλλάξουν όλα αυτά.Στο σπίτι περιμέναμε εδώ και λίγο καιρό ένα ακόμα σκυλάκι.Συγκεκριμένα το παιδί του Φόξ. Είναι τώρα ενα πεκινουάκι 2 μηνών.Αποφασίσαμε να ζευγαρώσουμε τον φόξ για να έχουμε και το παιδάκι του και για να έχει συντροφιά.Όμως αρχίζω και φοβάμαι στην ιδέα αυτή. Ο φόξ δεν έχει προβλήματα συμπεριφοράς.Είναι λίγο παράξενος όμως όταν τον πειράζουν.Έντονο μύρισμα , πατουσάκια στην μούρη του και τα σχετικά.Ειδικά απο κουτάβια. Τότε γριλίζει και άμα δεν τον τραβίξω θα δαγκώσει κιόλας.Αλλα αυτό δεν είναι τόσο έντονο στις βόλτες.Αυτό που με ενοχλέι και δεν ξέρω πως να αντιμετωπιστεί είναι η έντονη επιθυμία του για σεξουαλική επαφή .Με το που δεί σκύλάκι λυσάει.Το θέμα είναι οτι δεν έχει πρόβλημα αν θα είναι αγόρι ή κορίτσι .Αφου είχε προσπαθήσει να ''καβαλήσει '' ενα αρσενικό κουταβάκι.Πραγματικά ανησυχώ. Δεν ξέρω πως θα αντιδράσει αμα δεί το νέο πεκινουάκι.Εγώ θα ήθελα να γίνουν φίλοι.Ελπίζω να τα καταφέρουν.Μπορείτε να με συμβουλέψετε; Τί να κάνω ; Πως να τα φέρω κοντά; Δεν θέλω να αισθανθεί ο φόξ ότι τον αφήνουμε. Όμως θέλω και το κουτάβι να νιώσει άνετα και όμορφα.Δεν θέλω όμως να γίνει τίποτα.Θέλω να φεύγω και να ξέρω οτι θα ειναι καλά.Και τι μου προτείνετε να πάρω αγοράκι ή κοριτσάκι; Θα είναι παιδί του , θα θέλει να κάνει κατι μαζί τους; Αχ... Όμως τα προβλήματα συνεχίζονται καθώς θα έρθει διπλή απειλή για τον μικρό μου.Αφου στο σπίτι θα έρθει και ένα γατάκι.Είναι μικρούλη. Το βρήκα στο δρόμο και πραγματικά μπήκε στην καρδία μου.Επειδή παλιά είχα ενα γατάκι το οποίο το σκοτώσαν και έμοιαζε τόσο πολύ με αυτό που βρήκα δεν θέλω με τίποτα να το αφήσω. Θέλω να το κρατήσω .Είναι αρσενικό .Όμως φοβάμαι τί θα κάνω.Πώς θα τα καταφέρω να πάνε καλά και ο φόξ και το κουταβάκι με το γατί ; Το κουτάβι έχει ίδια ηλικία δεν ανυσηχώ οπότε για το κουτάβι τόσο πολύ. Όμως για το φόξ λιγάκι προβληματίζομαι.Πρώτον θα είναι δεύτερη απειλή σε πολύ μικρό διάστημα.Βέβαια δεν έχει προβλήματα με γάτες .Σε ένα κτηνίατρείο στο οποίο υπήρχαν γάτες πολλές έτσι ήρεμες ο φόξ δεν είχε κανένα πρόβλημα.Μιλούσα με τη γιατρό και τον είχα αφήσει μόνο.Πήγε μύρησε τη γάτα και αυτό.Ούτε τρέλες , κυνηγιτά τίποτα.Όλα καλά.Όμως δεν ξέρω ...Λέτε να έχω ατυχήματα; Προσπάθησα να κοινονικοποιήσω το φόξ πηγαίνοντάς τον στο puppy park στο Μαρούσι.Ξέρεται πάρκο για σκύλους.Όμως ακόμα ανησυχώ.Και γατάκι και κουτάβι και ενηλικο ζηλιάρικο σκυλί τι θα κάνω;;; ¨Ακούω γνώμες.