Ζήβα & Ραμόνα

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Προχτές λοιπόν είχαμε αράξει στο σπίτι και οι 3 μας, εγώ στον καναπέ βλέποντας Αλφ και η Ζήβα με την Ραμόνα παίζανε σαν τρελές στο σπίτι.

Ιδού και μερικές φωτογραφίες του εγκλήματος:

Μετά απο μπόλικο παιχνίδι, αποφάσισαν να ρίξουν και έναν υπνάκο

Αργότερα μετακινήθηκαν κάτω απο το A/C να έχουν δροσιά

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Ορίστε και ένα βιντεάκι με τα καμώματα τους. Ούτε να δώ τον Αλφ με την υσηχια μου δεν με αφήσανε και μετά ζητιανέυαν και φαγητό ενώ ήδη είχαν φάει το δικό τους. χε χε χε χε

[video=youtube;uMLMyLD7aP0]http://www.youtube.com/watch?v=uMLMyLD7aP0[/video]

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Πάντα έτσι παίζουν?
Υπάρχουν φορές που ξεκινάει η Ραμόνα και προκαλεί τη Ζήβα για παιχνίδι?

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Ναι, και η Ραμόνα πολλές φορές ξεκινά το παιχνίδι. Το στάδιο του να μην φοβάται τα σκυλιά το έχουμε ξεπεράσει απο την πρώτη κιόλας βδομάδα, με σκυλιά δεν έχει πια θέματα, παίζει με όλα, σχεδόν, κρατάει ακόμα μια επιφύλαξη σε σκυλιά που θα της γαυγίσουν στο δρόμο, αλλά όχι για πολύ, μετά πάει και τα γλύφει.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Η Ζήβα τελικά είναι καταπληκτικό σκυλί για rehabilitation σκύλων. Κάτι σαν το μακαρίτη τον Daddie του Cesar Millan αν θυμάσαι, ο οποίος ήταν πίτμπουλ παρατημένο και ολίγιν στραπατσαρισμένο, αλλά με καταπληκτικό χαρακτήρα και πέθανε υπέργηρος πρόσφατα. Είχε κάνει πολύ καλή δουλειά με διάφορα προβληματικά και φοβικά σκυλιά του ιδιοκτήτη του.

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Ναι, απο μικρή την είχα να μαθαίνει τα πάντα απο θορύβους, σκυλιά, ανθρώπους και πάντα διόρθωνα τα λάθη της και ήταν και πολύ έξυπνη και μάθαινε γρήγορα και για αυτό μου έχει βγεί τόσο καλό σκυλί, δεν την αλλάζω με τίποτα, είπαμε είναι η βοηθός μου. χε χε χε χε

E-va

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2009
434
0
Αχαρνές
Σχόλιο Νο.1:Ραμονίτσα τί καλη!!! Όσο παει και βελτιώνεται!! :)

Σχόλιο Νο.2: Τα περιοδικά, προσωπικά, ούτε που τα πρόσεξα (τρελή παρατηρητικότης) :D

Σχόλιο Νο.3: Μας έλειψαν οι φιλενάδες μας. Να βρεθούμε!! ;)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.794
20.107
Εμένα αυτό το σκυλάκι (η Ραμόνα) μου αρέσει πολύ. Αν δεν είχα ήδη δύο, θα την λιγουρευόμουν...:)

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Ήθελα να το μοιραστώ αυτό μαζί σας.
Με χαρά μου σας λέω ότι η Ραμόνα έφυγε απο την Ελλάδα μας και βρίσκετε τώρα πια σε μια πολύ καλή οικογένεια στην Γερμανία όπου εκεί αμέσως προσαρμόστηκε και ζεί απο σήμερα ευτηχισμένη. Απο ότι μου είπαν η Ραμόνα αναγνωρίζοντας στο σπίτι αυτό τους ανθρώπους σαν αρχηγούς (όπως ζούσε και με μένα) είναι πολύ καλά και χωρίς σχεδον καμία φοβία από ότι μας είπαν οι άνθρωποι που την έχουν. Εγώ απο τα βάθη της καρδιάς μου της εύχομαι μια καλή ζωή.

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Νάσαι καλά που φρόντισες για την μικρή!
Βρήκε επιτέλους την οικογένεια και την αγάπη που της έλειπε. Και είναι σημαντικό που δεν έχει καμία φοβία. Όταν είχα πρωτοδιαβάσει ότι η Ραμόνα θα πάει στη Γερμανία, έλεγα ότι με την αλλαγή περιβάλλοντος και τα ακούσματα μιας άλλης γλώσσας, θα είχε πισωγυρίσματα με τον φόβο της.
Τελικά όλα καλά όπως φαίνεται. Καλή ζωή να έχει η μικρούλα...

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
σε τόσες φωτογραφίες φενετε το περιοδικό, τώρα το πήρες χαμπάρι? χε χε χε χε
Ο άνθρωπος δεν το αγοράζει για τις τσόντες!!:eek::eek: Το αγοράζει για την υψηλή ποιότητα των άρθρων του!!:p:D:D Είναι πασίγνωστα τα ποιοτικά άρθρα του Playboy!:p:p:p:D:D

Καλότυχη να είναι η Ραμόνα, πολύ χάρηκα! :) Και έκανες και καταπληκτική δουλειά μαζί της, έχει να το λέει και ο εκπαιδευτής του Μουφ που του τα ΄λεγα τις προάλλες.:)

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Axxx, την βλέπω την δουλειά αυτό το περιοδικό να μου μείνει ρετσινιά, χε χε χε χε :) :) :)
Αντί να καμαρώνεις που είσαι ένας φυσιολογικός άνθρωπος με υγιείς αντιδράσεις, εσύ αναστενάζεις ???? :D:D:D