Ζέστη=Ύπνος;

martha_aris

Well-Known Member
26 Μαϊου 2011
179
0
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Γειά σας!!! Ο άρης ήταν ένα κουταβι που κοιμόταν δύο ωριτσες το μεσημέρι και όλο το βράδυ ενώ την υπόλοιπη μέρα έτρεχε σαν παλαβό με το που έπιασε η ζεστή λες και του δίνουμε χάπια..πάει σε μια συγκεκριμένη γωνία στο μπαλκόνι που έχει λίγο ήλιο μαζί με το αρκουδακι του και κοιμάται όλη μέρα χωρίς υπερβολές.. Ξυπνάει μόνο την ώρα της βόλτας και του φαγητού... Είναι λογικό???

Gherudos

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2011
423
0
Ηράκλειο
Αν είδες απότομη αλλαγή στη διάθεση του σκυλιού μήπως θα ήταν προτιμότερο να τον πας σε ένα κτηνιατρείο; Εμάς η Μίνα είχε πυομήτρα και δεν το είχαμε καταλάβει γιατί είχαμε νέα μωρά(παιδάκια) στο σπίτι και θεωρούσαμε ότι τα ζήλευε, δεν έτρωγε, όλη μέρα κοιμόταν, μας κοιτούσε με ένα πολύ λυπημένο βλέμα και μόνο στη βόλτα έκανε λίγο χαρά. Ευτυχώς παρατηρήσαμε ότι άρχισε να φουσκώνει ενώ δεν έτρωγε και την πήγαμε αμέσως στο κτηνιατρείο. Την προλάβαμε στο τσάκ! Ο γιατρός είπε πως μάλλον δεν θα τα κατάφερνε, αλλά προς μεγάλη μας έκπληξη μόλις είδε την αδερφή μου μετά την εγχείριση σηκώθηκε όρθια! Ευτυχώς η Μίνα είναι ακόμα μαζί μας και ζεί και βασιλεύει. Έχει πέσει λίγο η ψυχολογία της λόγω γηρατειών (14 χρονών είναι) αλλά πλέον ξεκίνησε να αποδέχεται και το μικρότερο κουτάβι μας τον Hachi (Akita Inu) και εδώ και 2 μέρες τους βλέπω να κυνηγιούνται και να παίζουν μαζί.

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Με ποιες εξετάσεις φαίνεται αν η σκυλίτσα έχει πυομήτρα ? γιατι η Λουνα μου είναι κάπως αυτες τις μέρες και φοβάμαι

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Η πυομητρα συνδιαζεται με την περιοδο, οταν ο τραχηλος ειναι ανοιχτος οπου μπορει να μολυνθει. Θα το καταλαβεις οταν εχει τελιωσει η περιοδος και παρ' ολα αυτα συνεχιζει να της τρεχει υγρο.

Gherudos

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2011
423
0
Ηράκλειο
Αν η συμπεριφορά που περιέγραψα περιγράφει τη δική σας κατάσταση τότε να πας σφαίρα στο γιατρό.

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Και η δικιά μου ειναι καπως αυτες τις τελευταιες βδομαδες. Κοιμαται αρκετα.
Αλλα το εχω αποδωσει στη ζεστη. Ειναι και κουταβι και το θεωρω λογικο να κοιμαται παραπανω.
Απ' τη μια ειναι καλο γιατι εχει κοψει τα σπριντ στο σαλονι... :)

KaterinaAli

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2010
618
1
Πατρα
Εμενα μου φαινεται λογικο!Κ μενα κ το προηγουμενο καλοκαιρι αλλα κ φετος με το που επιασαν οι ζεστες το ριχνει στον υπνο....Γυρω στις 7 αρχιζει να ενεργοποιειται!

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
δεν θα μπορώ να το καταλάβω γιατι τωρα έχει περίοδο και δεν έχω δει καθόλου αίμα ! ...
ο γιατρος πως το καταλαβαίνει ? τι εξέταση κάνει ?
κοιμάται πολές ώρες, πίνει πολύ νερό , οταν μπαίνω στο σπίτι δεν κάνει σαν τρελό , δεν τρώει πολύ και τα έχω αποδώσει όλα αυτα στη ζέστη ,,, σήμερα και έφαγε και ήπιε και χαρες έκανε και με το μπαλάκι έπαιξε και όλα μια χαρα