ΖΗΤΟΥΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΕΚΤΡΟΦΕΙΟ

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Για τα σκυλάκια που κατασχέθηκαν από το εκτροφείο, σας παρακαλούμε λάβετε υπόψη τα παρακάτω :

-Τα σκυλάκια δίνονται μόνο για φιλοξενία, καθώς δεν μπορούν να υιοθετηθούν πριν γίνει το δικαστήριο. (Μπορεί και 2 χρόνια, δεν φτιάξαμε εμείς τους νόμους)

-Εάν σας ενδιαφέρει να μας βοηθήσετε με φιλοξενία θα πρέπει να στείλετε email στο [email protected] όπου θα αναφέρετε :
την περιοχή που μένετε
αν έχετε και πόσα άλλα σκυλιά στο σπίτι,
αν είναι στειρωμένα ή όχι
και το link του σκυλιού που σας ενδιαφέρει για φιλοξενία.
Φυσικά όνομα και τηλέφωνο επικοινωνίας.
Δεν θα απαντήσουμε σε κανένα σχόλιο σε φωτογραφία και σε κανένα μήνυμα στη σελίδα από δω και πέρα, δεν είναι εφικτό.

-Θα προτιμήθούν, λόγω της τραγικής οικονομικής κατάστασης στην οποία βρισκόμαστε σαν σωματείο, προσωρινοί ανάδοχοι οι οποίοι θα μπορέσουν να αναλάβουν τα έξοδα
της γενικής αίματος, ερλίχεια + καλαζάρ,
των εμβολίων,
της εσωτερικής-εξωτερικής αποπαρασίτωσης
και του μικροτσίπ, σε κτηνίατρο της επιλογής τους.
Επίσης τη σίτιση του ζώου κατά τη διάρκεια της φιλοξενίας.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση

για φωτο και πληροφοριες :
link .
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151255273347152.519892.353427217151&type=1

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
https://www.facebook.com/photo.php?...2797057152.519423.353427217151&type=1&theater
Αυτο το μεσαιο αγγελουδι το εχω εδω αγκαλια μου... και δηλωνω ερωτευμενη με αυτη την φιλοξενια!!!..
Μα ολα τα σκυλια που μας τυχαινουν ειναι καφε?.. τυχαιο?

Παρολαυτα και στα σοβαρα τωρα... απο οτι εμαθα εκκρεουν σκυλακια... οποιος εχει χωρο ας βοηθησει αυτα τα σκυλακια περασαν μια κολαση :(

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
το μεσαιο ειναι 3-4 χρονων..
η "δικια" μου ειναι 4-5 μηνων.. (παλι με την σφουγγαριστρα...) και οι αθλιοι της εκοψαν και την ουρα!!

LenaBorderCollie

Well-Known Member
17 Μαϊου 2012
489
0
34
Θεσσαλονίκη
Να ρωτήσω κάτι ως ψιλοάσχετη...Επειδή βλέπω πολλά σχόλια τύπου "και η οικογένεια που θα το φιλοξενήσει και θα δεθεί μαζί του μετά θα το δώσει αλλού"...Δεν γίνεται η οικογένεια που θα φιλοξενήσει το σκυλάκι αργότερα αν το θέλει ακόμη και αν υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις να το υιοθετήσει κιόλας?

Ghelly γράφει οτι θα δοθούν μόνο εντός Αττικής και αν θυμάμαι καλά η kathrinf1 είναι απο αλλού...

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Αυτό το θα δεθουν και θα το δώσουν μετά αλλου για υιοθεσία, ειναι κάπως αποθαρρυντικό θα ελεγα.

Αν λυθεί το θέεμα ιδιοκτησίας τους, γιατι να μη μπορούν να υιοθετήσουν, αυτό που φιλοξενουν?

ΑΓΓΕΛΟΣ2

Well-Known Member
7 Μαρτίου 2010
465
1
βολος
λογικα γινετε... τυπικα δεν μπορουν να δοθουν για υοθεσια οποτε πας με αυτο... το πιθανοτερο ειναι (κατα τη γνωμη μου) οι περισσοτερες φιλοξενειες να εξεληχθουν σε υοθεσιες...

*για τα κουταβια το ενδιαφερον βλεπω υπαρχει...για τα ενηλικα οχι τοσο(εγω θελω ειτε ενα απ τα ψωριαρικα κουταβια ή την "ομορφια" με τον προγναθισμο ή τη σιχ τσουδομανα...)

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Προσωπικα δεν μιλησα με καποιον... φιλη μου απο το stray με πηρε και μου ειπε το και το αν μπορω για φιλοξενια... οταν με ρωτησε τι να σου φερουμε ,ειπαμε οποιο να ναι, δεν μας ενοιαζε και δεν ξεραμε ποιο θα ερθει.. οποιο περισευε :(
(αρκει να ηταν μικρο σε μεγεθος να το 'βολεψω" )

Απο κει και περα ξερω οτι η υποθεση μπορει να παρει πολυ χρονο να "αποδεσμευτουν" νομικα τα σκυλια.. οποτε οσοι ενδιαφερονται για υιοθεσια θα υπογραψουν συμβολαιο φιλοξενειας.. και θα αναλαβουν ολο το πακετο υγειας του σκυλου...

Γιατι μονο ενδιαφερον για τα κουταβια ρε γμτ... (κλασσικο να μου πεις...)

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.382
10.550
Athens
Το "φιλοξενείς" γιατί τυπικά και βάση νόμου δεν μπορείς να το υιοθετήσεις. ;)
Τώρα αν δικαιωθεί ο τρόμπας του πάππυ μιλ και τα ζητήσει πίσω (χλωμό...) τότε: "το έχασα στα βασιλικά κτήματα κύριε πρόεδρε - την κοπάνησε!".