Ε.Σ.Ρ

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
δε τολμαω ουτε φωτο πλατη σκυλου να ανοιξω στην οθονη αν ειναι ο δουκας στο δωματιο, μιλαμε χαλαει το κοσμο .ημαρτον δλδ .για βιντεο με ηχο δε το συζητω .θα μου κοψει και προστιμο.πιο μικρος αν καθομουν αργα στο pc γαυγιζε να κλεισω να παμε να κοιμηθουμε , γαυγιζε να κλεισω τη τηλεοραση στη κρεβατοκαμαρα, τον ενοχλουσε.τι αλλο θα μου κανει ....θα τον χωρισω δεν ειναι ζωη αυτη...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
πολυ κτητικος μου βγηκε ο δουξ .χωρις πλακα ανοιξα μια φωτο του που ειναι μονο η πισω μερια του και χαλασε το κοσμο . μονο οτι περιεχει σκυλο τον ενοχλει.και αυτο μονο στην οθονη γιατι στη βολτα ειναι κοινωνικος μεχρι αηδιας. προσεξτε φαση...κοζαρει απο μακρυα σκυλο ...τεντωνεται και στηνεται στη γνωστη σταση του γερμανικου ποιμενικου αγαλμα και λεει τωρα ο ασχετος απο μεσα του (πωωωω θα τον φαει τον αλλον) με το που πλησιαζονται αρχιζει τα γνωστα μαιμουδισματα και τα χαζοκουταβιστικα ιουυυυυυυυυυ φιλος να παιξουμεεεεε και τα αυτια πισω και οι κατσικιες και γλυψιματα πανε και ερχονται.μιλαμε διχασμενη προσωπικοτητα.

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Στο κάνει συγκεκριμένες ώρες;;;
Εμένα αν μέχρι τις 12.30 δεν έχω κλείσει φώτα αρχίζει "αουρρρρρ γαβ γαβ αουυυυυυρ"
και αν μέχρι τις 3.30 δεν έχω κοιμηθεί, μαύρο φίδι που με έφαγε! το Αουρ γίνεται γρρρρρρρρρρρρ!

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
τετοιες ωρες και μενα το σκασμενο. αν δεν εκλεινα τη τηλεοραση ηταν ικανος να γαυγιζει και να ξεσηκωνει το κοσμο. μολις εκλεινα τη τιβι αυτοματα εβγαζε το σκασμο και ξερενονταν,

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Και φυσικά ό,τι διεκδικούν με τέτοιο τρόπο τα σκυλιά, να υποθέσω ότι δεν τους το δίνετε, εεεεε??? :rolleyes:

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
μα τι να κανουμε βρε χρυσουλα .αν ξεσκιζεται να γαυγιζει στις 1 το βραδυ αποφευγουμε να δοκιμαζουμε τα νευρα των γειτονων.κλεινουμε τι τιβι και ξερενομαστε ολλλοι μαζι.

giouli4

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
398
0
πολλών φίλων μας τα σκυλιά το κάνουν.σπάζονται με την τηλεόραση και τον υπολογιστή αν είναι αργά.εγώ παιδιά πάλι καλά δεν έχω τέτοια προβλήματα.και κόσμο να χουμε και χαμό και νταβαντούρια όταν είναι να ξεραθεί θα ξεραθεί!δόξα το θεό!

nikos

Well-Known Member
16 Μαρτίου 2009
108
0
Τρίπολη
Σας προστατεύουν, δίκιο έχουν.
3.30 το βράδυ ξύπνιοι, χάνετε η έννοια της νύχτας ρε παιδιά για εσάς.

Asp

Well-Known Member
30 Μαϊου 2012
119
0
Πάτρα
Γεια σας..! Τους τελευταίους μήνες έχουμε αποκτήσει παρόμοιο πρόβλημα με τη μικρά..Με τη διαφορά ότι έχει αρχίσει και βγάζει τρομερή γκρίνια..! Θέλει να κλείσουμε την τηλεόραση κλαίει..Θέλει να κοιμηθεί κλαίει.. Θέλει να ανέβει στο κρεβάτι μαζί μας κλαίει και λοιπά και λοιπά.. Εκείνη την ώρα δεν της δίνω σημασία, αλλά είναι ικανή να σπαράξει αν δε γίνει το δικό της..! Συνήθως την παίρνει ο ύπνος κλαίγοντας.

Κάναμε πρόσφατα γενικές εξετάσεις και ήταν καλά στην υγεία της.. Ώρες ώρες φοβάμαι ότι κάτι την ενοχλεί..Από την άλλη τί να πω στον κτηνιατρο..? Γιατρέ το σκυλί κλαίει..? :confused:

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Και φυσικά ό,τι διεκδικούν με τέτοιο τρόπο τα σκυλιά, να υποθέσω ότι δεν τους το δίνετε, εεεεε??? :rolleyes:
Δεν του κάνω το χατίρι όταν γαβγίζει ΠΟΤΕ! έτσι και σταμάτησε να γαβγίζει για τέτοιους λόγους. Πλέον έχει περιοριστεί στο να γαβγίζει όταν είναι κάποιος έξω από την πόρτα μου και όταν με πλησιάζει κάποιος το βράδυ και -φυσικά- όταν παίζουμε και του παίρνω τη μπάλα και τον νευριάζω. (εκεί μ'αρέσει να γαβγίζει :p είμαι μαζόχα!) χαχα!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
μα τι να κανουμε βρε χρυσουλα .αν ξεσκιζεται να γαυγιζει στις 1 το βραδυ αποφευγουμε να δοκιμαζουμε τα νευρα των γειτονων.κλεινουμε τι τιβι και ξερενομαστε ολλλοι μαζι.
Να θέσω κάτι άλλο?

Γιατί δεν ξεσκίζεστε και εσείς να τον βάζετε στην θέση του όταν αρχίζει το τροπάρι του?
Εκτός αν σας αρέσει, οπότε πάω πάσο!

Εγώ προσωπικά αυτό που θα έκανα και όντως έκανα σε όλες τις καταστάσεις θα ήταν να τον βάζω στην θέση του ακόμα και αν μου έπαιρνε κάποια ώρα για να κοιμηθώ!Δεν θα υπήρχε καν στο μυαλό μου το σενάριο να κλείσω την τηλεόραση επειδή γαβγίζει στη 1 το βράδυ!Θα τον έκανα να βγάλει το σκασμό!Ξανά και ξανά, κάθε μέρα με σταθερό και επίμονο τρόπο!Δεν κατάλαβα καλά, που θα μου ορίσει το πότε θα κοιμάμαι το κουτάβι!

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
παιδακια μου καλα εγω τη μαχουλα τη θελω , δε θα φαω τα τζιερια μου με τους γειτονες ,αλλωστε το συγκεκριμενο με τη τιβι τοκανε πιο μικρος, τωρα θα μου πειτε θα σου κανει κατι αλλο στις 1 και θα υποχωρησεις...οπως ειπα ομως δε μπορω τις φασαριες ,οι ωρες κοινης ησυχιας ειναι σεβαστες και δε θελω να δινω κανενα δικαιωμα να μου τη πει κανεις ,οπως και δεν μου την εχει πει κανεις 14 χρονια.αλλωστε εχει τοσες αλλες ωρες η μερα να τον διορθωσω. ειναι σαν τα παιδια ,,σε πρηζουν οταν ειναι μωρα και μετα στρωνουν.:D

αυτη τη στιγμη ειναι διπλα μου και εχει λυσαξει να γαυγιζει να τον παω βολτα... θα περιμενει μεχρι τις 8,30 και ας του πονεσει ο λαιμος .τωρα δεν υποχωρω χεχεχεχε*demonio*

ειδε και απο ειδε και καθησε απεναντι να με κοιταει..αμ πως..

Last edited by a moderator:

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Με το γνωστό ύφος "καλά, δεν πειράζει εγώ απλά θα κάτσω εδώ στη γωνίτσα μου το φτωχούλι μέχρι να μου δώσει κάποιος σημασία. Όοοοχι ότι με νοιάζει, αλλά να... θα ήθελα να μου δώσεις λίγη σημασία που είμαι μοναχούλι μου. σνιφ κλαψ" ??? :p

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
αυτο ακριβως.ενω πριν γαυγιζει και ειναι μαγκια και δοντι να γιαλιζει εκθαμβωτικα μετα λουφαζει και κοιτα σα βασιλακης καιλας.

φυγαμεεεεε και εχει μια ζεστηηηηηηη παναια μ!!

Last edited by a moderator:

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
αυτο ακριβως.ενω πριν γαυγιζει και ειναι μαγκια και δοντι να γιαλιζει εκθαμβωτικα μετα λουφαζει και κοιτα σα βασιλακης καιλας.
Δοξα τω Θεώ η δικιά μου δεν ειναι γκρινιάρα, γιατι αν ήταν με την τσιριχτή κλαψιάρικη φωνή που εχει θα αυτοκτονούσα.
Μόνο στο φαγητό με κοιτά με το βλέμμα "παιδι της μπιαφρας" αλλά βαριέται γρήγορα γιατι ξέρει ότι μου είναι αδιάφορο!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97