Εχω ενα μπερδεμα

ANASTASIA

Active Member
14 Δεκεμβρίου 2008
37
0
Η μου ειπε οτι ηθελε σκυλακι και θα κοιταζε σε καποι πετ σοπ για να βρει.
Φυσικα της ειπα να μην το κανει να ψαξει για καλο εκτροφεα και να μπει και εδω να ενημερωθει.Μαλλον σημερα θα φανει απο εδω.
Χτες λοιπον ειπα να κοιταξω και εγω εδω να δω τι μπορει να βρει.
Ομολογω οτι μπερδευτικα αρκετα και να γιατι.
Οταν καποιος ψαχνει εκτροφεα του λετε να τηλεφωνησει στον ΚΟΕ για να του πουν μετα να δει και μονος του να το ψαξει και να καταληξει στο σωστο κουταβι εκτροφεα.
Ελα ομως που θελει Μαλτεζ και υπαρχει εκτροφεας στον ΚΟΕ αλλα λετε οτι δεν ειναι καλος.
Δεν το καταλαβαινω στον ΚΟΕ γραφεται οποιος θελει ?και αν ναι τοτε γιατι να ρωτησω τον κοε και να μην ψαξω στο ιντερνετ να βρω εκτροφεα
Δεν ξερω εγω που σας διαβαζω τοσο καιρο μπερδευτικα φαντασου εκεινη τι θα παθει

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Με τα μαλτέζ υπάρχει θεματάκι. Θέλει οπωσδήποτε μαλτέζ? Τόσες φυλές εκτρέφονται.
Με τα του ΚΟΕ πας ανάποδα. Κοιτάς ποιοι δηλώνουν γέννες εκεί και μετά το ψάχνεις μόνη σου. Αν δεν είναι στον ΚΟΕ δεν το ψάχνεις καν.

Loukia

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2008
1.462
14
49
Θεσσαλονίκη
marthathesharpei.blogspot.com
Δεν το καταλαβαινω στον ΚΟΕ γραφεται οποιος θελει ?
Ναι! Δίνεις ένα ψιλοποσό και κατοχυρώνεις μια επωνυμία εκτροφείου, τόσο απλά!
Γίνε κι εσύ εκτροφέας, μπορείς!:p

Σοβαρά τώρα, ο ΚΟΕ δεν μπορεί να σου φανεί χρήσιμος σε κάτι παραπάνω από το να σου πει ποιοί ασχολούνται στην Ελλάδα "επισήμως" με τη φυλή που σε ενδιαφέρει.
Από κει και πέρα, το πώς ασχολούνται, αν είναι κουταβέμποροι, "εκτροφείς", εκτροφείς ή ΕΚΤΡΟΦΕΙΣ, είναι κάτι που θα πρέπει να το ψάξει κανείς μόνος του.

ANASTASIA

Active Member
14 Δεκεμβρίου 2008
37
0
Ευχαριστω κοριτσια.Καταλαβα.
Ειδα κατι ομορφα μικρα στα ημιαιμα λετε να τις πω να το σκεφτει?
Αυτα στις αγγελιες τα εχει δει καποιος γιατρος και ειναι ενταξει τα σκυλακια?
Απο αρρωστιες εννοω

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Τα περισσότερα σωματεία τα εμβολιάζουν, τα αποπαρασιτώνουν, τα στειρώνουν (αν ειναι κατάλληλης ηλικίας) τα τσιπάρουν και τους κάνουν και εξετάσεις για καλαζάρ και ερλιχια. Επίσης, μπορούν να σου πουν πολλά για το χαρακτήρα του σκύλου, τη σχέση του με ανθρωπους, αλλα σκυλιά, γάτες κτλ. Εγώ το συνηστώ ανεπιφύλακτα αν και αν θες μπορώ να σου δώσω και ονόματα απο σωματεία.

ANASTASIA

Active Member
14 Δεκεμβρίου 2008
37
0
Θα της τα πω ολα αυτα,αν και νομιζω οτι μολις μπορεσει και εκεινη θα μας επισκευτει:)