Εχω ενα θεματακι σχετικα με τη βολτα του

28 Μαϊου 2012
12
0
Καλησπερα σας.Χαιρομαι πολυ που ειμαι μελος του φορουμ.Ειμαι νεος στο μεγαλωμα ενος σκυλου.Θα μπω γρηγορα στο θεμα μου.Εχουμε ενα Κινγκ Τσαρλς καβαλιερ,αρσενικο,εκλεισε 4 μηνες ζωης και μολις προχθες αρχισαμε τις βολτες.Τη πρωτη μερα ψιλοαγχωθηκαμε διοτι ηταν φοβισμενος,μαρμαρωμενος.Προφανως επειδη ηταν η πρωτη του φορα ειχε φοβο για το αγνωστο.Ωστοσο απο τη δευτερη μερα κιολας ξεθαρεψε και πηγαινει μια χαρα στη βολτα,εκτος απο καποιες στιγμες που κοκαλωνει,σαν αγαλμα!Σκεφτομαστε μηπως κουραζεται και σταματαει.15 λεπτα τη φορα τωρα που πρωτοβγαινει βολτα ειναι αρκετα?Δε πιστευω παντως οτι ειναι κατι ανησυχητικο,μαλλον 8εμα κουρασης,αλλα αν εχετε να με συμβουλευσετε οτιδηποτε,ειναι καλοδεχουμενη η συμβουλη σας.

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.117
1.391
και θέμα ζεστης επίσης!!! δοκίμασε νωρίς το πρωί και αργά το βραδυ αν δεν υπάρχει διαφορα το ψάχνεις περισσότερο :)

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
436
53
Β.Α Αττική
Αν σου λέει κάτι, το ότι η Δάφνη μου κάνει ακριβώς τι ίδιο πράγμα στις ...ας τις πούμε βόλτες μας (γιατί είμαστε μικρή ακόμη και μας λείπει τι τελευταίο μας εμβόλιο.)
Σταματάει, κάθετε κάτω και δεν λέει να το κουνήσει!:)

Sent from my XT910 using Tapatalk 2

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Επειδή και ο δικος μου το έκανε αυτό :D η συμβουλή του εκπαιδευτή μας ήταν να τον πιέζουμε ελαφρα να συνεχίσει και όταν ξεκινά να περπατά να του λεμε μπράβο!

Μια χαρά θα τα πάτε!!! Σύντομα θα τρεχει και τα τραβάει :D:D

28 Μαϊου 2012
12
0
Ευχαριστω για ολες τις συμβουλες σας.Ναι,του λεω μπραβο οταν ξεκιναει..Το βραδακυ δεν το κανει,προφανως που δε κανει ζεστη πολλη!Ευχαριστω.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97