Εφιάλτες σε σκύλους λόγω κρίσης;

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!
Καλό, αλλά μάλλον ονειρεύονταν κανένα τρεχούμενο σουτζουκάκι!!

Στο τέλος του video πάντως μου θύμισε αυτό:
[video=youtube;GZBbtk47vZw]http://www.youtube.com/watch?v=GZBbtk47vZw[/video]

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
36
Ξεσσαλονίκη
Αχ ρε παιδιά, αυτό το βίντεο μου θύμισε μια απορία που μου δημιουργήθηκε μια φορά που έβλεπε ο Κάρλος όνειρο και κουνούσε τις πατούσες του...Αν καταλάβουμε ότι το σκυλί βλέπει όνειρο, μπορούμε να το ξυπνήσουμε ή μπορεί να πάθει καμιά συγκοπή όπως οι υπνοβάτες?

Είναι λίγο χαζή η απορία μου, αλλά αναρωτιέμαι...

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Αν και το βιντεάκι είναι παλιό κάτι μου λέει ότι ο συγκεκριμένος σκυλούκος έβεπε εκείνη τη μέρα στον ύπνο του τον Παπανδρέου αγκαλιά με τον Βενιζέλο να προσπαθούν να του πάρουν το 50% από το φαγητό που είχε στο πιάτο του και ....τρόμαξε το κακόμοιρο:rolleyes:

vaggelo

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
1.229
1.065
στας ευρώπας
ρε σεις, δεν είναι εντυπωσιακό που ξύπνησε τον εαυτό του πέφτοντας στον τοίχο; και όχι πριν :eek:

ασε που πιστεύω οτι ετσι και εβλεπε το βενιζέλο, θα έτρεχε να ξεφύγει το σκυλί, και ας του τρώγανε τα πάντα ....

marytherion

Well-Known Member
16 Απριλίου 2010
297
268
KORYDALLOS
εγω παλι νομιζω οτι ονειρευτηκε τον Παγκαλο με πετσετα δεμενη στο λαιμο,να το κυνηγαει με κουζινομαχαιρο το τσαμενο!

ΜάρκοςΓΔ

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2011
389
2
Σαντορίνη - Κερατσίνι
ειλικρινά δεν βρίσκω καθόλου αστείο το βίντεο.. εκτός του ότι ο σκύλος βλέπει μάλλον τρομερό εφιάλτη, κοπανάει και με δυνάμη το κεφάλι του στο τοίχο..

όσο αφορά την ερώτηση που έκανες
minpinkiller έιχα και εγώ την ίδια απορία, αποφάσισα να μην το ρισκάρω ποτέ και να μην ξυπνήσω κανένα σκύλι όταν κοιμάται αν δεν ήταν τόσο ανάγκη.

JacksonGSP

Well-Known Member
6 Απριλίου 2011
251
0
Κι εγώ την ίδια απορία είχα, ένα βράδυ άκουσα τον μικρό να κλαίει μες στον ύπνο του και δεν ήξερα τι να κάνω. Τον καταλυπήθηκα και τον ξύπνησα για να πω την αλήθεια, αλλά και ακόμα δεν ξέρω αν έκανα το σωστό...:confused:

Ελπίζω να μη μας ξανατύχει, αλλά τι κάνουμε σε τέτοιες περιπτώσεις?

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
36
Ξεσσαλονίκη
Το σίγουρο είναι ότι δεν αγγίζουμε το σκυλί γιατί σε αυτή την φάση μπορεί να γυρίσει να μας δαγκώσει, δεν έχει συναίσθηση του πού βρίσκεται... Το πινσεράκι μου έβλεπε πολλά όνειρα και όταν έβλεπα ότι άρχιζε να αναπνέει γρήγορα κλπ φανταζόμουν ότι έβλεπε εφιάλτη, οπότε με πολύ μαλακιά φωνή τον ξυπνούσα, αλλά και εγώ δεν ξέρω αν έκανα σωστά...

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
ειλικρινά δεν βρίσκω καθόλου αστείο το βίντεο.. εκτός του ότι ο σκύλος βλέπει μάλλον τρομερό εφιάλτη, κοπανάει και με δυνάμη το κεφάλι του στο τοίχο..
Συμφωνό μαζί σου. Δεν είναι καθόλου αστείο. Το σκυλί θα μπορούσε να χτυπήσει πολύ άσχημα.

Σε μια συζήτηση που είχα για το θέμα αυτό παλιότερα με τον κτηνίατρο μας (που είχα δεν την Ζήβα μια φορά να κουνάει τα πόδια της στον ύπνο της και είχα δει και αυτό το βίντεο τότε) μου είπε ότι όταν το σκυλί απλά κάνει κυνήσεις όταν είναι ξάπλα δεν είναι κάτι ανυσηχητικό αλλά αν όντως σηκωθεί και τρέξει, περπατήσει, κλπ μπορεί να είναι κάτι ανυσηχητικό και πρέπει να το δεί κτηνίατρος. Μου είχε πεί ότι μπορεί να οφείλετε άπο κάτι νευρολογικό ή απλά το σκυλί να μην λαμβάνει την κατάληλη άσκηση και να χρειάζετε περισσότερη εκτόνωση.

Δείτε και το παρακάτω λινκ για περισσότερα.

http://sleepregularly.net/sleepwalking_dogs/sleepwalking_dogs.html

ΖΥΓΟΣ

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2011
124
0
ΑΘΗΝΑ
ειλικρινά δεν βρίσκω καθόλου αστείο το βίντεο
Ηρέμησε....δεν το είδαμε χαιρέκακα....απλά ξεχωρίσαμε την εύθυμη πλευρά του βίντεο.....εσύ δεν έχεις γελάσει ποτέ όταν τρώει ανώδυνη τούμπα κάποιος φίλος σου.??.(που δεν θάπρεπε..αλλά γελάμε).

Αλλωστε σε αστείο σε παραπέμπει και ο τίτλος του post....μη ανησυχείς.....αγαπάμε τους τετράποδους φίλους μας..!!

ΜάρκοςΓΔ

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2011
389
2
Σαντορίνη - Κερατσίνι
Ηρέμησε....δεν το είδαμε χαιρέκακα....απλά ξεχωρίσαμε την εύθυμη πλευρά του βίντεο.....εσύ δεν έχεις γελάσει ποτέ όταν τρώει ανώδυνη τούμπα κάποιος φίλος σου.??.(που δεν θάπρεπε..αλλά γελάμε).

Αλλωστε σε αστείο σε παραπέμπει και ο τίτλος του post....μη ανησυχείς.....αγαπάμε τους τετράποδους φίλους μας..!!
Σε ανώδυνη ναι, έχω γελάσει.,αλλά πάντα τον λυπόμουν τον άλλον, ακόμα και ξένος να ήταν..Στο βίντεο όμως δεν είδα κάτι ανώδυνο συν του ότι το σκυλί υπέφερε στον ύπνο μάλλον (έτσι το εκλαμβάνω εγώ).Έχεις δει τέτοιο τέτοιο εφιάλτη;Εγώ βλέπω τέτοιους από τότε που έχασα το σκυλάκι μου και ξέρω πως είναι.. Δεν υπάρχει εύθυμη πλευρά του βίντεο, εύθυμα ήταν τα σχόλια σας. Αν τα κάνατε σε άλλο βίντεο ειλικρινά θα είχα πεθάνει στα γέλια, όχι όμως σε αυτό..

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.253
Μέλη
20.031
Νεότερο μέλος
albatros