Ευτράπελα σημερινά

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Είναι Κυριακή λοιπόν και πάω στο σουπερμάρκετ που έχει την κυριακάτικη εφημερίδα του St. Louis που έχει τα κουπόνια. Πήρα μαζί και το Μουφ να το ζυγίσω κιόλας μιας και περνάμε από το Petsmart (είναι 59 pounds τώρα) και σταμάτησα έξω από το σούπερ για ακριβώς πέντε λεπτά. Έξω έχει 35 βαθμούς, αλλά έλειψα ακριβώς πέντε λεπτά το πολύ, άφησα μέρος του παραθύρου ανοιχτό, καθώς επίσης και νερό με παγάκια στο Μουφ.

Γυρνάω λοιπόν πίσω και βρίσκω να έχει γίνει Ο ΧΑΜΟΣ! Μια μουρλή έβγαλε το συμπέρασμα ότι παράτησα το Μουφ σε κλειστό αυτοκίνητο και φώναξε τους μπάτσους! Το αστυνομικό τμήμα είναι δίπλα, συν η συγκεκριμένη περιοχή είναι παγίδα για άτομα που τρέχουν, οπότε βρίθει περιπολικών! Ο αστυνομικός δε να έχει βάλει τα γέλια διότι είδε ότι κράταγα μόνο εφημερίδα, παράθυρο ήταν ανοιχτό, το αυτοκίνητο ακόμα δροσερό από το αρκουδίσιο και το Μουφ καθοταν με το αυτοκρατορικό του ύφος και σεριάνιζε τα πέριξ μασουλώντας παγάκια!! Ο άνθρωπος δήλωσε ότι όχι μόνον ήταν φροντισμένο αλλά φαινόταν και καλομαθημένο, μόνο που μου είπε να ανοίγω δυο παράθυρα το μέλλον ώστε να μην τους τηλεφωνούν υστερικές και τρέχουν και χάνουν το χρόνο τους...:rolleyes:

Sadah

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2010
779
137
Θεσσαλονίκη
Είναι Κυριακή λοιπόν και πάω στο σουπερμάρκετ που έχει την κυριακάτικη εφημερίδα του St. Louis που έχει τα κουπόνια. Πήρα μαζί και το Μουφ να το ζυγίσω κιόλας μιας και περνάμε από το Petsmart (είναι 59 pounds τώρα) και σταμάτησα έξω από το σούπερ για ακριβώς πέντε λεπτά. Έξω έχει 35 βαθμούς, αλλά έλειψα ακριβώς πέντε λεπτά το πολύ, άφησα μέρος του παραθύρου ανοιχτό, καθώς επίσης και νερό με παγάκια στο Μουφ.

Γυρνάω λοιπόν πίσω και βρίσκω να έχει γίνει Ο ΧΑΜΟΣ! Μια μουρλή έβγαλε το συμπέρασμα ότι παράτησα το Μουφ σε κλειστό αυτοκίνητο και φώναξε τους μπάτσους! Το αστυνομικό τμήμα είναι δίπλα, συν η συγκεκριμένη περιοχή είναι παγίδα για άτομα που τρέχουν, οπότε βρίθει περιπολικών! Ο αστυνομικός δε να έχει βάλει τα γέλια διότι είδε ότι κράταγα μόνο εφημερίδα, παράθυρο ήταν ανοιχτό, το αυτοκίνητο ακόμα δροσερό από το αρκουδίσιο και το Μουφ καθοταν με το αυτοκρατορικό του ύφος και σεριάνιζε τα πέριξ μασουλώντας παγάκια!! Ο άνθρωπος δήλωσε ότι όχι μόνον ήταν φροντισμένο αλλά φαινόταν και καλομαθημένο, μόνο που μου είπε να ανοίγω δυο παράθυρα το μέλλον ώστε να μην τους τηλεφωνούν υστερικές και τρέχουν και χάνουν το χρόνο τους...:rolleyes:
Χωρις να θελω να πω καλα λογια για την κυρια που εκανε τον σαματα χωρις κανεναν λογο θα πω οτι τουλαχιστον εκει καποιος εκανε κατι εστω και λαλακια! Αν αυτο γινοταν εδω οχι μονο δεν θα φωναζε κανεις κανεναν αλλα θα προσπαθουσαν να κλεισουν και το παραθυρο!

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Δηλαδή στο ενα ανοιχτό παράθυρο καλείται η αστυνομία ...και στα δύο ανοιχτά παράθυρα όχι:confused:

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Eδω απλώς δε θα διναμε σημασια. Κι αυτη η ανοχη ειναι που μας εχει γονατισει σαν χωρα σε ολα τα επιπεδα.
Δε θα ξεχασω περυσι το τραγικο περιστατικο στην Κυπρο με τον πατερα που ξεχασε το παιδακι του στο αυτοκινητο στον ηλιο ολη τη μερα καλοκαιριατικα με αποτελεσμα να πεθανει απο τη ζεστη... Η απορια που εχω μεχρι τωρα ειναι "μα κανεις δεν το ειδε?"

Αλλα τι κι αν η Κυπρος αποκοπηκε απο μας; Ο ελληνικος ωχαδερφισμος δεν τους αφησε ποτε.

Sadah

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2010
779
137
Θεσσαλονίκη
Eδω απλώς δε θα διναμε σημασια. Κι αυτη η ανοχη ειναι που μας εχει γονατισει σαν χωρα σε ολα τα επιπεδα.
Δε θα ξεχασω περυσι το τραγικο περιστατικο στην Κυπρο με τον πατερα που ξεχασε το παιδακι του στο αυτοκινητο στον ηλιο ολη τη μερα καλοκαιριατικα με αποτελεσμα να πεθανει απο τη ζεστη... Η απορια που εχω μεχρι τωρα ειναι "μα κανεις δεν το ειδε?"

Αλλα τι κι αν η Κυπρος αποκοπηκε απο μας; Ο ελληνικος ωχαδερφισμος δεν τους αφησε ποτε.
Καλά εντάξει, κάτι τέτοια άτομα θέλουν εκτέλεση και μετά κρέμασμα!

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Καλά εντάξει, κάτι τέτοια άτομα θέλουν εκτέλεση και μετά κρέμασμα!
Και να σκεφτεις οτι το νεο νομοσχεδιο για τα ζωα στο αρθρο 16, απαγορευει το κρεμασμα...

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Και να σκεφτεις οτι το νεο νομοσχεδιο για τα ζωα στο αρθρο 16, απαγορευει το κρεμασμα...

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk
Ευτυχώς το νομοσχέδιο το απαγορεύει μόνο για τα ζώα και δεν λέει τίποτα για τους ανθρώπους-κτήνη.:rolleyes:

Πάντως Sara η ζωή σου με το Μουφ μόνο βαρετή δεν μπορεί να πει κανείς ότι είναι.:D

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Ο αστυνόμος είπε ότι η βλαμένη που πήρε τηλέφωνο παραπονέθηκε ότι άφησα το παράθυρο πολύ λίγο ανοιχτό. Αυτό όμως το κάνω διότι πιστεύω ότι αν ανοίξω το παράθυρο τελείως θα γίνει λίβας εκεί μέσα το γρηγορότερο. Τώρα μπορεί να έχω και άδικο, αλλά τελοσπάντων θα αφήνω στο μέλλον περισσότερα από ένα ώστε να κάνει ρεύμα. Πάντως όντως το Μουφ δεν το αφήνω ποτέ στο αυτοκίνητο με τη ζέστη αλλά για μια εφημερίδα πια πέντε λεπτά είναι τελείως τρελό.

Όσο για το Μουφ, όντως βαρετό δεν είναι και χτες μάλιστα που γυρίσαμε σπίτι, για να με ανταμείψει πήγε και έκλεψε το ταψί με τα γεμιστά!! Βιβλική καταστροφή έκανε και το έβγαλα στον κήπο μέχρι να καθαρίσω, μετά δε τσαντίστηκε διότι δεν το άφησα να τα φάει και τα πέταξα! Ακόμα πάω να σκάσω!

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Εγώ έχω να πω τρία πράγματα μόνο:

α. Δε με χάλασε καθόλου η αντίδραση της κυρίας. Μην πω ότι στην Ελλάδα οι περισσότεροι θα διπλοσκεφτόμασταν μήπως κανένας @#$%^ μάς ρίξει τίποτα μέσα απ' το ανοιχτό παράθυρο.

β. Δεν ξέρω αν το τουτού σου είναι πολύ καινούργιο ή έχει πολλά μπλιμπλίκια και μπορεί να μπλοκάρει, αλλά εγώ προτείνω να έχεις και το δεύτερο κλειδί μαζί, αφήνεις το ένα στη μίζα με το αρκοντίσιον και ψιλοανοιχτά τα δυο παράθυρα και κλειδώνεις με το ιμομπιλάιζερ κανονικά με το άλλο.

γ. Το Μουφ και τα δικά μου πρέπει να είναι απ' τα πιο κακομαθημένα ever :D:D

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Ναι, το αυτοκίνητο είναι καινούριο, αλλά απαγορεύεται να το αφήσω ανοιχτό με το αρκουδίσιο ενώ έχω φύγει. Προσωπικά δεν τσαντίστηκα με την ιστορία διότι όντως πήγα για τη συγκεκριμένη εφημερίδα που την πουλάει μόνο εκείνο το μαγαζί, οπότε το Μουφ δεν το άφησα πολλή ώρα μόνο του. Ήταν όμως περίεργο που έγινε τέτοια φασαρία. Θα μου πείτε τώρα και η άλλη δεν είχε ιδέα αν θα γυρίσω τόσο γρήγορα, αλλά πραγματικά πιστεύω ότι ένα λιγότερο ανοιχτό παράθυρο τουλάχιστον δεν θα ζεσταινόταν όσο γρήγορα θα ζεσταινόταν με το τελείως ανοιχτό.

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Σαρα και εγω αν εβλεπα εναν σκυλο με 35 βαθμους σε ενα αυτοκινητο θα ''παραξενευομουν''.Δεν ηξερε η κυρια ποσο θα λειψεις και προφανως καλεσε σε βοηθεια για να μην παθει τιποτα ο Μουφ.
Καταλαβαινω την προθεση σου και την αγαπη σου για το Μουφ απο τα γραπτα σου τοσο καιρο που διαβαζω, αλλα εδω πιστευω οτι πρεπει να βαλεις λιγο νερο στο κρασι σου και να δεις την πραξη την κυριας καπως δικαιολογημενη.

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
εγω τα εχω ολα κλειστα,κ η μηχανη καιει με το κλιμα ανοιχτο κ κλειδωμενο,μην τυχων παει κανα βουρλο κ ανοιξει καμια πορτα κ εχουμε αλλα....μονο να διπλοτσεκαρετε γιατι περυσι εκανα μια χαζομαρια κ το ειχα απλα στον αερα....καλα που δεν αργησα!!!!

κατα τα αλλα,πιστευω πως κ στην ελλαδα,δεν ειναι οτι εχουμε ελλειψη συνηδεισης η οτι η κυρατσα της αμερικης υπερτερει σε σκεπτικο απο την κυρτσα της ελλαδος,(σαρα οι αμερικανες φτιαχνουν ωραια μπιφτεκια?πιστευω πως το μουφ σε χερια αμερικανας θα ειχε βγει στους δρομους με πανο),απλα πιστευω πως νιωθουν εντονα την παρουσια της αστυνομιας κ οτι ο λογος των πολιτων προς αυτους ,οσων τουλαχιστον αφορα τα ζωα,εχει καποιο αντικρισμα...

εδω πολλοι σκεφτομαστε κ ετσι ειναι,οτι κ να παρουμε τιποτα δεν θα γινει...οποτε κ δεν κανουμε τιποτα.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Sara να χαίρεσαι που η κυρία έκανε σαματά, γιατί δεν μπορούσε να ξέρει ότι έχεις το μουφ άρχοντα και βασιλιά και πάνω και απ'το κεφάλι σου και μακάρι όλοι οι σκύλοι να είχαν την τύχη του...Αντίθετα ξέρει για όλους αυτούς που δεν δίνουν δεκάρα και που ξεχνάνε καμιά φορά και παιδιά στο αυτοκίνητο με καύσωνα , πόσο μάλλον σκυλιά, και για αυτό έκανε κάτι ενώ άλλοι απλά θα αδιαφορούσαν.

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Σωστη ηταν η αντιδραση της κυριας,καλυτερα ακομα και η υπερβολη παρα αδιαφορια οπως στην Ελλαδα.Θα μπορουσε να μην ησουν εσυ αλλα καποια αλλη/ος που θα αφηνε τον σκυλο για ωρες.Προσωπικα δεν κυκλοφορω με τον σκυλο στο αμαξι γιατι ειναι υπεραιυαισθητος αλλα πολυ δυσκολα θα τον αφηνα στο αμαξι μονο του ακομα και για 1 λεπτο.Στην ιδεα μονο και μονο οτι θα σπασουν το τζαμι και θα τον παρουν αγκαλια,δεν θα το ρισκαρα.Αν ομως προκειται για μεγαλοσωμο σκυλο που θα αμυνθει τοτε ειναι διαφορετικα.

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.769
4.045
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Παντως ουκ ολιγα σκυλια πεθαινουν μεσα στα αυτοκινητα καθε καλοκαιρι :( Η θερμοκρασια στο αυτοκινητο ανεβαινει παρα πολυ γρηγορα ακομα και με τα παραθυρα ανοιχτα, οποτε καταλαβαινω την κυρια που εκανε σαματα γιατι δεν ηξερε οτι βγηκες για 5 λεπτα.. Διαβαζω πως μερικοι τα αφηνουν για 2-3 ωρες τα καημενα να πανε να ψονισουν και οταν γυριζουν..... :(

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
αφου δεν τους κοβει ρε!!!!!τι να σου κανει το παραθυρο δλδ?αυτος δυο χιλιομετρα κανει με τ αμαξι κ αναβει το κλιμα κ θελει να αντεξει το σκυλι 1 ωρα μεσα στην ζεστη....ε δεν γινεται ρε μεγαλε!!!!!!!!κ 4 παραθυρα ανοιχτα να ηταν,εχει λαμαρινα στο παιχνιδι.δεν θα πεθανει σε 1 ωρα ,θα πεθανει σε κατι παραπανω.

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Εδω η αλλη η μητερα που λεει ο λογος αφησε το παιδι της ωρες στο αμαξι και πηγε να διασκεδασει.Η αστυνομια βρηκε το παιδι μεσα στο αμαξι να κλαιει.Του ειχε αφησει 1 κινητο απο το οποιο η αστυνομια καλεσε την μητερα(ο Θεος να την κανει) και γυρισε στο αμαξι μεθυσμενη λεγοντας στους αστυνομικους οτι ηθελε να διασκεδασει.

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.769
4.045
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Εδω η αλλη η μητερα που λεει ο λογος αφησε το παιδι της ωρες στο αμαξι και πηγε να διασκεδασει.Η αστυνομια βρηκε το παιδι μεσα στο αμαξι να κλαιει.Του ειχε αφησει 1 κινητο απο το οποιο η αστυνομια καλεσε την μητερα(ο Θεος να την κανει) και γυρισε στο αμαξι μεθυσμενη λεγοντας στους αστυνομικους οτι ηθελε να διασκεδασει.
Ναι, υπάρχουν κι αυτοί οι ηλίθιοι! Πόσα παιδιά παθαίνουν θερμοπληξίες σε αυτοκίνητα!

Ria Cookie

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2011
63
0
Athens
Εγω πιστευω πως η κυριουλα αυτη ηταν αρκετα υπερβολικη.. Δεν μπορεις να επεμβαινεις ετσι στην ζωη του αλλου.. Αν οντως πιστευε οτι το Μουφ κινδυνευε αυτο θα το διαπιστωνε εαν περιμενε εξω απο το αυτοκινητο 10+ λεπτα, πριν βγαλει τα συμπερασματα της και καλεσει την αστυνομια. Την κοβω λιγο υστερικη.. Παρολα αυτα, τα 2 παραθυρα ανοιχτα θα ητανε καλυτερα..