Ευρεση εκπαιδευτη(Θεσσαλονικη)

labrador27

Well-Known Member
26 Μαρτίου 2009
209
0
thessaloniki
μπορει καποιος με προσωπικη εμπειρια να μου προτεινει εκπαιδευτη απο την περιοχη της Θεσσαλονικης?
εννοειτε μιλαμε για θετικη εκπαιδευση και κυριως για εκπαιδευση αποφυγης φολας

(επιτρεπεται κατι τετοιο???)

labrador27

Well-Known Member
26 Μαρτίου 2009
209
0
thessaloniki
χαχαχαχα!
παρεξηγηση!το ''επιτρεπεται κατι τετοιο'' πηγαινε για τον admin!αν μπορουν να γραψουν στοιχεια εκπαιδευτη σε δημοσιο θεμα

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
:Dlabrador27 ψάχνεις να βρείς "θετικό εκπαιδευτή" να σου εκπαιδευσει το λάμπραντορ για άρνηση τροφής ? σαν ανέκδοτο μου ακούγεται....

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.779
4.062
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Ναι Γιαννη, οταν ειναι να απαγορεψεις κατι, μονο με διορθωση γινεται. Η επιβραβευση ακολουθει μονο οταν κανει αυτο που θελεις...

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.882
5.151
patra
grdane.blogspot.com
anti να ψαχνουμε θετικό εκπαιδευτή για άρνηση τροφής ( δεν υπαρχει αυτό...)...
καλυτερα να ψαχναμε για "καλό" εκπαιδευτή. υπαρχουν αναλογα θεματα... "πως διαλεγεις καλό εκπαιδευτή"...κλπ

κανεις εκπαιδευτής δεν εγγυαται εκπαιδευση φόλας... κι αυτό γιατί δεν είναι στο χερι του αλλα στου ιδιοκτητη.....η συγκεκριμενη εκπαιδευση...

dimitris147

Active Member
27 Ιουνίου 2009
40
0
πειτε ομως και στον ανθρωπο την ερωτηση που εκανε.αν υπαρχει κανενας εκπαιδευτης στην θεσσαλονικη.

labrador27

Well-Known Member
26 Μαρτίου 2009
209
0
thessaloniki
ναι ρε παιδια,τα εχω ολα αυτα στο μυαλο μου,ισως δεν το διατυπωσα καλα.εννοω δεν θελω να αφησω το σκυλι μου στον εκπαιδευτη και να μου το σαπισει στο ξυλο μεχρι να μαθει.ψαχνω εκπαιδευτη που να δουλεψουμε μαζι πανω στο σκυλι και οσο ειναι δυνατον για ενα λαμπραντορ να αποφευγει να τρωει οτι βρει.
εχω πολλα τηλεφωνα απο εκπαιδευτες εδω στη Θεσσαλονικη και εχω μιλησει με καποιους.απλως επειδη εμπιστευομαι(ενστικτοδως,απο οσα post εχω διαβασει) καποια ατομα απο εδω μεσα ειπα μηπως καποιος ξερει απο προσωπικη εμπειρια καποιον να μου προτεινει

milgr

Well-Known Member
30 Σεπτεμβρίου 2009
163
9
Θεσσαλονίκη
Καλημέρα, δεν γνωρίζω κάποιον άλλα για κάλο και κακό κυκλοφορώ με τις ατροπίνες στην τσέπη...πότε δεν ξέρεις τι θα φάει ο κούταβος

Last edited:

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.779
4.062
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Εγω στη θεση σου θα επικοινωνουσα με τους εκπαιδευτες που βρηκες - να μαθω για τις μεθοδους τους και αν παιρνουν το σκυλι ή το εκπαιδευουν μαζι με τον ιδιοκτητη. Ισως βρεις καποιον που σου κανει. :)

labrador27

Well-Known Member
26 Μαρτίου 2009
209
0
thessaloniki
αυτο εννοειτε.εβαλα την κτηνιατρο να μου κανει ειδικα σεμιναρια για χρηση της ενεσης ατροπινης και το αλλο για τον εμετο.οταν εχεις ενα labrador-hoover δεν εισαι χαλαρος ποτε!ασε που δεν ειναι κουταβι πλεον...μεγαλωνει και απλως τρωει πιο γευστικα σκουπιδια!:) φανταζομαι πως με τον εκπαιδευτη κατι θα καταφερουμε...
περιμενω βοηθεια!!!:)

labrador27

Well-Known Member
26 Μαρτίου 2009
209
0
thessaloniki
Εγω στη θεση σου θα επικοινωνουσα με τους εκπαιδευτες που βρηκες - να μαθω για τις μεθοδους τους και αν παιρνουν το σκυλι ή το εκπαιδευουν μαζι με τον ιδιοκτητη. Ισως βρεις καποιον που σου κανει. :)
ναι,αρχικα αυτο θα κανω.θα μιλησω με οσους περισσοτερους γινεται ωστε να εχω μια ολοκληρομενη αποψη για το τι γινεται με τους εκπαιδευτες.
παντως αν εχετε τηλεφωνα απο εκπαιδευτες στη Θεσσαλονικη ειναι καλοδεχουμενα και ας μην εχετε προσωπικη εμπειρια,μια κουβεντα μαζι τους δε θα βλαψει

Chow

Well-Known Member
3 Απριλίου 2009
406
4
Θεσσαλονίκη
Θα σου πρότεινα να μην έχεις μόνο τηλεφωνική επικοινωνία, αλλά να επιδιώξεις να συναντηθείς και από κοντά μαζί τους. Αν θέλεις, θα μπορούσα να σου στείλω το τηλέφωνο της εκπαιδεύτριας που είχαμε εμείς.

labrador27

Well-Known Member
26 Μαρτίου 2009
209
0
thessaloniki
Θα σου πρότεινα να μην έχεις μόνο τηλεφωνική επικοινωνία, αλλά να επιδιώξεις να συναντηθείς και από κοντά μαζί τους. Αν θέλεις, θα μπορούσα να σου στείλω το τηλέφωνο της εκπαιδεύτριας που είχαμε εμείς.
2)να μου στειλεις,βεβαια!και αν μπορεις να μου πεις και καποια πραγματα για αυτη
1)αυτο εχω στο νου μου,πρωτα μιλαω στο τηλεφωνο,μετα συναντιομαστε,βλεπω εγκαταστασεις αν εχει και φυσικα θα ηθελα να δω και σκυλια που εχει εκπαιδευσει-εχω ακουσει πως απο τον τροπο που συμπεριφερονται τα σκυλια στον εκπαιδευτη καταλαβαινεις ποσο ''καλος'' ειναι

labrador27

Well-Known Member
26 Μαρτίου 2009
209
0
thessaloniki
οχι ακομα,δεν εχω χρονο αυτη την εβδομαδα λογω δουλειας,μαζευω ακομα ''προτασεις'' και την αλλη εβδομαδα θα ξεκινησω σιγα σιγα.
θελει αρκετο ψαξιμο παντως απ'οτι καταλαβα

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Κάνε αυτά που σου είπαν τα παιδιά κι αυτά που λες κι εσύ!
Διάβασε πολύ καλά, πολλές φορές μέχρι να καρφωθεί στο μυαλό σου ΑΥΤΟ το θέμα για το πως διαλέγουμε εκπαιδευτή, και μετά πήγαινε συνάντησε τους και ρώτας τους όσο περισσότερα μπορείς να σκεφτείς!
Ίσως και να κάνεις μια λίστα μεόσα θες να τους ρωτήσεις για να μην τα ξεχνάς και καλή επιλογή!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.273
Μέλη
20.046
Νεότερο μέλος
GOULIAK