Ετήσια συνάντηση υιοθετημένων στη Γερμανία!

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο κάναμε μια πολύ όμορφη εκδρομή.
Παρασκευή πρωί ήμασταν στο σπίτι του Περικλή μου, πλέον Philos. Ότι και να πω θα είναι λίγο. Κατουρήθηκα από τη χαρά μου με τη θέρμη που μας υποδέχτηκε παρόλο που είχε 3 μήνες να μας δει

Αφού ξεκουραστήκαμε, πήγαμε μαζί τους την καθιερωμένη βόλτα...μα τι μέρος!

Σάββατο πρωί, φύγαμε για την ετήσια συνάντηση των ξενιτεμένων μας! Χρειάστηκαν 5 ώρες για να πάμε και να γυρίσουμε, αλλά το μέρος ήταν τόσο όμορφο και περάσαμε τόσο καλά που άξιζε κάθε λεπτό!

Πρώτος και καλύτερος με υποδέχτηκε ο Ναβάρ, πλέον Mylow

Χάρηκε και αυτός πολύ που μας είδε! Η οικογένειά του είναι υπέροχη και τον φροντίζουν πολύ καλά!

Στο βάθος βλέπω ένα γνωστό μαυρόσκυλο και τρέχω να την αγκαλιάσω

Η Αννίτα, πλεόν Abby, ίδια κι απαράλλαχτη όπως τον Απρίλη που έφυγε. Με μια μικρή διαφορά....ούτε να με φτύσει το βρωμόσκυλο!!!! Πάλεψε να φύγει από την αγκαλιά μου κι έτρεξε στον μπαμπά της να σωθεί...εντάξει πικράθηκα λίγο η αλήθεια είναι...4 μήνες ήταν στο σπίτι μας! Με ξέχασε κιόλας!

συνεχίζεται....

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Είχα ακόμα μια πολύ ευχάριστη συνάντηση, η γνωστή σε όλους μας Μάσκα, της αγαπητής kritikopoula, έχει λατρεία στο νέο της μπαμπά και δε συγκινήθηκε καθόλου που της μιλούσα ελληνικά :p

Ο χώρος που έγινε το event καταπράσινος και περιφραγμένος με πολλά σκυλιά να τρεχοβολάνε ολόγυρα.

συνεχίζεται...

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Επειδή όμως είχε πολύ ζέστη, ο μεγάλος συνωστισμός γινόταν στις πισινούλες

Σε αυτή τη φωτογραφία, το δεύτερο σκυλί από αριστερά είναι 8 χρονών, ζούσε σε καταφύγιο στην Πάτρα και υιοθετήθηκε μέσα Μαϊου. Ήταν απόλαυση για μένα να την βλέπω να τρέχει χαρούμενη σαν κουτάβι!

Υπήρχαν και όργανα για agillity

και ο Philos αποφάσισε να δοκιμάσει το τούνελ!

συνεχίζεται...

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Και 3 αγαπημένες φωτογραφίες

Το μόνο αρνητικό που μπορώ να βρω να σχολιάσω, είναι πως τα περισσότερα σκυλιά ήταν από κάπως τσουπωτά έως υπέρβαρα. Τους πιάνει ένα κατοχικό σύνδρομο ότι ήταν νηστικά στην Ελλάδα και τα μπουκώνουν παραπάνω.

Κυριακή πρωί κάναμε μια βόλτα με τον Philo και τα αδέρφια του

Και μετά δυστυχώς ήρθε η ώρα του αποχωρισμού....

Του χρόνου πάλι, να είμαστε καλά :)

Last edited:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.762
7.923
Τι ωραία εμπειρία πρέπει ήταν αυτή!!!
Ωραία περνάνε πάντως τα πειραματόζωα ε?? Ε ρε ξύλο που θέλουν κάποιοι..

Η Μάσκα και ο Ναβάρ τι πανέμορφα πλάσματα που είναι...και έπρεπε να φύγουν έξω για να βρουν ένα καλό σπιτικό!! Γερμανοί κι έχουν υπέρβαρα σκυλιά? Εντύπωση μου κάνει!
Πάντα τέτοια Όλγα, μας ταξίδεψες πολύ όμορφα!

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Ποσο ομορφη η "ιστοριουλα" που μας αφηγηθηκες!
Ειναι ομορφο να τα βλεπεις να ειναι ευτυχισμενα στα νεα τους σπιτια..

k4ileb

Well-Known Member
25 Ιανουαρίου 2013
288
1
ΑΘΗΝΑ
Lara ψησου να κανονισεις να με υιοθετησουν και εμενα εκει μαζι με τον κουταβο μου!

Τελεια εμπειρια, το ζηλευω δεν περιγραφει ουτε στα μισα αυτο που νιωθω !!

Τα περνανε τελεια απο οτι φαινεται οι Ελληναρες μας!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.762
7.923
Κυνηγάει τους αναδόχους και εκτός συνόρων :confused:
χαχαχαχααααα!!! γιατί το άλλο ότι οι γερμανοί έχουν κατοχικό σύνδρομο που το πας?! :p

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Ναι ήταν λίγο παράδοξο αυτό με το κατοχικό σύνδρομο ομολογώ :p

Κι όμως Κυβέλη, ήταν χοντρά τα περισσότερα. Μη σου κάνει εντύπωση! Οι Γερμανοί το παρακάνουν με τα σκυλιά, ειδικά τα υιοθετημένα. Στο φαγητό, στα παιχνίδια, στο grooming, στα μπουφανάκια-κοκαλάκια-σκατάκια.

Κακοποίηση! :p

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Μπράβο μπράβο μπράβο!!!! Πανέμορφες φωτογραφίες και I can so feel the love! <3 Να συνεχίσουν να είναι καλότυχα εύχομαι και μακάρι να βρουν τόσο ζεστά σπίτια και αγκαλιές και τα τόσα άλλα σκυλάκια που περιμένουν καρτερικά στα καταφύγια...

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Τελεια!!!!!!!!!! :) Ολγακι εισα θησαυρος! ♥
ετσι για να βλεπουν πως περνανε τα σκυλια εκει! οχι σαν και εδω!
Ανυπομονω και για το δικο μας meeting στην Γερμανια!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Πόλυ χαίρομαι που το πειραματόζωό μου τα πάει καλά! Ελπίζω το πείραμα να αρχίσει για πολλά ακόμα σκυλάκια! Κι ο Γερμανός της Μάσκας μου είπε ότι τη μπούκωσε να πάρει κανένα έξτρα κιλάκι, για να έχει αντοχή στο κρύο, λέει.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.762
7.923
Πόλυ χαίρομαι που το πειραματόζωό μου τα πάει καλά! Ελπίζω το πείραμα να αρχίσει για πολλά ακόμα σκυλάκια! Κι ο Γερμανός της Μάσκας μου είπε ότι τη μπούκωσε να πάρει κανένα έξτρα κιλάκι, για να έχει αντοχή στο κρύο, λέει.
Πολύ όμορφο κορίτσι η Μόκα σου κρητικόπουλο. Μπράβο και σε σένα!!!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Για να πω την πλήρη αλήθεια, στις φωτογραφίες βγαίνει πιο όμορφη απ'ότι είναι στην πραγματικότητα. Αλλά είναι σκυλί με χρυσή καρδιά και ελαφίσιο περπάτημα!

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.746
7.265
Μόνο χαρά είναι αυτά τα θρεντ. Το μπράβο είναι λίγο σε όλους τους εμπλεκόμενους. Οπότε απλά ευχαριστώ για τη νότα αισιοδοξίας!