Ετήσια σκυλοσυνάντηση

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Δεν χρειάζεται να κόψουμε πίτα ούτε να οργανώσει κάποιος κάτι...

Ας το ονομάσουμε προς το παρόν ετήσια συνάντηση μελών του φόρουμ και όταν τα πράγματα καλυτερέψουν κόβουμε ξανά την πίτα μας

Δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω παρά καλή διάθεση...

Προτείνω να συναντηθούμε όσοι μπορούμε και θέλουμε στο γνωστό μέρος και να φέρει ο καθένας ότι θέλει και ότι μπορεί... να τα πούμε και να περάσουμε καλά... μια χαρά θα είναι..
Ας συνεχίσουμε λοιπόν, αυτή την ιδέα :)

Είναι δεδομένο, ότι δεν θα είναι εφικτό, να τα καταφέρουμε όλοι, την ίδια μέρα και ώρα. Ας δούμε λοιπόν, πως θα πάει η συζήτηση και αναλόγως πράττουμε:

* Αλσος Συγγρού

* 10:00 [και κλασσικά να πω...το αργότερο...για να μην πέσει όλη η συνάντηση πάνω σε λαοθάλασσα]

Και έχω προσπαθήσει να φτιάξω ένα doodle, με τις επερχόμενες Κυριακές του Φεβρουαρίου, αλλά kopritis style!!!

Για να δούμε αν δουλεύει... :p

Doodle

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Δεν γίνονται τέτοιες διακρίσεις rick.
Ασφαλώς και μπορεί να έρθει όποιος θέλει.
Απλώς, καθένας είναι υπεύθυνος για τον σκύλο του.
Να μην ενοχλεί κανέναν, είτε σκύλο, είτε άνθρωπο.
Αν αυτό σημαίνει, να είναι δεμένος, θα πρέπει να είναι δεμένος.
Είναι πάγιος κανόνας των συναντήσεών μας :)

D

Deleted member 14614

Guest
Ναι, καλά, εννοούνται αυτά! Μπορώ, πλέον, να του έχω εμπιστοσύνη σε κάποια πράγματα. Απλώς, δεν μπορώ να προεξοφλήσω ότι θα τον έχω λυτό συνεχώς, μη και ενοχλήσει, αλλά κυρίως μη χαλάσει η εκπαίδευση κοινωνικοποίησης που περνάει. Τα πάει super, πλέον, με όλα τα σκυλιά, εκτός από κυριαρχικά αρσενικά.:)
Έγραψα κι εγώ με τη σειρά μου στο doodle.

Serge

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
743
296
Δεν γίνονται τέτοιες διακρίσεις rick.
Ασφαλώς και μπορεί να έρθει όποιος θέλει.
Απλώς, καθένας είναι υπεύθυνος για τον σκύλο του.
Να μην ενοχλεί κανέναν, είτε σκύλο, είτε άνθρωπο.
Αν αυτό σημαίνει, να είναι δεμένος, θα πρέπει να είναι δεμένος.
Είναι πάγιος κανόνας των συναντήσεών μας :)
HolywoodBrn να σε δω να κρατάς το μικρό τερατάκι ήσυχο!!

Καλά να περάσετε όποτε και να γίνει, δε θα έρθουμε. Σας στέλνουμε την αγάπη μας από μακριά!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Απλώς, δεν μπορώ να προεξοφλήσω ότι θα τον έχω λυτό συνεχώς, μη και ενοχλήσει,
Κατά βάση...τα έχουμε δεμένα. Οχι λυτά.
Το "λυτά" είναι η εξαίρεση και αναλόγως των συνθηκών :)

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...Απλώς, δεν μπορώ να προεξοφλήσω ότι θα τον έχω λυτό συνεχώς, μη και ενοχλήσει, αλλά κυρίως μη χαλάσει η εκπαίδευση κοινωνικοποίησης που περνάει. Τα πάει super, πλέον, με όλα τα σκυλιά, εκτός από κυριαρχικά αρσενικά.:)
Καλά, άστον λυτό εσύ (για να μη χαλάσει η κοινωνικοποίηση - εκεί στα "ορεινά" του χώρου:cool:) κι η τύχη σου δουλεύει...;)

D

Deleted member 14614

Guest
Μιλάμε για σκυλοβόλτα στο άλσος (δεν έχω ξαναπάει στο συγκεκριμένο) ή για συνάντηση με κατάληξη σε περιφραγμένο χώρο? Γιατί αν δεν υπάρχει το δεύτερο, τότε είναι μονόδρομος το λουρί.;)

Johnk με τρομάζεις...:p

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Μιλάμε για σκυλοβόλτα στο άλσος (δεν έχω ξαναπάει στο συγκεκριμένο) ή για συνάντηση με κατάληξη σε περιφραγμένο χώρο? Γιατί αν δεν υπάρχει το δεύτερο, τότε είναι μονόδρομος το λουρί.;)
Μιλάμε για συνάντηση σε συγκεκριμένο σημείο, μη περιφραγμένο. Και περιφραγμένο όμως να ήταν, πάλι σου ξαναλέω, το λουρί θα ήταν μονόδρομος. Τουλάχιστον στην αρχή και μέχρι να εκτιμηθεί η κατάσταση.
Η βόλτα, μπορεί να προηγηθεί ή να γίνει μετά.

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...Johnk με τρομάζεις...:p
Ασε, μιλάμε για τρομακτικά πράγματα... εκεί που η ασφάλειά μας εξαρτάται από την αντοχή του λουριού και του κλιπ, του γ@μwσκ&λου του καθενός!:p

Και στα πιο πεδινά κε.Μόκα, και στα πιο πεδινά...
Ωχ, μας βλέπω πάλι να έχουμε φυλετικές διακρίσεις... θα απαγορευτούν οι μετανάστες από την Αφρική (και όχι μόνο!), έ?:rolleyes:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Ε όχι...δεν είμαστε ρατσιστές. Απλώς, έχουμε και ντόπια κελεπούρια πια.

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
Ο δικος μου ωριμασε και θα ερθει μαζι,μου ειπε θα ειναι καλο παιδι.
Τα λεμε απο κοντα.

D

Deleted member 14614

Guest
Μιλάμε για συνάντηση σε συγκεκριμένο σημείο, μη περιφραγμένο. Και περιφραγμένο όμως να ήταν, πάλι σου ξαναλέω, το λουρί θα ήταν μονόδρομος. Τουλάχιστον στην αρχή και μέχρι να εκτιμηθεί η κατάσταση.
Η βόλτα, μπορεί να προηγηθεί ή να γίνει μετά.
Οκ. Ναι βρε, μην ανησυχείς για τα υπόλοιπα, τα ξέρω τα "πρωτόκολλα" σκυλογνωριμίας.;)
Ασε, μιλάμε για τρομακτικά πράγματα... εκεί που η ασφάλειά μας εξαρτάται από την αντοχή του λουριού και του κλιπ, του γ@μwσκ&λου του καθενός!:p
Ωχ κατάλαβα... Μπήκα στο νόημα!
Μια χαρά είναι ο γιαουρτομανής Σπίθας βρε, δεν έχεις κανένα θέμα! Όλοι με λουριά θα είμαστε έτσι και αλλιώς αρχικά, no worries :)
Χεχε. Α, ωραία, να την ξαναδούμε την Τασία, γιατί μέχρι τότε θα είμαστε υγιείς!:)

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Ο δικος μου ωριμασε και θα ερθει μαζι,μου ειπε θα ειναι καλο παιδι.
Τα λεμε απο κοντα.
Ε, αφού το είπε, όλα εντάξει!:D
κι εμένα έτσι μου λέει, αλλά δεν τον πιστεύω...:cool:

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
Ε, αφού το είπε, όλα εντάξει!:D
κι εμένα έτσι μου λέει, αλλά δεν τον πιστεύω...:cool:
Εγω θα του δωσω μια ευκαιρια,το εχει παραπονο να πηγαινω μονος σε σκυλοσυναντησεις.
(με κιτρινο λουρι φυσικα ):-\"