Ερώτηση

koutoulitsa

Member
16 Ιανουαρίου 2010
21
0
Δεν ξέρω αν ανοίγω το θέμα στο σωστό σημείο...μια πολύ καλή μου φίλη είναι τώρα στη Πάτρα διορισμένη δασκαλά και μου είπε να ρωτήσω κάτι εγώ γιατί ακόμα δεν έχει ιντερνετ .Θέλει λοιπόν να αποκτήσει σκύλο, θέλει σαν τρελλή να αποκτήσει κανις το στανταρ μέγεθος το μεγάλο ή το μεσαίο,αν είναι εύκολο σε κάποιον να μου στείλει με πμ ,αν γνωρίζετε φυσικά για εκτροφείο ωστέ να τις δώσω το τηλ και να επικοινωνήσει η ίδια.ευχαριστώ εκ των προτέρων

alexkouts

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2009
416
0
Βόλος
παντως αν δεν ενδιαφερεται για καθαροαιμο αλλα για ενα μικρο σκυλακι ασπρο που να μοιαζει με κανις μπορει να ψαξει και σε καταφυγια!

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Εκτός από τον ΚΟΕ ρίξτε και μια ματιά ΕΔΩ κι ΕΔΩ!

Eίναι κάποιες σελίδες που έχουν εκτροφεία από διάφορες φυλές στην Ελλάδα και την Ευρώπη!

Επίσης, ρίξε και μια ματιά στις αγγελίες των εκτροφέων που υπάρχουν στο forum!

Πάντως, πριν επιλέξουμε τον οποιο εκτροφέα πρέπει να πληρεί να τσεκάρουμε ότι πληρεί κάποιες απαραίτητες προυποθέσεις!
Διαβάστε οπωσδήποτε ΑΥΤΟ!

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Eπίσης να μάθεις καλά την φυλή και τι ευπάθειες έχει..
και να πας σε εκθέσεις να δεις τους εκτροφεις και να μιλήσεις μαζί τους..

koutoulitsa

Member
16 Ιανουαρίου 2010
21
0
εκτροφέα εννοούσα ή για μεσαίο ή για το στανταρτ μέγεθος θα την πω να πάρει στον κοε αν είναι

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
αυτός τι λεει παιδια; γνώμες;
Τον Αλέξανδρο τον ξέρω...κατεβάζει σκυλιά σε εκθέσεις.
Τα σκυλιά του είναι πολύ καλά..και είναι από τους εκτροφεις που προσωπικά θα είχα εμπιστοσύνη να πάρω σκύλο.
Έχει γέννα τώρα?

hellspawn87

Member
26 Ιανουαρίου 2010
15
0
Τον Αλέξανδρο τον ξέρω...κατεβάζει σκυλιά σε εκθέσεις.
Τα σκυλιά του είναι πολύ καλά..και είναι από τους εκτροφεις που προσωπικά θα είχα εμπιστοσύνη να πάρω σκύλο.
Έχει γέννα τώρα?
τον βρήκα και ρώτησα απλά.. δεν ξέρω.. ευχαριστώ για τη βοήθεια

hellspawn87

Member
26 Ιανουαρίου 2010
15
0
Μπορείτε να μου πείτε που ακριβώς βρίσκεται το ΚΑΖ στο Μαρκόπουλο; Ή οδό ή κάποιο λινκ με χάρτη...
Thnx

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Συνήθως τα καταφύγια δεν δίνουν οδηγίες δημόσια για το που ακριβώς βρίσκονται, γιατι πάει κόσμος και τους παρατάει κουτάβια.... το ΚΑΖ ειδικά έχει πολύ μεγάλο πρόβλημα μ'αυτό.
Καλό θα είναι να τους πάρεις τηλεφωνο και να συνεννοηθείς κατευθείαν μαζί τους.:)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Καλό θα είναι να τους πάρεις τηλεφωνο και να συνεννοηθείς κατευθείαν μαζί τους.:)
Αυτό ακριβώς. Δεν θα σου δώσουν έτσι δ/νση. Πάρε τηλέφωνο πρώτα και συνεννοήσου.