Ερώτηση?????

nontas

New Member
13 Δεκεμβρίου 2008
2
0
Χαίρετε σε όλους παιδιά. Πρόσφατα είχα μια συζήτηση με ένα κτηνίατρο για το ζευγάρωμα των σκύλων και άκουσα κάτι το οποίο μου έκανε μεγάλη εντύπωση και δυσκολεύομαι να το πιστέψω. Θα ήθελα αν κάποιος από εσάς γνωρίζει να μου απαντήσει σχετικά. Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος ο κτηνίατρος μου είπε ότι έστω μία θυληκιά σκύλα (π.χ. Μπόξερ) ζευγαρώσει με ένα λυκόσκυλο, γεννήσει κανονικά. Μετά από 6 μήνες και στον επόμενο οίστρο ζευγαρώσει με ένα μπόξερ, υπάρχει περίπτωσει τα κουτάβια να έχουν πάρει χαρακτηριστικά από το λυκόσκυλο. Προσωπικά μου φαντάζει απίθανο αλλά αυτός μάλιστα μου είπε ότι και ο αρσενικός επηρεάζεται και στην επόμενη φορά που θα ζευγαρώσει, έστω με ένα λυκόσκυλο θυληκό, τα κουτάβια θα έχουν χαρακτηριστικά από το Μπόξερ. Είναι δλδ σαν να λεμε ότι αν μια γυναίκα λευκή έχει κάνει παδί με ένα μαύρο άντρα και στη συνέχεια μείνει έγκυος με έναν λευκό άντρα, μπορεί το παιδί να έχει χαρακτηριστικά από τον μάύρο άντρα. Δεν είναι απίστεύτο???????????

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Να σου πω γιατρος ηταν η κανενας στα ποδια του γιατρου..,σαν κατι τυπους ασχετους με την κτηνιατρικη που βαζουνε καποιοι γιατροι για να κρατανε ανοιχτο το "μαγαζι" και πανε διακοπες..
Δηλαδη αυτο δεν στεκει ουτε στα ζωα ουτε στους ανθρωπους..

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Καλησπέρα και καλώς ηρθες στο φόρουμ nontas! :)

Υποθέτω πως κάτι δεν κατάλαβες καλά…
Σε περίπτωση που κατάλαβες καλά, άλλαξε κτηνίατρο το συντομότερο.

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Στο Μαρόκο, όταν πεθάνει ο σύζυγος, εαν η χήρα γεννήσει μέχρι και 2 χρόνια μετά, θεωρούν πως το παιδί είναι του μακαρίτη!!!

Μάλιστα, σαν εξήγηση, λένε πως το σπέρμα του μακαρίτη κοιμάται μέσα στην χήρα, και ξαφνικά ξυπνάει και τσουπ, να το μούλικο!!!

Μήπως ο κτηνίατρος είναι Μαροκινός?

kostas_dogo_argentino

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
159
2
ν.κοσμος
παντως ασχετα που δεν ισχυει το εχω ακουσει κ εγω παρα πολλες φορες...ΟΧΙ ΑΠΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ ΒΕΒΑΙΑ...βεβαιως υπαρχει αγνοια γενικως πανω σε πολλα θεματα ενα απο τα οποια εχω κ ακομη απορια...τελικα ισχυει η ειναι μυθος οτι τα σκυλια δεν κανει να τρωνε γλυκα διοτι το συκωτι τους δεν παραγει το ενζυμο που διασπα την ζαχαρη???ετσι μου ηρθε κ το αναφερω κ εγω μιας κ μιλαμε για αποριες περι σκυλων...
καλημερααα:p:p:p

silk

Well-Known Member
9 Οκτωβρίου 2008
440
3
41
Kinetta
παντως ασχετα που δεν ισχυει το εχω ακουσει κ εγω παρα πολλες φορες...ΟΧΙ ΑΠΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ ΒΕΒΑΙΑ...βεβαιως υπαρχει αγνοια γενικως πανω σε πολλα θεματα ενα απο τα οποια εχω κ ακομη απορια...τελικα ισχυει η ειναι μυθος οτι τα σκυλια δεν κανει να τρωνε γλυκα διοτι το συκωτι τους δεν παραγει το ενζυμο που διασπα την ζαχαρη???ετσι μου ηρθε κ το αναφερω κ εγω μιας κ μιλαμε για αποριες περι σκυλων...
καλημερααα:p:p:p

Ισχύει και είναι πάρα πολύ σημαντικό να μην τρώνε καθόλου ζάχαρη - γλυκά ακόμα και η φρουκτόζη είναι απαγοερεύμένη.
Αλλιώς το σκυλί θα παρουσιάσει διαβήτη.

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
αυτός μάλιστα μου είπε ότι και ο αρσενικός επηρεάζεται και στην επόμενη φορά που θα ζευγαρώσει, έστω με ένα λυκόσκυλο θυληκό, τα κουτάβια θα έχουν χαρακτηριστικά από το Μπόξερ.

Αληθεύει ναι. Πρέπει μάλιστα να προσέχουμε πολύ, όσοι έχουμε θηλυκές γιατί αν τις παραχαϊδεύεις τις μέρες που ζευγαρώνουν, μπορεί να μοιάζουν τα κουτάβια με σένα και επίσης,

αν είσαι γυναίκα παντρεμένη που έκανε πρόσφατα σεξ με τον άντρα της, πρέπει να μην ακουμπίσεις την σκύλα για 2 μέρες γιατί τα κουτάβια ίσως να μοιάσουν του άντρα σου.

Αυτό ισχύει μόνο αν είναι ήδη έγκυος η σκύλα όμως.

Επίσης, αν παίζουν καθαρόαιμα κουτάβια με ημίαιμα, ενδέχεται να "σπιλωθεί" το αίμα τους (μέχρι μια ηλικία βέβαια) και να μεγαλώσουν και να γίνουν ημίαιμα. Ο κίνδυνος μεγαλώνει αν φάνει μαζί ή γλύφωνται.

Στα ενήλικα, μόνο το σεξ με άλλη φυλή μπορεί να αλλάξει το DNA του σκύλου και να το κάνει (προσωρινά, μέχρι 12 μήνες) να κάνει ημίαιμα κουτάβια, όπως εξήγησε ο κτηνίατρος σου.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ;;;

ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΤΟΥ!
Μα ούτε απλή βιολογία του λυκείου δεν παρακολούθησε;

Last edited:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Αληθεύει ναι.

αν είσαι γυναίκα παντρεμένη που έκανε πρόσφατα σεξ με τον άντρα της, πρέπει να μην ακουμπίσεις την σκύλα για 2 μέρες γιατί τα κουτάβια ίσως να μοιάσουν του άντρα σου.
αχαχαχαχαχα:D:D:D:D:maria::maria::paja1:καλο!!!:D:D

nick!

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2008
125
0
Ισως να πρεπει να το κανει θεμα ο Χαρδαβελας...........................τι να πω:shock::shock::maria::eek:!

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Πάντως μάλλον κατάλαβα από που βγήκε αυτή η τρελή ιδέα.

Η σκύλες μπορούν να έχουν κουτάβια ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ από διαφορετικούς πατέρες.
Αυτό αληθεύει και γίνεται και αρκετά συχνά.

Στην Αμερική μάλιστα επιτρέπεται πια να το κάνεις ΕΠΙΤΗΔΕΣ (να βάλεις πχ, την σκύλα με 2 επιβήτορες στον ίδιο οίστρο και μετά με τεστ DNA να δώσεις τα σωστά pedigree στα μικρά).

Άρα λογικό είναι με την αμάθεια που μας διακρίνει ως χώρα, να ζευγαρώσουμε την σκύλα μας με σκύλο ίδιας φυλής αλλά μετά να μην προσέξουμε πως ξαναζευγάρωσε με τον σκύλο του γείτονα (άλλης φυλής) κάνοντας ημίαιμα κουτάβια (ή μόνο μερικά ημίαιμα). Αν είχε ξαναπάει με τον ίδιο σκύλο σε προηγούμενο οίστρο, εύκολο είναι να υποθέσει κάποιος πως αυτός "της άφησε κουσούρι".

Ο κτηνίατρος, όπως και να έχει είναι αδικαιολόγητος....