Ερώτηση

teok1219

New Member
5 Ιουνίου 2015
2
0
42
Cyprus
Καλησπέρα σας.

Θα ήθελα να μου πείτε εαν γνωριζετε, για ποιόν λόγο το κουτάβι μου που είναι σχεδόν 5 μηνών, ενώ έχει μάθει να πηγαίνει τουαλέτα έξω στο μπαλκόνι,τώρα τελευταία έχω δει ότι κάνει τσισακια πάνω στο κρεβάτι μου?Τι μπορώ να κάνω για να αντιμετωπίσω αυτή την περίπτωση?

Ευχαριστώ

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Το σκυλί πρέπει να μάθει να κατουράει έξω από το σπίτι. Τώρα που μαθαίνει ειδικά πρέπει να ακολουθείς ευλαβικά το ίδιο πρόγραμμα καθημερινά με τις ίδιες ώρες εξόδου και των ίδιο αριθμό εξόδων.
Το μπαλκόνι είναι η εσχάτη λύση και όχι λύση καθαυτή.
Βάλε σε πρόγραμμα λοιπόν το κουτάβι και άσε τα μπαλκόνια. Τουλάχιστον τρείς φορές, για να μην πω παραπάνω τώρα που είναι ακόμα μικρό, πρέπει να βγαίνει να μυρίζει και να κάνει την ανάγκη του.
Τα υπόλοιπα στην πορεία, ξεκίνα από τα πολύ βασικά.

teok1219

New Member
5 Ιουνίου 2015
2
0
42
Cyprus
Το σκυλί πρέπει να μάθει να κατουράει έξω από το σπίτι. Τώρα που μαθαίνει ειδικά πρέπει να ακολουθείς ευλαβικά το ίδιο πρόγραμμα καθημερινά με τις ίδιες ώρες εξόδου και των ίδιο αριθμό εξόδων.
Το μπαλκόνι είναι η εσχάτη λύση και όχι λύση καθαυτή.
Βάλε σε πρόγραμμα λοιπόν το κουτάβι και άσε τα μπαλκόνια. Τουλάχιστον τρείς φορές, για να μην πω παραπάνω τώρα που είναι ακόμα μικρό, πρέπει να βγαίνει να μυρίζει και να κάνει την ανάγκη του.
Τα υπόλοιπα στην πορεία, ξεκίνα από τα πολύ βασικά.
Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου αρχικά, κατά δεύτερον όλα όσα είπες τα γνωρίζω. Κατανοώ τα πρέπει και τα μη. Ίσως να μην έγινα ξεκάθαρη σε αυτό που ήθελα να ρωτήσω τελικά. έχω παρατηρήσει συνήθως τις νύχτες πριν κοιμηθώ ότι πάει στο κρεβάτι μου κ κανει την ''ζημιά'' κ θεωρώ ότι το κάνει από αντίδραση και ας έχουμε γυρίσει μόλις από βόλτα.
Άρα, το πρόβλημα που θέτω δεν είναι οι βόλτες κ το πως θα μάθει τα βασικά αλλά η αντίδραση της κ γιατί να το κανει αυτό.