Ερώτηση σχετικά με Κ.Ο.Ε.

excrider

Active Member
16 Ιανουαρίου 2010
32
0
39
Πάτρα
Καλησπέρα, πριν από λίγο μιλούσα με κάποιον εκτροφέα ο οποίος με διαβεβαίωσε πως έχει δηλώσει την γέννα του η οποία έγινε μέσα Νοέμβρη, το πρωί μιλούσα με τον ΚΟΕ και ρώτησα αν έχει δηλωθεί γέννα από τον συγκεκριμένο κύριο αλλά μου είπαν πως δεν υπάρχει τίποτα στα μητρώα τους αλλά ίσως να μην την έχουν καταχωρήσει και αυτοί ακόμα λόγω γιορτών.
Τι λέτε να ισχύει; Έχει δίκιο ο εκτροφέας που μου λέει πως η γέννα έχει δηλωθεί κανονικά ή να πιστέψω πως δεν υπάρχει καμία δήλωση γέννας;

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Είναι πολύ πιθανό να μην έχουν ακόμα περάσει τις γέννες που δηλώθηκαν τον Νοέμβριο...
Τον εκροφέα τον εχουν στα μητρώα τους?
Για τι φυλή μιλάμε??

excrider

Active Member
16 Ιανουαρίου 2010
32
0
39
Πάτρα
Ο εκτροφέας υπάρχει στα μητρώα τους και μιλάμε για Μαλινουά. Το κουτάβι το έχω ερωτευθεί και από αύριο το απόγευμα θα το έχω στην αγκαλιά μου. Όσο για τον εκτροφέα είναι αρκετά γνωστός, φιλόξενος, συζητήσιμος και κατατοπιστικότατος, επίσης έχω ακούσει τα καλύτερα γι'αυτόν και δεν πιστεύω να με κοροϊδεύει, απλά ανυσηχώ, όχι πως θα αλλάξει κάτι για τον κούταβο ήδη τον αγαπάω πολύ

tifi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2008
247
0
Αθηνα
Λογικα ο εκτροφεας εχει στα χερια του αντιγραφο απο τη δηλωση γεννας που εκανε στον ΚΟΕ.
Αν σου δωσει φωτοτυπια απο αυτο το αντιγραφο εισαι κατοχυρωμενος.

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Τι αντιγραφο ρε παιδια?ποιος σας ειπε οτι ο ΚΟΕ δινει αντιγραφα?
Εγω εκανα δηλωση περυσι τον απριλιο,ακομα δεν εχω παρει τιποτα,οι "φιλοι"εδω στο φορουμ οταν επερναν τηλεφωνο τους ελεγαν οτι δεν υπαρχω,εχθες πηρα τηλεφωνο και επρεπε να μιλησω με καποιον που ειναι υπευθινος για τα πετιγκρι αλλα ελειπε,και οτι δεν ειναι ακομη ετοιμα.
Οσο για τα δικα μου πετιγκρι των γονεων δηλαδη αυτα μπορουμε να σας τα στειλουμε μου ειπανε:(:(:( με κουριερ,τους επιασαν οι βιασυνες τωρα και πρεπει μετα απο εναν σχεδον χρονο να πληρωσω και 11 ευρω ποσο μπιπ ειναι?στειλτε τα ολα μαζι τους ειπα μαζι με τα πιστοποιητικα θανατου σε 10 χρονια.
Αν σου αρεσουν τα σκυλια του εκτροφεα φιλε μου,κοιτα μονο την δικη σου γνωμη,εσυ τουλαχιστο τα ειδες τα σκυλια,και αυτα τα χαζα που λεμε εδω για ΒΥΒ και καραΒΥΒ τελικα ειναι βλακιες,αφου ο ΚΟΕ δεν κανει τιποτα απολυτως,τι να σου κανουν τα πετιγκρι?τον σκυλο καλυτερο?αν δεν θες να πας σε εκθεση η να ζευγαρωσεις,και εχεις δει και τους γονεις,και θες το σκυλι τοτε παρτο.
Τα μαλινουα εχουν και τις λιγοτερες δυσπλασιες απο ολες τις ρατσες,αλλα και ουτε με αυτο εχει σχεση ο ΚΟΕ,ενα απλο σκυλοληξηαρχειο ειναι τιποτε αλλο.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Ηλία, όταν δηλώσαμε τη γέννα από το πρωτο ζευγάρωμα του keagan και έπρεπε να υπογράψω εγω ως ιδιοκτήτρια του επιβήτορα, ζήτησα και πήρα αντίγραφο...
Το έχω ακόμα..

tifi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2008
247
0
Αθηνα
@omarock
μην τα ισοπεδωσουμε ολα.....

Οταν κανεις δηλωση γεννας στον ΚΟΕ,παιρνεις αριθμο πρωτοκολλου πανω στην φωτοτυπια της δηλωσης που εκανες.
Το οτι ο ΚΟΕ δεν ενημερωνει σωστα απο το τηλεφωνο ειναι αλλη ιστορια που θελει διορθωμα.

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Εγω εστειλα τα χαρτια με το ταχυδρομειο,για να σου δωσουν αριθμο πρεπει να παρεις τηλεφωνο,για να παρεις αριθμο περνανε καποιοι μηνες.
Εγω τετοιο πραγμα δεν πηρα,μονο τον Σεπτεβριο που πηρα τηλεφωνο μου ειπαν οτι εγκριθηκε η ονομασια εκτροφειου απο το FCI και εχουμε τωρα αριθμο εκτροφειου,μετα απο 5 μηνες,τωρα εχουν περασει 10 μηνες.
Ποσο χρειαζεται αραγε ενα ληξηαρχειο για να καταχωρησει ενα παιδι?

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Τώρα τι συγκρίνεις ρε Ηλία??? όλοι ξέρουμε πως ο ΚΟΕ...καθυστερει απίστευτα με γέννες και λοιπές γραφειοκρατικές διαδικασίες...
Τι να κάνουμε? Υπάρχει και άλλη λύση?? όχι...άρα καθομαστε και το υπομένουμε...(προς το παρόν...)

excrider

Active Member
16 Ιανουαρίου 2010
32
0
39
Πάτρα
Άρα μου προτείνετε αφού είδα τους γοννείς (κούκλοι και οι δύο) και το κουτάβι κάι είμαι ευχαριστημένος να το πάρω.
Το θέμα είναι πως με έβαλε στην πρίζα ο εκτροφέας να κατεβούμε στο μέλλον σε εκθέσεις, τι λέτε εσείς;

tifi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2008
247
0
Αθηνα
Άρα μου προτείνετε αφού είδα τους γοννείς (κούκλοι και οι δύο) και το κουτάβι κάι είμαι ευχαριστημένος να το πάρω.
Το θέμα είναι πως με έβαλε στην πρίζα ο εκτροφέας να κατεβούμε στο μέλλον σε εκθέσεις, τι λέτε εσείς;
Αυτο ειναι αποψη ενος (omarock) εως τωρα!!!!
Εγω διαφωνω καθετα.
Πρεπει να ελεγξεις αν εχει δηλωθει η γεννα στον ΚΟΕ.
Αν ολα ειναι σωστα,που το ευχομαι,με το καλο να κατεβειτε και σε εκθεσεις:)

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Κι εγώ συμφωνώ απόλυτα με tifi και katerina k.!
Ψάξε το το θέμα!
Ακόμη παραπάνω επειδή λες ότι είναι κούκλοι!

Και φυσικά, αν αργότερα γουστάρεις εκθέσεις καλα θα κάνεις να πάρεις μέρος!

excrider

Active Member
16 Ιανουαρίου 2010
32
0
39
Πάτρα
Πως μπορώ να το ψάξω παραπάνω; Μίλησα με ΚΟΕ, μίλησα με τον εκτροφέα, τον εκτροφέα μου τον πρότεινε φίλος ο οποίος έχει πάρει χαρτιά για τον δικό του, τι άλλο μπορώ να κάνω;

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.366
10.523
Athens
Πως μπορώ να το ψάξω παραπάνω; Μίλησα με ΚΟΕ, μίλησα με τον εκτροφέα, τον εκτροφέα μου τον πρότεινε φίλος ο οποίος έχει πάρει χαρτιά για τον δικό του, τι άλλο μπορώ να κάνω;
Nα ενημερωθείς ποια είναι τα προβλήματα/παθήσεις της φυλής και αν έχουν εξετάσεις υγείας οι γονείς σε σχέση με αυτά. Για Μαλινουά δεν ξέρω - ίσως σου πουν άλλοι εδώ μέσα τι πρέπει να προσέξεις σε σχέση με τα προβλήματα.

Επίσης καλό θα ήταν αν βρεις να μιλήσεις και με άλλους "μαλινουάδες" για να δεις ποιος πήρε από που, τυχόν προβλήματα κλπ. ή και να ψάξεις δια της μεθόδου του ..."ντετεκτιβισμού" για να τσεκάρεις τι "καπνό φουμάρει" ο εκτροφέας.

excrider

Active Member
16 Ιανουαρίου 2010
32
0
39
Πάτρα
Επιτέλους χθες ήρθε ο κούκλος, ζήτησα από τον εκτροφέα και μου έδωσε και την δήλωση της γέννας, βέβαια δεν έχει αριθμό πρωτοκόλλου γιατί ήταν αντίγραφο που είχε στο γραφείο του

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog