Ερώτηση που αφορά πολυκατοικία

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.762
7.923
Λόγω ενός κρούσματος που είχαμε στην πολυκατοικία μας με μια αδέσποτη γατούλα που βρήκαμε να αιμοραγεί και νομίζαμε ότι έχει τραυματιστεί από κλωτσιά, τελικά ο γάτος έχει aids, κολλήσαμε ένα χαρτί και στις τέσσερις πολυκατοικίες του συγκροτήματος το οποίο έλεγε ότι τα αδέσποτα ζώα προστατεύονται από τον νόμο τάδε και αν πέσει στην αντίληψη μας καοποίηση θα προβούμε σε όλα τα νόμιμα μέσα ( ήδη είχαμε κάποια κρούσματα στο παρελθόν).
Το χαρτιά τα ξεκόλλησε ο διαχειρηριστής.
Και η ερώτηση μου είναι αν γνωρίζει κανείς αν είναι παράνομη η ανάρτηση μιας τέτοιας "προειδοποησης" και δικαίως την αφαίρεσαν.

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Εχουν και τα γατιά aids??
η προειδοποίηση δεν μου φαίνεται καθόλου παράνομη, εξαλλου υπάρχει νόμος για την περίπτωση προστασίας αδέσποτων !

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Τι θα πει παράνομη? Πρεπει να πάρει εγκριση μηπως από το διαχειριστή πρώτα???? Εκτος αν υποτιθεται επρεπε να μπει στον πινακα ανακοινώσεων... Που και παλι, δεν ειναι παράνομη.

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
κ τι τον πειραξε μωρε τον παπαρα?απλα δεν γουσταρει τα ζωα....απλο!προφανως κ σε ο,τι αλλο δεν του αρεσει αντιδραει ετσι.βαλτε μια αφισα της ναομι να κανει μπανιο,(1 ομως) κ δειτε πως την επομενη θα εχει βγαλει φωτοτυπιες κ θα τις εχει βαλει παντου!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
κ τι τον πειραξε μωρε τον παπαρα?απλα δεν γουσταρει τα ζωα....απλο!προφανως κ σε ο,τι αλλο δεν του αρεσει αντιδραει ετσι.βαλτε μια αφισα της ναομι να κανει μπανιο,(1 ομως) κ δειτε πως την επομενη θα εχει βγαλει φωτοτυπιες κ θα τις εχει βαλει παντου!
Μπα θα βγάλει και τη μια να την παρει σπιτι του.

Μόνο μην αναφέρετε I.Kyveli από τι νοσει η γάτα... θα αρχισουν τα "θα κολλήσουμε aids κλπ" και βλέπω να γινεται διωγμός εκει

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
.βαλτε μια αφισα της ναομι να κανει μπανιο,(1 ομως) κ δειτε πως την επομενη θα εχει βγαλει φωτοτυπιες κ θα τις εχει βαλει παντου!
Πες τα βρε Λαυρεντη!!!
Εκνευριζομαι τα μαλα ομως με κατι τετοιες αντιδρασεις μερικων ανεγκεφαλων!! ισα ισα που θα επρεπε να το εκτιμησει ο ηλιθιος για την ενημερωση κι οχι να φερθει ετσι!! Αν συνεβαινε κατι και δεν υπηρχε η καταλληλη ενημερωση θα βρισκατε και μπελα οτι αδιαφορισατε και δεν ειδοποιησατε!!
Τετοιος χαμενος λαος ειμαστε!

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.745
7.263
FIV (F for Feline)

Είναι πολύ συνηθισμένο σε γάτες. Δεν κολλάει σε άνθρωπο, άλλο το HIV - H for Human. Kαι δεν είναι τόσο τραγικά επικίνδυνο στις γάτες, ζουν μακρύτατη ζωή ως απλοί φορείς, θελει απλά έναν εμβολιασμό, μια αγωγή δε θυμάμαι.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.762
7.923
FIV (F for Feline)

Είναι πολύ συνηθισμένο σε γάτες. Δεν κολλάει σε άνθρωπο, άλλο το HIV - H for Human. Kαι δεν είναι τόσο τραγικά επικίνδυνο στις γάτες, ζουν μακρύτατη ζωή ως απλοί φορείς, θελει απλά έναν εμβολιασμό, μια αγωγή δε θυμάμαι.
Δυστχώς ο συγκεκριμένος γάτος αιμοραγεί από το στόμα λόγω της ασθένειας.
Περιμένουμε τις βιοχημικές του σήμερα.

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.564
αν ο σκυλος ερθει σε επαφη με τον γατο η με το αιμα που χανει ο γατος τι γινετε;

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.762
7.923
Ευχαριστώ πολυλ για τις απαντήσεις παιδιά θα μιλήσω μαζί του να δω μεποια λογική τα αφαίρεσε.

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.745
7.263
Κρίμα για το γατούλη, σε άσχημο στάδιο βρίσκεται.. Ελπίζω να τα καταφέρει.

Μία είναι η λογική που τις αφαίρεσε, μην την ψάχνεις. Νομικά πριν μιλήσεις μαζί του καλό θα ήταν να το ψάξεις. Μη σου πουλήσει κανά παππά για αφισοκόλληση ή δεν ξέρω γω τι θα σκεφτεί (δεν ξέρω και αν υφίσταται κάποια τέτοια βάση, απλά λέω ότι μια παπάντζα για το τι μπορεί να επικαλεστεί).

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Μυρτώ,
Δεν βρίσκεις άκρη... καλύτερα μιά "λογικών" τόνων συζήτηση, εφόσον έχετε στοιχειώδεις σχέσεις, παρά γραπτή ανάρτηση...

Κι εγώ, στο παρελθόν (πιό έντονα), αλλά και πρόσφατα (συντήρηση, που λέμε), είχα (και έχω) τέτοια θέματα με τις "γριούλες" μου και επαγρυπνώ...
Εχουμε ένα (γωστό) δικηγόρο στην πολυκατοικία μας (ήταν και διαχειριστής ένα φεγγάρι)... που μισεί τα σκυλιά (και όταν βλέπει, σχεδόν καθημερινά, τα δικά μας έχει αυτό το παγωμένο - ψύχραιμο χαμόγελο, ξέρεις)... για να είμαι πιο ακριβής, τα μισεί γιατί τα φοβάται φρικτά...
Τώρα, στο δικηγόρο τι να αναρτήσω? Τα ξέρει καλύτερα από μένα... οπότε απλά, σε κάποια παρόμοια διένεξη, του είχα πει - ξέρεις - για της αδελφής του το...:cool: αλλά, ξέχασα ποιό ήθελα να πω... 11880, το μόνο που θυμάμαι...;)

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
Σε μερικες πολυκατοικιες υπαρχει στον εσωτερικο κανονισμο η απαγορευση για αναρτηση οποιουδηποτε κειμενου, εντυπου, η διαφημιστικου εγγραφου σε δημοσιους χωρους.
Εξαιρειται ο πινακας ανακοινωσεων στον οποιο αναρτωνται κειμενα-αποφασεις της Γενικης Συνελευσης.
(σημ: οι διαχειριστες που τηρουν το παραπανω ξεχωριζουνε επειδη ξεκολλανε ολα τα διαφημιστικα κ ενοικιαστηρια-πωλητηρια, γενικα δεν υπαρχει τπτ τοιχοκολλημενο στους κοινοχρηστους χωρους)

Αν ο διαχειριστης δεν εχει θεμα με την καθεαυτη ανακοινωση, απλα προσπαθει να μην αναρτηθει κανενα κειμενο κ γινει η αφορμη να γινει ο τοιχος..... πινακας ανακοινωσεων, καλο θα ηταν να του πειτε να το βγαλει επισημα η σαν διαχειριστης στον πινακα ανακοινωσεων (εχει το δικαιωμα) η να το περασει απο την Γενικη Συνελευση.......

Αν εχει θεμα, μια μερα θα κολλατε εσεις κ μια θα ξεκολαει αυτος (εχει το δικαιωμα).....