Σόρυ, μπορεί να σας φανεί χαζή η ερώτησή μου, αλλά δεν ξέρω απολύτως τίποτα για ζευγαρώματα και έτσι. Όταν οργανώνει κανείς κανονική (δηλαδή όχι ΒΥΒ) επίβαση, πώς γίνεται το όλον? Βάζουνε τους δυο σκύλους σ' ένα δωμάτιο με ή χωρίς βίντεο σκύλων να πηδιούνται, κλείνουνε την πόρτα και ελπίζουν το καλύτερο? Είναι δυνατόν σκύλοι να αποφασίσουν ότι δεν ταιριάζουν και οίστρος-ξεοίστρος, δεν έχουν καμιά όρεξη για σουλουμουτούκουμ τσιτσιρί? Και αρκεί μια φορά για να μείνει έγγυος η σκύλα ή πρέπει να ξαναοργανώσουν επίβαση? Αν πληρώνεται η επίβαση ξαναπληρώνει κανείς σ' αυτή την περίπτωση?
Disclaimer: ρωτάω καθαρά από απορία και όχι διότι έχω καταχθόνια σχέδια να γίνω εκτροφέας! Εκτός του ότι το Μουφ είναι στειρωμένο και ΔΕΝ, έτσι και ανακατευτώ με γέννες και έτσι (που δεν ξέρω) και βλέπω αίματα και σκυλάκια που θέλουν φροντίδα κλπ. κλπ. θα με χάσετε πρόωρα από καρδιακό. Αφήνω τις σαχλίτσες στους ΒΥΒ και τα κανονικά ζευγαρώματα στους εκτροφείς που δεν κολώνουνε με κάτι τέτοια και ξέρουνε πώς να τα αντιμετωπίσουν. Αφήστε που τα ζώα προτιμώ να τα υιοθετώ ενήλικα και να ξέρουν ήδη πού και πώς να κάνουν τα τσίσα τους.
Disclaimer: ρωτάω καθαρά από απορία και όχι διότι έχω καταχθόνια σχέδια να γίνω εκτροφέας! Εκτός του ότι το Μουφ είναι στειρωμένο και ΔΕΝ, έτσι και ανακατευτώ με γέννες και έτσι (που δεν ξέρω) και βλέπω αίματα και σκυλάκια που θέλουν φροντίδα κλπ. κλπ. θα με χάσετε πρόωρα από καρδιακό. Αφήνω τις σαχλίτσες στους ΒΥΒ και τα κανονικά ζευγαρώματα στους εκτροφείς που δεν κολώνουνε με κάτι τέτοια και ξέρουνε πώς να τα αντιμετωπίσουν. Αφήστε που τα ζώα προτιμώ να τα υιοθετώ ενήλικα και να ξέρουν ήδη πού και πώς να κάνουν τα τσίσα τους.