Ερώτηση για χρώμα τριχώματος !

Stelios7

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2012
54
0
ΚΟΖΑΝΗ
Θέλω να ρωτήσω εάν γνωρίζεις κάποιος, ποια είναι η ιδανική ζευγάρωση όσων αφορά στο χρώμα πάντα, μεταξυ σκύλων ράτσας Λαμπραντόρ, ώστε να βγεί κουτάβι σχεδόν με ολόασπρο τρίχωμα. Έχω δεί κάτι βιντεάκια στ y-tube με κάτι κουταβάκια, που πραγματικά ρε παιδιά, μέχρι και τα αυτάκια τους είναι σχεδόν ολόασπρα και θέλω να βρώ ένα τέτοιο!!! (Όχι οτι δεν θα έπαιρνα ενα μπεζ κουκλάκι , αλλα λέω μήπως και βρώ κανένα ασπρουλιάρικο ''μούτρο'' ...

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
εαν βρεις ασπρο λαμπραντορ, να μην το πάρεις είναι εκτός προτύπου

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
αυτο είναι κίτρινο, το κιτρινο χρώμα στα λαμπ ειναι απο απαλό κρεμ μέχρι το κόκκινο της αλεπούς, (που μου αρεσει πολύ)

Stelios7

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2012
54
0
ΚΟΖΑΝΗ
χααχααχαχαχαχχαχαχ ναι βρε παιδια....σχεδον ολοασπρο ειπα.....οχι και ασπρο-απσρο (βλεπε-χιόνι) :cool:
δλδ απο γονεις που ειναι σκουρόχρωμα, μπορει να βγει τόσο ανοιχτόχρωμο κουταβι?

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
άλλα πράγματα θα έπρεπε να κοιτάτε, οχι μόνο τις χαριτωμένες φατσούλες

Fanzina

Well-Known Member
6 Νοεμβρίου 2011
607
8
Το άσπρο χρώμα εκτός ότι είναι εκτός προτύπου μπορει να προκαλέσει τύφλωση π.χ ή κάποια άλλη ασθένεια ;

giannis dogo

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2012
191
0
Το Labradors έρχεται σε τρία χρώματα: ο Μαύρος, σοκολατί, και κίτρινος. Κίτρινο Labradors συχνά εσφαλμένα καλείται "χρυσό Labradors." Ο όρος κίτρινος αναφέρεται σε μια σειρά του χρώματος από σχεδόν άσπρο στο χρυσό στο αλεπού-κόκκινο. To Golden retriever είναι μια χωριστή φυλή από το Λαμπραντόρ, αν και υπάρχουν ομοιότητες. ΕΚΤΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
αυτό που παρέθεσες είναι σωστό:D

αλλα αυτό το "εκτός προτύπου με τίποτα", πως σου ήρθε?

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Kατάλευκο εννοεί, όχι μπεζ πολύ ανοιχτό .
Κατάλευκο λαμπ, όπως π.χ. το χρώμα του λευκού samoyed, δεν είναι εντός προτύπου.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.244
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi