Ερωτησούλα :)

9 Μαρτίου 2011
7
0
Γεια σας παιδια!
Ειμαι καινουρια στο forum αλλα καθολου καινουρια σκυλομαμα :D.
Εχω ομως μια απορια.
Ο σκυλος μου ειναι 11 μηνων αρσενικος(αλλα "κατουραει" ακομα καθιστος.Δηλαδη δεν σηκωνει το ποδι).
Γιατι συμβαινει αυτο???

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Καλώς όρισες κι εσύ και το σκυλάκι σου!:)

Αυτό είναι το μόνο που έχεις παρατηρήσει?
Μήπως, επιπλέον, είναι λίγο "ντροπαλός", ή "δειλός", ή φοβισμένος? Αν ναι, τα σκυλιά αυτά αργούν να "σηκώσουν πόδι" και κάποια (ελάχιστα) αργούν πάρα πολύ...
Εχω δει, επίσης, σκυλάκια που το κάνουν αυτό, όταν έχουν κάποιο πόνο ή τραυματισμό στο πόδι, που τα δυσκολεύουν να το σηκώσουν...

Αν μας πεις λίγα παραπάνω στοιχεία για το σκύλο σου, ίσως μπορέσουμε να πούμε κάτι παραπάνω...

9 Μαρτίου 2011
7
0
Ευχαριστω για την απαντηση johnk.
Οχι...ο σκυλακος μου ειναι κοινωνικος(με τους ανθρωπους που γνωριζει απο μικρος),καλος φυλακας,"δεν κολωνει πουθενα" που λεμε :D :p
Επισης ειναι πολυ εγωιστης...
Δεν συμπαθει κανενα αλλο ζωο(ουτε αρσενικο,ουτε θυληκο).Ειναι πολυ κυριαρχος(βελγικος ειναι) και απορω γιατι το κανει αυτο ενω ειναι ετσι σαν προσωπικοτητα...
Α!Και δεν ειναι τραυματισμενος...

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Εάν είναι κυριαρχικός, θα σηκώσει το πόδι, αργά ή γρήγορα, αν και δεν είναι το πιο συνηθισμένο πράγμα (τουλάχιστον, σύμφωνα με την - ομολογουμένως φτωχή - εμπειρία μου).

Εκτός αν κάτι (στους μυες? στις αρθρώσεις?) τον εμποδίζει - πονάει...:confused:

9 Μαρτίου 2011
7
0
Δεν ξερω...η ακτινογραφια μετα το ατυχημα του δεν εδειξε κατι...(τον ειχε χτυπησει αμαξι οταν ηταν 3 μηνων).
Επισης εχει ψευδονυχα και στα δυο πισω ποδια του(διπλά)...αλλα δεν θελω να του τα αφαιρεσω...
Μηπως ομςσ πρεπει?

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Δεν εχουν καμμια σχεση τα ψευδονυχα.
Τα ισχυα του ειναι ενταξει?

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
1) Δεν ξερω...η ακτινογραφια μετα το ατυχημα του δεν εδειξε κατι...(τον ειχε χτυπησει αμαξι οταν ηταν 3 μηνων).

2) Επισης εχει ψευδονυχα και στα δυο πισω ποδια του(διπλά)...αλλα δεν θελω να του τα αφαιρεσω...
Μηπως ομςσ πρεπει?
1) Αυτό το ατύχημα, ίσως να παίζει ρόλο (?)

2) Αυτό δεν το ξέρω... Αλλά, που θα πάει? Θα μπουν τα μέλη που έχουν Βέλγικα Ποιμενικά και που μπορεί να ξέρουν να σου απαντήσουν...

edit: yasemin, μαζί γράφαμε...

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Mπορεί να είναι και ορμονικό το θέμα..
O δικός μου του κατέβηκαν τα μπαλάκια του στους 7.5 μήνες..και μέχρι τον ένα χρόνο τα έκανε σαν κοριτσάκι..

και η ωρίμανση του αλλά και η σεξουαλική του όρεξη άργησε να έρθει..

9 μηνών σε camping συνάντησε θηλυκιά σε οίστρο και δεν του έκανε κανένα ενδιαφέρον..

Θανος

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2010
605
42
Με ενδιαφέρει και μένα μια απάντηση...και μένα ο δικός μου 7 μηνών sbt κατουράει καθιστός. Και δεν είναι ντροπαλός-φοβισμενος ούτε έχει τραυματιστεί ποτέ. Βέβαια έχει πάρα πολύ κουταβίσια συμπεριφορά...και ίσως ευθύνεται εκεί...Δεν έχουμε συναντησει ποτέ θυληκιά με οίστρο αλλά και να συναντούσε δεν νομίζω πως θα έκανε τπτ...

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
ο άρης κοντεύει τα δύο και σήκωσε πρώτη φορά πόδι όταν ήταν περίπου ενός. πήρα μια χαρά όταν το έκανε....

όμως ακόμα και τώρα που και που κατουράει όρθιος, χωρίς να σηκώνει πόδι δηλαδή. είναι ανάλογα με τα κέφια του, τι να πω...

όσο για τις ορμές... ήταν επτά-οκτώ μηνών όταν είχε αδιαθετήσει η ρούνη και πιστεύαμε ότι εντάξει, μικρός είναι....
θα θέλαμε... μια χαρά του ήρθαν οι ορμές... του άντρα μου!!!!!!!

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Εμενα που ειναι θυλικες και σηκωνουν ποδι σαν αρσενικα, τι να πω??? το εκανε η μεγαλη την ειδε η μικρη και τωρα κανει και αυτη το ιδιο.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Nα πω κάτι για να μην παρερμηνευτεί..

"Eυτυχία" είναι να μην έχει πολλές ορμές ο σκύλος..και να βασανίζεται από αυτές αλλάζοντας και η προσωπικότητα του.

Γλιτώνουν και την στείρωση..

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Ο δικός μου σήκωσε το πόδι σχεδόν αμέσως, έχει ορμές και μαρκάρει ακόμα και με μια σταγόνα τσισα, αλλά δεν πλησιάζει θηλυκιά είτε είναι σε οίστρο είτε όχι. Μπορεί να συνυπάρξει, αλλά δε θέλει κολλητιλίκια. Του ''θυμάται'' όταν έχουμε επισκέπτες, όταν η μαμά μου μιλάει στο τηλέφωνο, μετά το μπάνιο και μετά από χαδάκια (όχι στο κανονάκι του εννειται). Επίσης όταν έφερνα καινούργια παπούτσια και τα φορούσα στο σπίτι κάτι τον έπιανε και ήθελε πόδι... Λες και ήθελε να τα σημαδέψει πριν τα περπατήσω έξω...
Πρέπει να πω ότι δεν επιβραβεύσαμε ποτε αυτη τη σεξουαλική συμπεριφορά, αλλά τον αφησαμε να μας πάρει τον αέρα γενικά. Τωρα στα γεράματα και ενω τον ζορίζει η καρδιά του, παραμένει ζωηρός και τραλαλα χωρίς να κόβει όμως την όρεξη για καβάλημα. Επιμένει και δεν ξερω γιατι. Φυσικά ουτε λόγος για στείρωση, πόσο μάλλον τωρα στα 13 του...

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Nα πω κάτι για να μην παρερμηνευτεί..

"Eυτυχία" είναι να μην έχει πολλές ορμές ο σκύλος..και να βασανίζεται από αυτές αλλάζοντας και η προσωπικότητα του.

Γλιτώνουν και την στείρωση..
συμφωνώ μαζί σου κι έχεις απόλυτο δίκιο. ίσα ίσα την πρώτη φορά που συνέβη κάποια στιγμή δεν μπορούσα ούτε φαγητο-νερό να του βάλω....

τη δεύτερη φορά που είχε οίστρο η ρούνη, τα χωρίσαμε από την πρώτη στιγμή, και αν κι ήταν μεγαλύτερος ο άρης (από την πρώτη φορά εννοώ) δεν έπαθε τίποτα....

επίσης θα συμφωνήσω με vasgial. πολύ συχνά και η ρούνη κάνει τσίσα με όρθιο το πόδι, περπατώντας κλπ.....
θα με τρελάνει αυτό το σκυλί!!!!!

dimitris73

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2010
419
0
Το περπατώντας είναι must! Μάλιστα η Emma συνεχίζει κανονικά είτε να μυρίζει, είτε να κοιτάζει δεξιά αριστερά :)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97