Ερωτησηηηηη????

giorgos g

Active Member
8 Αυγούστου 2011
34
0
Βρεθηκα σημερα σε μια παρεα οπου ενασ ειχε ενα σκυλακι..το ειχε εξω περιπου 6 ωρες.δε ξερω και πολλα απο σκυλακια αλλα ειναι φυσιολογικο για ενα μικροσωμο σκυλακι να ειναι τοσες ωρες εξω??

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Μικρόσωμο ή μωρό (κουτάβι) ?
Και τι εννοείς το είχε έξω? όλες αυτές τις ώρες, περπατούσε, έπαιζε, ή απλά καθόταν με το αφεντικό του ήρεμα και ωραία?

giorgos g

Active Member
8 Αυγούστου 2011
34
0
ΜΙΚΡΟΣΩΜΟ ΟΧΙ ΚΟΥΤΑΒΙ.ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ,ΓΙΑ ΠΟΤΟ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΟΛΤΑ ΔΕΝ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ

giorgos g

Active Member
8 Αυγούστου 2011
34
0
α οκ καταλαβα.οχι εξω ημασταν αλλλα δεν κουραστηκε τοση ωρα εξω??και ασ μην εκανε τιποτα??

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Εμένα η μικρή μου χτες μετά την καθιερωμένη βόλτα μας (απλά λίγο πιο μικρή γιατί θα ακολουθούσε μεγάλη μέρα) κατέβηκε κέντρο και πήγαμε πρώτα στη δημοτική αστυνομία και μετά στο ταμείο ασφάλισης της μαμάς (και στα δύο μας υποδέχθηκαν πολύ καλύτερα από όσο περίμενα), μετά ήρθε μαζί μου για καφεδάκι στη Ν.Μάκρη, επίσκεψη στους γονείς στο εξοχικό και βόλτα στην παραλία... κοινώς ξεκινήσαμε στις 8.20 το πρωί και επιστρέψαμε σπίτι το απόγευμα... εντάξει δεν γίνεται και κάθε μέρα αυτό αλλά τώρα που έχω άδεια δεν τη χορταίνω!
Δεν την είδα να ταλαιπωτείται σε κάμια στιγμή ούτε στην τσάντα στις υπηρεσίες, ούτε στο αυτοκίνητο, ούτε στα υπόλοιπα... άσε που θεωρώ τραγικά καλή ευκαιρία κοινωνικοποιήσης και συλλογής εμπειριών την όλη κατάσταση (πχ. στην Ομόνοια όσο κι αν έχει σπάσει η κίνηση βλέπεις κόσμο και κοσμάκι...κυρία η μικρή και αντιμετώπισε και περισσότερη βαβούρα από ότι συνήθως).

Αποτέλεσμα ένα νυσταγμένο, αλλά πολύ ευτυχισμένο σκυλάκι στο τέλος της ημέρας!! :D

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Και μεις πάμε μαζί για καφέ,φαγητό, ειδικά τώρα που είναι καλοκαίρι και καθόμαστε έξω είναι η χαρά μου,
γιατί μπορώ να παίρνω την μικρή μαζί μου.

Αποφεύγω την έκθεση στον ήλιο, και γενικότερα τις βόλτες σε ώρες με ζέστη,
επειδή είμαι και λίγο αγχωτική, όταν πάμε μεγάλες βόλτες το καλοκαίρι βάζουμε λίγο προστατευτική κρέμα στις πατούσες,
και ο σκύλος είναι μια χαρά.

Το διασκεδάζει πολύ,είναι πολύ καλή ευκαιρία για κοινωνικοποίηση όπως είπε και η Χρυσούλα,
και για εμάς μια πολύ καλή ευκαιρία να περνάμε πολύ χρόνο μαζί.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.249
Μέλη
20.028
Νεότερο μέλος
panagiotopk