Hey hey!! Εχω προϋπηρεσια με σκυλο, δυομιση χρονια συμβιωσης με την γ.π. του πρωην μου! Και ήταν δύσκολη!! Και την αναλαμβανα και μονη μου! Βολτες κτηνιατρο κτλ! Επισης, αυτο δεν το βρηκα στο δρόμο, το είδα σε εναν ιστοτοπο απο καταφυγιο. Δεν υπαρχει περιπτωση επισης να παρω το οποιοδηποτε ζωακι και να καταληξει δεν ξερω κι εγω που οπως ειπε καποιος παραπανω. Ή μαζι μου ή παλι πισω(που δε θελω να γινει το δευτερο). Εχω διαβασει απειρα πραγματα επισης, για σκυλια, φυλες, κουταβια, για τυφλους σκυλους ομολογω οχι, ακομα! Και φυσικα αμα το σκυλι περα απο τυφλο ειναι και επιθετικο και φοβικο και δεν τα παει καλα με αλλα σκυλια ουτε ξερει να περαπταει με το λουρι, τοτε ναι ξερω θα ειναι τρομερα δυσκολο και δεν θα το κανω. Ρωτησα να μαθω λεπτομερειες για τον χαρακτηρα του. Υπομονη εχω απειρη, ορεξη ακομα περισσοτερη, και χρόνο εντελως αφθονο. Αυτα ειναι τα θετικα. Και φυσικα θελω να το πενταπλο τσεκαρω!! Για αυτο και σας το εγραψα εδω πρωτα, για να παρω τις συμβουλες και τις γνωμες σας!
Ξωτικουλι εχεις πολυ δικιο, η κατασταση στο σπιτι ηταν ενα μεγαλο πλην, τωρα έγινε ένα μικρο πλην. Εκανα επανασταση :Ρ Και βεβαια το ιδανικο ειναι να μην συνεχισω να μενω εδω, παρα μονο για λιγο. χμ. αυτα. περισσοτερο θα ηθελα να ξερω ακριβως τι προβληματα μπορει να εχει ενα τυφλο σκυλι.. Ευχαριστω όλους για τις συμβουλες σας, δε θα κανω τιποτα απολυτως αν δεν ειμαι σιγουρη ότι μπορω να κανω το σκυλακι ευτυχισμενο και να μεινει μαζι μου για παντα, αλλιως όπως ειπε και ο κοπριτης θα φιλοξενησω ενα καλοβολο σκυλακι για λιγους μηνες... και βλεπουμε...