Επιτέλους να συστηθώ κι εγώ!

mprinou

New Member
22 Ιουνίου 2013
3
0
ΩΡΩΠΟΣ
Με λένε Bianca και η μαμά μου, Αλεξάνδρα, με μάζεψε από τον δρόμο που κουτρουβαλούσα και έκλαιγα, στην Νέα Πολιτεία Ωρωπού, προσπαθώντας να προφυλαχθώ από την βροχή και τα αυτοκίνητα που παραλίγω να με πατήσουν. Ήταν 22 Φεβρουαρίου 2013.

0.jpg
(έτσι ήμουν όταν με βρήκαν!)

Από τότε δεν χορταίνω τα χάδια, τα παιχνίδια και την αγάπη τόσο από την δίποδη μαμά μου, όσο και από τα δίποδα αδέρφια μου, την Μαρίνα και τον Ζαχαρία.

Δεν ξέρω ποιά είναι η σκυλίσια μου οικογένεια, γιατί ήμουν, λέει, αδέσποτο! Ο γιατρός στον οποίο με πήγε η μαμά μου από την 1η κιόλας εβδομάδα, της είπε ότι ήμουν περίπου 2 μηνών, δεν θα γίνω μεγάλο σκυλί και ότι δεν θα μπορώ να είμαι στην κήπο. Τώρα είμαι σχεδόν 8 μηνών, 32 κιλά, ψηλή και λιγερόκορμη!! Μάλλον ο γιατρός κάπου έκανε λάθος!

1.jpg
(φωτό 30/06/2013)

Η νέα μου γιατρός είπε ότι μοιάζω πολύ με Ελληνικό Ποιμενικό, αλλά λόγο των γαλάζιων ματιών μου πρέπει να έχω και λίγο....χάσκι μέσα μου! Όμως η οικογένειά μου, όταν τους ρωτούν "τί ράτσα είναι;", απαντούν ότι είμαι ράτσα ΜΟΝΑΔΙΚΗ γιατί δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ άλλη τόσο όμορφη όσο εγώ!!!

Έχω κάνει όλα μου τα εμβόλια και τις αποπαρασιτώσεις και έχω και τσιπάκι!

Μου αρέσει πολύ το νερό, το μπάνιο στην θάλασσα και οι βόλτες. Ευτυχώς, όλα αυτά αρέσουν και στην δίποδη οικογένειά μου, κι έτσι τα απολαμβάνω σχεδόν καθημερινά! Δεν χορταίνω να τρέχω στην αυλή του σπιτιού μας και να ανεβοκατεβαίνω τις σκάλες. Αγαπώ πολύ τα παιχνίδια μου και φυσικά τις ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ!!!

2.jpg
(φωτό 30/06/2013)

Η δίποδη αδερφή μου, η Μαρίνα, είπε ότι γράφτηκε στο dog forum για να μπορέσει να με καταλάβει καλύτερα, να μάθει τί είναι καλύτερο για μένα και πως πρέπει να μου συμπεριφέρονται!!! Και είπε ότι θα δημοσιεύσει και φωτογραφίες μου. Λέτε να γίνω διάσημη; Εμένα μου φτάνει που έχω οικογένεια που με αγαπάει!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Ωχ ψυχη μου, τι ομορφη!!! ΥΠεροχη και σαν κουτάβι και πιο "εφηβη". Απλά πανεμορφη!!!
Καλώς ήρθατε Μαρίνα με την Bianca, μπράβο σας για την υιοθεσια του τετράποδου μέλους της οικογένειας!

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Σκύλος που πληκτρολογει!:p:p
Καλως ήρθατε λοιπον! να διαβάσετε στο φόρουμ, έχει πληροφορίες για τα πάντα που αφορουν ενα σκυλο καθως και τους ιδιοκτητες του..

mprinou

New Member
22 Ιουνίου 2013
3
0
ΩΡΩΠΟΣ
Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα εκ μέρους της Bianca. Έχω ήδη βρει ΠΟΛΥ χρήσιμες τις πληροφορίες για την επιλογή ξηράς τροφής (τί πρέπει να προσέξω, συστατικά, κτλ.). Τώρα ασχολούμαστε περισσότερο με το θέμα "εκπαίδευση", αφού η βασική υπακοή που πληρώσαμε για να μάθει δεν μας έχει ικανοποιήσει ιδιαίτερα ως προς τα αποτελέσματα. Γιαυτό θα "πάρουμε τα πράγματα στα χέρια μας"!

Περισσότερα νέα και φωτογραφίες σύντομα! Και για να προλάβω σχόλια και πιθανές ερωτήσεις, ΝΑΙ θα την στειρώσουμε μόλις φτάσει στην κατάλληλη ηλικία (δεν έχει ακόμη καν αδιαθετήσει) και ΟΧΙ, ΔΕΝ θα την ζευγαρώσουμε πριν! Έχουμε διαβάσει πολύ για αυτό το θέμα και έχουμε παγιώσει άποψη.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Να ξερεις, η βασικη υπακοή δεν τελειώνει ΠΟΤΕ. Καθε μέρα ειναι ευκαιρια να τη δουλεψετε και να την τελειοποιήσετε. Καθε μερα και καθε στιγμη!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.798
20.115
Καλώς ήρθες Μαρίνα με την κούκλα Bianca σου!

Μπράβο σας οικογενειακώς για την διάσωσή της. Να την χαίρεστε την μπέμπα σας με υγεία, μέχρι τα βαθειά της γεράματα.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα