Επιστροφή στο σπίτι!

fotis_utmost

Well-Known Member
23 Απριλίου 2012
501
0
California
Λοιπόν, επειδή αναφέρθηκε και σε κάποιο άλλο θέμα, θα είχε ενδιαφέρον και γέλιο να ανεβάζαμε βιντεάκια με τις αντιδράσεις των φίλων μας όταν επιστρέφουμε σπίτι :D.

Βάζουμε το κλειδί στην πόρτα, την ανοίγουμε, ακούμε τις πρώτες αντιδράσεις, ανοίγουμε το crate (μπορεί και να μην έχουμε crate :) ) και ο θεός βοηθός...

Αρχίζω πρώτος με τη Μάγια και περιμένω με ενδιαφέρον τα δικά σας βίντεο...

[video=youtube;Ygmt-ccXSPM]http://www.youtube.com/watch?v=Ygmt-ccXSPM[/video]

Υ.Γ. Ντάξει, το παραδέχομαι, εγώ είμαι πιο χαζοχαρούμενος από τη μικρή...

Last edited:

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Θα ανεβάσω αύριο αρχείο ήχου να ακούσετε πως κάνει η δικιά μου. Μόλις ακούσει το αυτοκινητο έξω απο το σπίτι πολύ κλάμα... λες και την χτυπάει κάποιος. Κραυγές πόνου :D

vaggelo

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
1.229
1.065
στας ευρώπας
αχ πολύ μου άρεσε το βίντ, αχ........πολύ μου αρεσε η ιδέα.......αχ....συγκινήθηκα..

ρε συ μπιγκ μπίλι και μενα κλαει λες και το δερνουν, ξεσηκώνει τους σκύλους γύρω γύρω!

(όχι δεν θα βάλω βίντ)(όχι δεν έχω κάμερα)(όχι δεν θα πάρω κάμερα)

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
πολύ ωραίο το βίντεο αλλά αυτό το κράτε δεν μου αρέσει ρε παιδιά ακόμα και να βοηθάει.
Εμένα αν και μένει λίγες ώρες μόνη αφού πάντα έχει κάποιο άτομο κάνει μεγάλες χαρές σαν την δικιά σου χοροπηδάει,πάει πέρα δώθε και μετά πιάνει ένα παιχνίδι και έρχεται να παίξει μαζί σου.
Μιάς που το αναφέρατε είναι απίστευτο πώς ξέρει όλα τα αυτοκίνητα που οδηγάει ο καθένας και όταν ακούσει κάποιο τρέχει στην πόρτα με ανυπομονησία να σε χαιρετήσει και πολλά ακόμα έχω αλλά θα με πάρουν μέρες να τα πώ.

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Ελα που θέλω κι εγώ να τον αγκαλιάσω μόλις μπω στο σπίτι,αλλά μου έχει πει ο εκπαιδευτης για 10 λεπτά να μη του δίνω καμμία σημασία!!!:rolleyes: Κι αυτός χοροπηδάει,πάει,έρχεται,κι η ουρά κοντεύει να ξεριζωθεί,και μέχρι να περάσει το δεκάλεπτο είναι συνέχεια απο πίσω και δε μ αφήνει ούτε το μπουφάν να βγάλω!!!;)
Οταν όμως λήξει η διορία εεεεε ρεεεε εκεί γίνεται χαμός απο το παιχνίδι!!! Εντελώς χαζοσκυλομαμά όμως!!!!!:D:D

fotis_utmost

Well-Known Member
23 Απριλίου 2012
501
0
California
πολύ ωραίο το βίντεο αλλά αυτό το κράτε δεν μου αρέσει ρε παιδιά ακόμα και να βοηθάει.
Κι εγώ στην αρχή δεν ήθελα να ακούσω για crate, αλλά έπρεπε να συνηθίσει λόγω ταξιδιου στο εξωτερικό που θα κάνουμε. Καλύτερα να μάθει από τώρα, παρά να έχουμε θέματα στο αεροδρόμιο... 4 ώρες το πρωί μένει μέσα και δεν έχει κανένα πρόβλημα. Το συνήθισε πολύ εύκολα.

Ελα που θέλω κι εγώ να τον αγκαλιάσω μόλις μπω στο σπίτι,αλλά μου έχει πει ο εκπαιδευτης για 10 λεπτά να μη του δίνω καμμία σημασία!!!:rolleyes: Κι αυτός χοροπηδάει,πάει,έρχεται,κι η ουρά κοντεύει να ξεριζωθεί,και μέχρι να περάσει το δεκάλεπτο είναι συνέχεια απο πίσω και δε μ αφήνει ούτε το μπουφάν να βγάλω!!!;)
Οταν όμως λήξει η διορία εεεεε ρεεεε εκεί γίνεται χαμός απο το παιχνίδι!!! Εντελώς χαζοσκυλομαμά όμως!!!!!:D:D
Κι εμείς το ίδιο πρέπει να κάνουμε κανονικά, αλλά μερικές φορές είναι δύσκολο (βλακεία, το ξέρω :)). Τελευταία έχει γίνει λίγο επιφυλακτική με τους ανθρώπους και τα σκυλιά, οπότε αν μπει κάποιος φίλος μας στο σπίτι που δεν τον ξέρει αρχικά θα γαυγίσει για ένα λεπτό μέχρι να κάνουμε τις συστάσεις και στη συνέχεια θα είναι ήρεμη. Απλά, θέλω να καταλήξω ότι δεν πηδάει πάνω σε επισκέπτες, παρά μόνο σε πέντε έξι φίλους που δεν έχουν πρόβλημα :D...

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
εγω δεν του δινω παντα σημασια οποτε μπαινω σπιτι και δεν τρελαινετε και τοσο. η μεγαλη τρελα ειναι οταν μπαινει ο μπαμπας μ σπιτι. εκει η ουρα παει να ξεριζωθει. αρχιζουν και παιζουν σαν παιδια...

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Εμένα που αφηνιαζει και κάνει λες και θα πάθει ανακοπη από την χαρά της.... θα προσπαθήσω να σας βάλω βιντεο αυτές τις μέρες

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Πολύ ωραία ιδέα και πολύ γλυκό βίντεο!
Θα προσπαθήσω κι εγώ να ανεβάσω αλλά μην τρομάξετε :p

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.033