Επιστροφή στις ρίζες!!

zoilarissa

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2012
49
0
49
larisa
Επιτέλους καταφέραμε να πάμε με την Ήρα στον τόπο που γεννήθηκε και όπου βρίσκονται τα αδελφάκια της!! Δεν μπορώ να σας περιγράψω το αγχος που είχα! Δεν ήξερα πως θα την αντιμετωπίσουν. Η αλήθεια είναι οτι έχουν εξελιχθεί τόσο διαφορετικά. Εκείνα ξέρουν μόνο τον τσομπάνο και τα πρόβατα ενώ η δικιά μας είναι κατοικίδιο κανονικότατο!! Μου έκανε εντύπωση η συμπεριφορά τους πάντως. Τα δύο αδέλφια της την μύρισαν, της εγλυψαν τα αυτιά και μετά κάθισαν και την κοίταζαν...ενώ το άλλο τσομπανόσκυλο της παρέας που δεν έχουν συγγένεια την τάραξε στο παιχνίδι, στο δάγκωμα, στο καβάλημα.... την ξέκανε κανονικά!! τα αδελφάκια της θεατές απλοί, δεν το πίστευα! Ισως βέβαια στην αγέλη τους να είναι αρχηγός ο άλλος σκύλος και να επιβάλλεται γενικότερα... δεν ξέρω. Πάντως η Ήρα μας ξετρελάθηκε!! Έκανε σαν παλαβή... και όταν είδε και τα προβατάκια χάζεψε τελείως!!! Δεν την έχω ξαναδεί έτσι! DSC_2556.jpgDSC_2558.jpg
DSC_2537.jpgDSC_2546.jpg Ορίστε και φωτό ....

Attachments

jimboGS

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2011
1.629
581
New Peramos City a.k.a Megalo Peuko
Ωραια τσομπανια! Εμεις παντως που ειχαμε κανει κινηση να βρεθει με τους γονεις του ηταν μουφα. ο πατερας του δεν τον ηθελε. το ψιλοδαγκωνε σε φαση που θα γινοταν συμπλοκη αν δεν τα χωριζαμε.

Εκτος απο αυτον που την καβαλαει. τα αλλα ειναι αδερφια?

zoilarissa

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2012
49
0
49
larisa
Ναι, τα δύο τα καφετιά είναι τα αδέλφια της. Μου έκανε φοβερή εντύπωση που κάθησαν απλά και την κοίταζαν... η δικιά μας μαθημένη από κόσμο και άλλα σκυλιά προσπαθούσε να παίξει αλλά εκείνα τίποτα... ατάραχα! φαντάζομαι αν την άφηνα ελεύθερη θα την κυνηγούσα ακόμη να την πιάσω για να την πάρω πίσω μαζί μου. Έδειχνε να της αρέσει πολύ το περιβάλλον εκεί. Μέχρι που τη λυπήθηκα κιόλας..

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.245
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi