Αν ερθει ρε παιδια καποιος στο σπιτι, τον πιανει τον σκυλο αμοκ. Καταρχην ξεχναει αμεσως τον κανονα οτι δεν παιζουμε σπιτι και αρχιζει να χοροπηδαει κτλπ.
Μετα ενω κανεις δεν του δινει σημασια, ερχεται φερνει παιχνιδια , τριβεται πανω μας , μας γλυφει.
Τα παντα για να τραβηξει προσοχη.
Μολις παρεκτραπει εγω τον βαζω στο κλουβι. Μουρμουραει αυτος. Μολις ηρεμησει τον βγαζω.
Ξανα το ιδιο και ξανα και ξανα.
Το θεμα ειναι οτι εχει απιστευτη επιμονη. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ.
Τον εχω δει να τρωει κανονικα ξυλο απο αλλα σκυλια γιατι δεν τον θελανε και αυτος εκειιιιι , συνεχιζει και τα γλυφει.
Ο τροπος με το κλουβι ειναι ο μοναδικος ??
Εχει τοση επιμονη που σπαει τα νευρα μου και σιγα σιγα και του επισκεπτη , με αποτελεσμα να τον αφηνω στο κλουβι μεχρι να φυγει ο επισκεπτης.
Μετα ενω κανεις δεν του δινει σημασια, ερχεται φερνει παιχνιδια , τριβεται πανω μας , μας γλυφει.
Τα παντα για να τραβηξει προσοχη.
Μολις παρεκτραπει εγω τον βαζω στο κλουβι. Μουρμουραει αυτος. Μολις ηρεμησει τον βγαζω.
Ξανα το ιδιο και ξανα και ξανα.
Το θεμα ειναι οτι εχει απιστευτη επιμονη. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ.
Τον εχω δει να τρωει κανονικα ξυλο απο αλλα σκυλια γιατι δεν τον θελανε και αυτος εκειιιιι , συνεχιζει και τα γλυφει.
Ο τροπος με το κλουβι ειναι ο μοναδικος ??
Εχει τοση επιμονη που σπαει τα νευρα μου και σιγα σιγα και του επισκεπτη , με αποτελεσμα να τον αφηνω στο κλουβι μεχρι να φυγει ο επισκεπτης.