Καλημέρα, όπως ανέφερα και πριν 5 μέρες η μάγια έκανε στείρωση.... Βέβαια απότι φενεται έχει μολυνθεί σε ένα σημείο που έχει ράμματα και βγάζει λίγο πυον... Μίλησα που λέτε με τον γιατρό και η απάντηση του μετά από τόσα τηλέφωνα και μηνύματα ήταν πως βάζε πενταντιν δεν είναι τίποτα... Το σκυλί μου από χθες κάνει εμετό και έχει διάρροια και ένα τρέμουλο ανάλογα τις ώρες........ Μίλησα ξανά με τον γιατρό και με είπε πως τον ζαλίζω είμαι δυστυχώς σε μικρή πολύ και δεν έχω πολλούς γιατρούς όπως και κάποιο μέσο για να πάω το σκυλάκι μ κάπου... Μπορείτε σας παρακαλώ τι μπορώ να κάνω έτσι ώστε να το βοηθήσω λίγο με τους εμετούς [ να σημειώσω πως έδωσα και priperan]
Γιατί θα την πάω στον γιατρό την Δευτέρα και θα γίνει σαματας
Πως πρέπει να κινηθώ απέναντι στην στάση του γιατρού; είμαι παράλογη που ενδιαφέρομαι για το σκυλί μου τόσο πολύ και τον παίρνω τηλέφωνο για να τον ρωτήσω τι μπορώ να κάνω;
Γιατί θα την πάω στον γιατρό την Δευτέρα και θα γίνει σαματας
Πως πρέπει να κινηθώ απέναντι στην στάση του γιατρού; είμαι παράλογη που ενδιαφέρομαι για το σκυλί μου τόσο πολύ και τον παίρνω τηλέφωνο για να τον ρωτήσω τι μπορώ να κάνω;