Καλησπερα και απο εμενα,ειμαι νεο μελος στην σελιδα πριν λιγο εκανα την εγγραφη...λοιπον θα ηθελα την βοηθεια σας σε θεμα επιλογης μιας σωστης και καλης τροφης...εχω ενα ημιαιμο 26 κιλα 8 ετων αρσενικος ο Μαξ και ενα πορτογαλικο ποϊντερ 19 κιλα 3 ετων αρσενικος ο Ερμης,ειναι τα σκυλια που απικονιζονται και στην φωτογραφια του προφιλ μου...εχουμε ενα προβλημα στο θεμα τροφης ειναι τοσο δυσκολα στην επιλογη τους που τους εχω δοκιμασει του κοσμου τις τροφες και δυσκολα τρωνε καποια,λοιπον ειχα ξεκινησει με την advance αρνι & ρυζι την ετρωγαν με ορεξη αλλα σταματησε να την φερνει το μαγαζι που την επερνα εψαξα και αλλου και κανεις δεν την ειχε και ετσι μου προτινε την 1st choice κοτοπουλο & ρυζι την ετρωγαν με λιγοτερη ορεξη στο τελος ουτε που την ακουμπουσαν πηγαμε στην brekkies complet αυτη τους αρεσε σε μεγαλο βαθμο αλλα εχουνε προβλημα με τις εταιριες τους εστελναν πολυ σπανια και αναγκαστικα επρεπε να παμε σε μια πιο σιγουρη τροφη που θα την εχουν συνεχεια και καταλειξαμε στην arden grange η μονη που τους αρεσε απο την σειρα ηταν η adult large breed αλλα αυτη τους προκαλεσε διαταραχες στο στομαχι και τωρα τις τελευταιες 2 εβδομαδες τους δεινω friskies την τρωνε με πολυ ορεξη αλλα η συγκεκριμενη δεν μου αρεσει καθολου σαν ποιοτητα και το προβλημα ειναι πως τα καταστηματα αναγκαζουν να παρεις ολοκληρο τσουβαλακι οσες φορες το εχω κανει αυτο τις τροφες τις εφαγαν τα αδεσποτα και ετσι θα ηθελα την βοηθεια σας ποια τροφη θα μου προτινατε ως καλη για τις αναγκες των σκυλιων,θα ηθελα να προσθεσω οτι τα σκυλια ζουνε μεσα στο σπιτι και δεν ασκουνται ιδιαιτερα...τι συστατικα πρεπει να διαθετει μια τροφη και τι δεν πρεπει για να θεωρηθει ως καλη?Και εαν εχετε καποια εσεις να μου προτινετε σε ποιο προσιτη τιμη και επισης οι κροκετες που αναφερω ποιο πανω ποιες θεωρουνται καλες?Σας ευχαριστω εκ των προτερων!!!