Επιλογη Τροφης

Jordan 23

New Member
15 Ιουλίου 2015
4
0
Γεια σας..Εχω ενα κουταβι ημιαιμο 2 μηνων σχεδον(ημιαιμο) το οποιο το τελικο του βαρος θα ειναι γυρω στα 8-12 κιλα..Δεν ξαναειχα ποτε μου σκυλο και γι'αυτο δεν γνωριζω και πολλα απο τροφες...Μηπως μπορειτε να μου πειτε μερικες απο τις καλυτερες που χρησιμοποιησατε στα κουταβια σας?(το κουταβι θα ειναι μικροσωμο)

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
Γεια σου, να χαίρεσαι το κουταβάκι σου. Το κάθε σκυλί διαφορετικά αντιδρά σε κάθε τροφή. Για τα δικά μου μακράν καλύτερο είναι ACANA SMALL BREED PUPPY. Έχω δοκιμάσει και Pronature Holistic Puppy (επίσης πολύ καλό) και αν θες κάτι και ποιοτικό και φθηνότερο δοκίμασε N&D PUPPY SMALL.

_george_

Member
8 Ιουνίου 2015
24
102
Μπες στο υποforum "διατροφή και άσκηση" και ξεκίνα διάβασμα.
Το θέμα είναι τεράστιο και δεν επιδέχεται μιας μόνο απάντησης. Όταν θα έχεις κάποιες πληροφορίες, θα κλίνεις προς τα κάπου και θα έχεις περιορίσει τις επιλογές και τις απορίες σου (πχ να δώσω acana; σας προβληματίζει το μεγάλο ποσοστό πρωτεΐνης σε μικρόσωμο σκύλο; πείτε γνώμες) τότε τα ξαναλέμε.
Καλή διασκέδαση!

reinmeister2

Well-Known Member
23 Μαϊου 2014
864
2.298
124
οτιδηποτε παρεις κοιτας να γραφει puppy small breed...απο κει και περα οτιδηποτε κοστιζει 50 ευρω και ανω ανα 12κιλο ειναι της προκοπης...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog