Επιλογή

elena82

Member
12 Νοεμβρίου 2009
5
0
Δεν ξέρω αν ανοίγω στο σωστό μέρος το θέμα.Νέο μέλος στο φορουμ.Θα ήθελα να αποκτήσω και γω ένα τετράδοπο φίλο.Έχω μπερδευτεί γιατί μ αρέσουν όλα λοιπόν αυτά που ζητάω είναι να είναι μεσαίου μεγέθους μέχρι 20 κιλά, να έχει μεσαία ανάγκη για εκτόνωση δηλαδή με 2-3 φορές την ημέρα βόλτα από 30 λεπτά-1 ώρα να είναι εντάξει, να μην γαυγίζει συνέχεια κ αναίτια γιατί πολυκατοικία, παράξενοι γείτονες και να είναι σχετικά επιφυλακτίκο με τους ξένους.Ζητάω πολλά και παράλογα?Θα είναι μέσα σε διαμέρισμα.Τώρα ράτσες που τις βλέπω και λιώνω αλλά είναι τελείως αντίθετες με αυτά που ζητάω είναι μπιγκλ,ακιτα,μποξερ

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Από αυτά που λες το μπόξερ, ειδικά ένα θυληκό, δεν είναι και πολύ εκτός....;)
Το Ακίτα είναι μεγαλύτερο κι αρκετά δύσκολο, καθώς και το beagle έχει αρκετή ενέργεια και νομίζω ότι είναι γενικά πολύ φωνακλάδικο..

elena82

Member
12 Νοεμβρίου 2009
5
0
Από αυτά που λες το μπόξερ, ειδικά ένα θυληκό, δεν είναι και πολύ εκτός....;)
Το Ακίτα είναι μεγαλύτερο κι αρκετά δύσκολο, καθώς και το beagle έχει αρκετή ενέργεια και νομίζω ότι είναι γενικά πολύ φωνακλάδικο..
το μποξερ το σκεφτόμουν έντονα και έχω βρει και ένα εκτροφείο που έχω ακούσει καλά λόγια....αλλά κάπου που είχα διαβάσει θεωρούνται πολύ ζωηρά και αυτά με πολλά αποθέματα ενέργειας ή κάνω λάθος???

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Είναι σχετικά ζωηρά αλλά αν το βγάζεις, όπως λες, 3 βόλτες που λες απο μισή με μια ώρα θα εκτονόνεται μια χαρά η ενέργειά του!

elena82

Member
12 Νοεμβρίου 2009
5
0
Είναι σχετικά ζωηρά αλλά αν το βγάζεις, όπως λες, 3 βόλτες που λες απο μισή με μια ώρα θα εκτονόνεται μια χαρά η ενέργειά του!
ανέφερα το λιγότερο οι βόλτες θα είναι και πιο μεγάλες αλλά για παράδειγμα τα μπιγκλ που διάβασα και όσους έχω ρωτήσει δεν σταμάτανε ποτέ και μπορεί να σου κάνουν και το σπίτι μαντάρα αν βαρεθούν με το μποξερ είναι το ίδιο?

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Ολα τα σκυλάκια αν νιωθουν ανία-βαρεμάρα κανουν το σπιτι πολεμικό τοπίο... Το boxer ειναι μια καλή επιλογή για ανθρώπους που δεν εχουν εμπειρία .. ειναι ανθρωποκεντρικά, παιχνιδιάρικα και εκπαιδεύονται ευκολα:D Ενα θηλυκό είναι και στο μέγεθος που επιθυμεις ( περιπου!)

elena82

Member
12 Νοεμβρίου 2009
5
0
σε αυτά τα χαρακτηριστικά που ανέφερα έχετε κάποια άλλη επιλογή να μου προτείνετε?ζορικό τελικά να βρεις ποια φυλή σου ταιρίαζει...εγώ γενικά είμαι πολύ ήρεμος άνθρωπος, μου αρέσει το σπίτι και δεν θα έλεγα ότι είμαι και πολύ αθλητικός τύπος...

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
πολύ ήρεμος άνθρωπος, μου αρέσει το σπίτι και δεν θα έλεγα ότι είμαι και πολύ αθλητικός τύπος...
Αγγλικό μπουλντόγκ
Μπασσέ χάουντ
;)

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Τα boxer δεν τα λες και μέτριας ενέργειας πάντως... :rolleyes: Απ'την άλλη αν εννοείς 0,5-1 ώρα η κάθε βόλτα, 1,5 με 3 ώρες βόλτα την ημέρα δεν είναι και λίγο. Αν και τα λίγα boxer που έχω γνωρίσει προσωπικά θα μπορούσαν να είναι σε βόλτα όλη μέρα και στο τέλος να ζητάνε κι άλλο :D

έχετε κάποια άλλη επιλογή να μου προτείνετε?
Ημίαιμο ενήλικο (ή έστω πάνω από 8-10 μηνών), ώστε να ξέρεις ήδη το τελικό του μέγεθος και στοιχεία για τον χαρακτήρα του.

elena82

Member
12 Νοεμβρίου 2009
5
0
εννοώ ναι 1 ώρα η κάθε βόλτα όχι όλη μέρα 1 ώρα...προβληματίζομαι γιατί τα μποξεράκια κατά τα άλλα είναι πολύ καλά σε χαρακτήρα και σαν πρώτο σκυλί δεν είχα άλλο που το έχουν προτείνει αρκετοί...τα μπασετ είναι φάτσες αλλά μήπως είναι το άλλο ακρό από τα μποξερ?

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Ναι, είναι το άλλο άκρο αλλά έσύ λες ότι είσαι πολύ ήρεμος κι όχι αθλητικός άνθρωπος...άρα κι εσύ είσαι το άλλο άκρο από τα μπόξερ!;)
Ψάξε και τα ημιαιμάκια που σου προτείνει παραπάνω!:)

Apkok

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2008
67
0
athens
παρε 1 γαλλικο μπουλντογκ δεν γαυγιζουν καθολου ειναι λιγο ατακτα αλλα οχι τραγικα και επισης δεν θελουν πολυ ασκηση 3 βολτουλες 30 λεπτα!!!!!!!νομιζω ειναι το καταλληλο για σενα!!!;)