Επιλογή Κτηνίατρου για την Δάφνη Λ.

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
436
53
Β.Α Αττική
Ήθελα την γνώμη σας όσον αφορά την γιατρό της Δάφνης.
Δεύτερη φορά μέσα στους δύο μήνες που είμαστε μαζί η γιατρός μας λείπει για σεμινάρια εκτός Ελλάδος. Σήμερα ήταν να κάνουμε το τελευταίο μας εμβόλιο, που παρεμπιπτόντως περιμέναμε πως και πως και πήρα τηλέφωνο για το ραντεβού, μου είπε πως λείπει εκτός Ελλάδος και μου έκλεισε ραντεβού για Τετάρτη. Υποθέτω πως δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα να το κάνουμε έξι ημέρες από την ημερομηνία που μας έχει γράψει στο βιβλιάριο.
Η Γιατρός μου φαίνεται πολύ καλή και αληθινή, χωρίς ψέματα και υπερβολές και τα πάει πολύ καλά με την Δαφνούλα μας.
Αν όμως -χτύπα ξύλο- συμβεί κάτι και χρειάζομαι γιατρό; Τι θα κάνω αν λείπει πάλι; Δεν είναι λίγο παράξενο να λείπει συνέχεια η κτηνίατρος για σεμινάρια εκτός Ελλάδος; Βέβαια η συγκεκριμένη νομίζω εκτρέφει και Golden Retriever, αν δεν κάνω λάθος.
Τέλος θα μου πείτε "Έλα ρε Πάνο! Δεν είναι και γυναικολόγος η κτηνίατρος!"
Δεν ξέρω! Ίσως είμαι υπερβολικός και εγώ!:rolleyes:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
Εννοείται ότι είναι σωστό, να έχεις κάποιον ή κάποιους γιατρούς back up για ώρα ανάγκης.
Να είναι όσο γίνεται πιο κοντά για να μην τρέχεις και να βρεις και κάποια κλινική να διανυκτερεύει.
Εσύ έχεις αρκετά κοντά σου, τέτοια κλινική.

arrigo_corso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2012
1.094
273
Εντάξει δεν νομίζω να είναι πρόβλημα να κάνετε το εμβόλιο 6 μέρες αργότερα. Από 'κει και πέρα αν δεν θέλεις να περιμένεις μπορείς να πάρεις την κτηνίατρο ένα τηλ. να σου συστήσει κάποιον άλλο κτηνίατρο και να πάτε εκεί για το εμβόλιο.

Σίγουρα να έχεις στο νου σου και κάποιον άλλο κτηνίατρο καλού-κακού ποτέ δεν ξέρεις........μακάρι να μην χρειαστεί ποτέ!

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
436
53
Β.Α Αττική
Να πάω τώρα σε άλλον για το εμβόλιο; Ή να περιμένω μέχρι την Τετάρτη;
@mareco στην κλινική μπορώ να πάω και για το εμβόλιο αν δεν θέλω να περιμένω;
Αυτό που δεν μου αρέσει σε μερικούς γιατρούς είναι που σε βάζουν στην πρίζα για βιταμίνες και διάφορα τέτοια.

dimitris_s2k

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2011
1.022
192
57
Athens / Marussi
www.facebook.com
Το ότι λείπει σε σεμινάρια νομίζω πως δεν είναι παρά μόνο θετικό! Σημαίνει ότι ως επαγγελματίας στην επιστήμη της ενημερώνεται και δεν επαναπαύεται στις γνώσεις που ήδη έχει...

Όπως είπε και η Μαρία εννοείται ότι πάντα πρέπει να υπάρχει γιατρός backup στην περιοχή σου. Τώρα όσο αφορά το εμβόλιο και εγώ δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα αν το κάνεις λίγες μέρες αργότερα, αλλά επιβεβαίωσε το και τηλεφωνικά με το γιατρό σου!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
Να περιμένεις για το εμβόλιο, να πας στην γιατρό σου.
Δεν χάλασε ο κόσμος.

Τους υπόλοιπους να τους ψάξεις, να τους τσεκάρεις και να τους έχεις πρόχειρους, για ώρα ανάγκης.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
Αυτό που δεν μου αρέσει σε μερικούς γιατρούς είναι που σε βάζουν στην πρίζα για βιταμίνες και διάφορα τέτοια.
Δεν μπορεί κανένας να σε βάλει στην πρίζα, αν...είσαι σωστός, ενήμερος και σοβαρός ιδιοκτήτης και δεν πηγαίνεις γυρεύοντας.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ