Επιθετικότητα

pantnt30

Member
18 Ιουνίου 2010
21
0
Καλησπέρα και ΄΄ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ΄΄
Εχω ένα american stafforsire terrie, τριών ετών, πολυ καλός χαρακτήρας με ανθρωπους, παιδιά, αλλά το μεγάλο πρόβλημα (και εδω θέλω τη βοήθειά σας-προτάσεις) με την επιθετικότητά του στα άλλα σκυλιά.
Οχι τίποτα άλλο μη βρεθούμε και πουθενά μπλεγμένοι.
Ευχαριστώ

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.689
4.330
43
www.proudtobegreek.eu
Κοινωνικοποίηση του έχετε κάνει απο μικρό με άλλα ζώα?Γονείς γνωρίζετε?Απο ποιά ηλικία άρχισε να δείχνει επιθετικότητα στα άλλα σκυλιά?Πώς εννοείτε την επιθετικότητα(στη βόλτα?!)?

pantnt30

Member
18 Ιουνίου 2010
21
0
Λοιπόν με τη σειρά..
Το σκυλί είναι απο εκτροφείο της Σερβίας.
Αρσενικό, 3 ετών σήμερα, εκπαιδεύτηκε στη βασική υπακοή σε ηλικία 7 μηνών (δεν έμεινα σχεδόν καθόλου ικανοποιημένος).
Πάρκα, παιδικές χαρές, παρέα-παιχνίδια με ανθρώπους, παιδιά, σκυλιά.
Να φανταστείτε πως ουτε γάτες δεν κυνηγά.
Πριν απο 8 μήνες περίπου ξεκίνησαν όλα απότομα.
Πάνω στο παιχνίδι ξεκίνησε ο πρώτος καβγάς (δεν τραυματίστηκε κανένα).
Από τότε στη βόλτα όταν βλέπει αρσενικό (ανεξαρτήτως μεγέθου), σταματά , ΄΄λοκάρει΄΄ και είναι έτοιμος για καβγά.
Τι άλλο να πώ ????????

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Εκτροφείο Σερβίας ή Αμερικής;
Εκπαιδευμένο σε βασική υπακοή 7 μηνών, ενώ 8 μηνών δεν ήξερες καν, τι είναι βασική;

Για βοήθησέ με λίγο :rolleyes:

pantnt30

Member
18 Ιουνίου 2010
21
0
Σε αυτή την ηλικία εκπαιδεύτηκε 7, 8 μηνών.
Το σκυλί το έχουμε πάρει απο Σερβια

Εκτροφείο Σερβίας ή Αμερικής;
Εκπαιδευμένο σε βασική υπακοή 7 μηνών, ενώ 8 μηνών δεν ήξερες καν, τι είναι βασική;

Για βοήθησέ με λίγο :rolleyes:

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
θα ξεχασε τη βασικη,,, δηλαδη τα βασικα,,, να του τα φρεσκαρεις... ειδικα το ΜΗ,, ΚΑΤΣΕ,,, ΚΑΤΩ,, ΜΕΙΝΕ,,,

Annallyne

Well-Known Member
11 Μαϊου 2013
73
1
Εμένα η δική μου έχει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τις γάτες.Και ό,τι κι αν κάνω,δε χαλαρώνει με τίποτα.Πριν την υιοθετήσω τάιζα κάτι αδέσποτες γάτες,6-7,έρχονταν στον κήπο.Δεν άφηνει καμια να ξαναπλησιάσει.Με τα σκυλια όταν τα βλέπει έξω δεν προκαλεί,πολλές φορες δε δινει και σημασία.Αν δει βεβαια σκυλί όταν ειναι εντός σπιτιου-κήπου,κάνει σαν τρελή!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Για να μην μπερδεύουμε τα πράγματα, άλλο η επιθετικότητα προς τα αρσενικά άλλο η ΒΥ.
Η ΒΥ αν την δουλεύεις συνέχεια και είστε με τον σκύλο σου σε καλό επίπεδο θα σε βοηθάει όποτε βλέπετε αρσενικό στην βόλτα να σε υπακούει και να μην δημιουργεί ιστορίες. Μέχρι εκεί. Για παιχνίδια με αρσενικά σε πάρκα, και ιστορίες τέτοιες, ξέχνα το.

Annallyne

Well-Known Member
11 Μαϊου 2013
73
1
Για να μην μπερδεύουμε τα πράγματα, άλλο η επιθετικότητα προς τα αρσενικά άλλο η ΒΥ.
Η ΒΥ αν την δουλεύεις συνέχεια και είστε με τον σκύλο σου σε καλό επίπεδο θα σε βοηθάει όποτε βλέπετε αρσενικό στην βόλτα να σε υπακούει και να μην δημιουργεί ιστορίες. Μέχρι εκεί. Για παιχνίδια με αρσενικά σε πάρκα, και ιστορίες τέτοιες, ξέχνα το.
Σε περίπτωση που με τη βασική υπακοή ειναι ολα οκ αλλά με τις γάτες δεν υπακούει με τίποτα,τι κάνουμε;Μόνο σε εκπαιδευτή;

afg

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2013
570
27
Κατι τετοια σκυλια εβλεπα που τα επαιρνε ο Millan και τα εβαζε μεσα στην ''μικρη'' του αγελη.
Που να βρεις εδω βεβαια αναλογο εκπαιδευτη.

rodriguez

Well-Known Member
5 Απριλίου 2013
329
112
Ανω Γλυφάδα
Είχε μια άλλη συζήτηση και αυτό το μέλος είπε κάτι πολυ σωστό.
http://www.dogforum.gr/v3/εκτροφή.α...aff.ή.cane.corso-26303/index5.html#post667042
Αν θές την γνώμη μου κοντό λουρί, μη διανοηθείς ελεύθερο και μην τον αφήνεις απο τα μάτια σου.
Εγώ θα σου πώ το άλλο πές ότι πληρώνεις ένα σωρό λεφτά για εκπαιδευτές εσύ θα κοιμάσαι ήσυχος?

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.249
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul