Επιθετικότητα στα Γ.Π.

tolpap

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2011
136
0
Παίδια καλημέρα θέλω να ρωτήσω κατι τους συντρόφους και κατόχους γερμανικών ποιμενικών είμαστε 6 μηνών τώρα και έχουμε ένα θεματάκι με τα άλλα σκυλιά, είμαστε πολύ επιθετικοί αν και έχουμε έρθει σε επαφή με άλλα σκυλιά απο μικρος ήταν πάντα ζόρικος είναι χαρακτηριστιό της ρατσας μας ή νομίζω??
ευχαριστώ

wgsd

Banned
Banned
31 Μαϊου 2010
89
0
Καλημερα, καμια σχεση με χαρακτηριστικο της ρατσας.Πρεπει να του δειξεις του σκυλου οτι δεν τρεχει τπτ με τα αλλα σκυλια και πρεπει να συναναστρεφεται με αλλα σκυλια συνεχεια.Κοινωνικοποιηση.Μη φοβασαι να το αφησεις με αλλα σκυλια στην ιδια ηλικια με τον δικο σου, 6 μηνων δε παιζει να σφαγουνε.Αλλα βασικο ειναι να μην φοβασαι οτι θα τσακωθει ο σκυλος σου οταν παιζει με αλλα ζωα.Αντιθετα πρεπει να βαλεις στο μυαλο σου οτι θα παιξουνε χωρις κανενα προβλημα.και οχι ανγχος.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Όχι, δεν είναι γνώρισμα της φυλής αυτό!

Αυτό εξαρτάται από την δουλειά που έχει κάνει ο ιδιοκτήτης, και δεν εννοώ αν το έχει φέρει σε επαφή και κάθε πόσο αλλά με τι ποιότητα χαρακτήρα σκύλων έχει έρθει σε επαφή!

Εγώ θα σου πρότεινα από εδώ και πέρα να ψάξεις να βρεις ήρεμα, κοινωνικοποιημένα μεγαλόσωμα και μεγάλης ηλικίας σκυλιά και να τον φέρνεις σε επαφή με αυτά!

Θέλεις να μας περιγράψεις την "επιθετικότητα" του μικρού?Τις στιγμές αυτές...?
Γιατί άλλο "επιθετικότητα" και άλλο "άγαρμπο" παίξιμο!

Άλλο παίξιμο με ένα ίδιου επιπέδου σκύλο και άλλο με ένα μυγιάγγιχτο σκύλο...

Το λέω αυτό γιατί είναι ατσούμπαλα πάνω στο παιχνίδι και πολλές φορές δυσανασχετούν τα άλλα σκυλιά...

tolpap

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2011
136
0
Όχι, δεν είναι γνώρισμα της φυλής αυτό!

Αυτό εξαρτάται από την δουλειά που έχει κάνει ο ιδιοκτήτης, και δεν εννοώ αν το έχει φέρει σε επαφή και κάθε πόσο αλλά με τι ποιότητα χαρακτήρα σκύλων έχει έρθει σε επαφή!

Εγώ θα σου πρότεινα από εδώ και πέρα να ψάξεις να βρεις ήρεμα, κοινωνικοποιημένα μεγαλόσωμα και μεγάλης ηλικίας σκυλιά και να τον φέρνεις σε επαφή με αυτά!

Θέλεις να μας περιγράψεις την "επιθετικότητα" του μικρού?Τις στιγμές αυτές...?
Γιατί άλλο "επιθετικότητα" και άλλο "άγαρμπο" παίξιμο!

Άλλο παίξιμο με ένα ίδιου επιπέδου σκύλο και άλλο με ένα μυγιάγγιχτο σκύλο...

Το λέω αυτό γιατί είναι ατσούμπαλα πάνω στο παιχνίδι και πολλές φορές δυσανασχετούν τα άλλα σκυλιά...
Φιλε Στελιο οταν λεω επιθετικο θελω να πω οτι οταν δει αλλο σκυλο του σηκωνετε η τριχα στη ραχη και γαβγιζει ασταματητα πολες φορες τον αφηνω να πλησιασει να μυρισει το αλλο σκυλακι ειδικα αν ειναι ηρεμο...δεν μου αρεσει αυτη του η συμπεριφορα γι'αυτο το ψαχνω παιδια μαλλον κατι λαθος εχω κανει...

tolpap

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2011
136
0
Τι ηλικία τον πήρες το σκύλο κ από πού;
Νατασσα τον κουταβο μου τον πηρα 2 μηνων και κατι, απο καποιον ιδιωτη, τα σκυλια του ειχαν pedigree και νομιζω οτι δηλωσε την γεννα...και λεω νομιζω γιατι δεν ενδιαφερθηκα (λαθος μαλλον) να παρω τα χαρτια στα χερια μου..οι γονεις του παντως ηταν αρκετα ηρεμοι και κοινωνικοποιημενοι ειχα δει τα σκυλια αρκετες φορες πριν αγορασω το παλικαρι μου..thanks

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97