Επιθετικότητα προς τον ιδιοκτήτη

Status
Κλειδωμένο θέμα

Tris

Member
5 Ιουλίου 2013
5
0
Καλησπέρα,
έχω ένα ημίαιμο αρσενικό ελληνικό ποιμενικό, με χαρακτηριστικά pitbull, ηλικίας 18 μηνών.
Είναι μαζί με άλλα 2 ελληνικά ποιμενικά σε κήπο. Ένα θηλυκό 2 ετών και ένα αρσενικό 8 μηνών. Ζευγάρωσαν για 2η φορά και ξαφνικά η συμπεριφορά του αρσενικού άλλαξε και έγινε εξαιρετικά επιθετική (εντός 1-2 ημερών). Δεν αφήνει να πλησιάσουμε το θηλυκό αλλά ούτε και το ίδιο. Επίσης ακολουθεί τη σκύλα όπου και αν πάει.
Στο παρελθόν ήταν κυρίαρχο ως προς το άλλο αρσενικό (λόγω της ηλικίας) ενώ με το θηλυκό υπερταιρεί 9/10 φορές. Πλέον δεν αφήνει το άλλο αρσενικό ούτε να φάει. Οι μόνες φορές που γινόταν "δήθεν" επιθετικό προς τον ιδιοκτήτη ήταν εν ώρα φαγητού ή για θέματα κτήσης. Σήμερα έδειξε ότι δεν έχει πρόβλημα ακόμα και να δαγκώσει.
Τί πρέπει να κάνω; Μπορεί να σχετίζεται με το ζευγάρωμα;
Ευχαριστώ!

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Ο χριστός και η παναγία!!!!!!!
Πες μου σε παρακαλώ ότι τρολλάρεις!!!!!!
Δεν μπορώ να φανταστώ ότι υπάρχει σώφρον άνθρωπος που έχει στον ίδιο χώρο 2 αρσενικά και 1 θηλυκό σε οίστρο!!

Θα το πω κι ας πέσει στο κενό (και θα προσεύχομαι παράλληλα να μας κάνεις πλάκα):
Πήγαινε το θηλυκό για στείρωση άμεσα και χώρισε τα αρσενικά, να έχει το καθένα το χώρο του.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Είσαι τρολλ ετσι?
Κοντεψα να παθω εγκεφαλικο διαβάζοντας...
1) ελλ. ποιμενικός με χαρακτηριστικά πιτμπουλ
2)ζευγάρωμα
3)ζευγάρωμα ημίαιμων με προβληματα συμπεριφοράς

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
δεν θέλω να κάτσω και να σκεφτώ τι μπορεί να γίνεται καθημερινά απο ζευγαρώματα σκύλων που ευθύνονται οι ιδιοκτήτες τους.

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
να παρεις ενα βαρελι σιδερενιο ανοιχτο απο τη μια μερια,, να το ξαπλωσεις κατω και να χωσεις το μισο μεσα στο χωμα,,,,,,,, μετα να το δεσεις πανω στο βαρελι με μια αλυσιδα χοντρη αυτη που δενουν τα καικια,,,, και δεν προκαιται να σε ξανα ενοχλησει ουτε εσενα ουτε κανεναν αλλο... θα γινει και αριστος φυλακας ετσι ==))

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.786
7.329
να παρεις ενα βαρελι σιδερενιο ανοιχτο απο τη μια μερια,, να το ξαπλωσεις κατω και να χωσεις το μισο μεσα στο χωμα,,,,,,,, μετα να το δεσεις πανω στο βαρελι με μια αλυσιδα χοντρη αυτη που δενουν τα καικια,,,, και δεν προκαιται να σε ξανα ενοχλησει ουτε εσενα ουτε κανεναν αλλο... θα γινει και αριστος φυλακας ετσι ==))
Το πόσοι βλαμμένοι μπορεί να το διαβάσουν αυτό και να το πιστέψουν δεν σου περνάει απ'το μυαλό? Λες να διακρίνουν τον τόνο σου?

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.769
7.965
Nαι βρε fero άσε τα κουλά, διαβάζουν και κουλοί!
Tris καλή η προσπάθεια αλλά έχουμε φάει τα τρολ με το κουτάλι, δεν μασάμε πλέον :p

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.823
20.164
Γενική οδηγία: Βγάλτε από το μυαλό σας, πως ότι περίεργο ακούτε, είναι ντε και καλά τρολ. Το πιθανότερο είναι να μην είναι. Οπότε...είναι καλύτερο, αν έχετε να πείτε κάτι, να είναι προς αυτή την κατεύθυνση. Μπας και...βγει και τίποτα της προκοπής, από απλώς άλλο ένα άχρηστο [όπως θα καταντήσει από τα off topic] θέμα.

bouboul

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2012
420
2
Γενική οδηγία: Βγάλτε από το μυαλό σας, πως ότι περίεργο ακούτε, είναι ντε και καλά τρολ. Το πιθανότερο είναι να μην είναι. Οπότε...είναι καλύτερο, αν έχετε να πείτε κάτι, να είναι προς αυτή την κατεύθυνση. Μπας και...βγει και τίποτα της προκοπής, από απλώς άλλο ένα άχρηστο [όπως θα καταντήσει από τα off topic] θέμα.
ωραία....καλά τα λες!!!
για περιέγραψε μας τώρα τι σου έρχεται στο μυαλό όταν διαβάζεις "ελληνικό ποιμενικό με χαρακτηριστικά πιτ μπουλ"!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.823
20.164
Εχω ακούσει και χειρότερα.
Αν ξαναμπεί το μέλος και μας εξηγήσει τι εννοεί, τα ξαναλέμε.

Tris

Member
5 Ιουλίου 2013
5
0
Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω τί βρίσκετε περίεργο στη συγκεκριμένη κατάσταση.
Για ημίαιμο μίλησα, μπασταρδεμένο πως αλλιώς να το πώ. Από τα χαρακτηριστικά του (συμπεριφορά κτλ) φαίνεται ότι κρατάει και από pitbull.
Δεν καταλαβαίνω προς τι η γελοιοποίηση της κατάστασης...που αναφέρεται σε αλλαγή συμπεριφοράς μετά από ζευγάρωμα. Πρώτη φορά συμβαίνει στα χρονικά να ζευγαρώσουν 2 σκυλιά;

Last edited:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.823
20.164
Tris, σ'αυτό τό φόρουμ που ήρθες, με αυτό το θέμα που άνοιξες, πρέπει για να σου απαντήσει κάποιος με ψυχραιμία, να κάνει πρώτα διαλογισμό...

Με τα ημίαιμα/κοπράκια/μπασταρδάκια, δεν έχουμε πρόβλημα. Κανένα απολύτως.

Με όλα τα υπόλοιπα που γράφεις, ζοριζόμαστε αρκετά.

Που τα βρήκες τα σκυλιά σου;
Γιατί τα ζευγαρώνεις;

Είναι δυνατόν να μην καταλαβαίνεις, ότι αφήνοντας αστείρωτα αρσενικά, στον ίδιο χώρο με θηλυκό σε οίστρο, είναι σαν να πυροδοτείς ισχυρότατες βόμβες;

Tris

Member
5 Ιουλίου 2013
5
0
Ούτε κλεμμένα τα έχω, ούτε αμβολίαστα τα έχω, ούτε εμπόριο θέλω να κάνω. Απάντησα δίχως λόγο και αιτία σε ερωτήσεις που δεν αφορούν την κατάσταση και έχουν μοναδικό σκοπό να λάβουν τις αντίθετες απαντήσεις από αυτές που μόλις έδωσα.
Από κει και πέρα...μην αγχώνεστε η λύση στο πρόβλημα βρέθηκε σε αντίστοιχα forum όπου έλαβα απαντήσεις από άτομα που κάνανε περισσότερες ώρες διαλογισμό και κατάφεραν να δώσουν ευστοχότερες ερωτοαπαντήσεις. Του είχα δώσει λάθος πακέτα τσιγάρα τελικά, τώρα ηρέμησε.

Υ.Γ. Στείρωση παντού κάντε...από σκυλιά μέχρι παιδιά! Μετά κάντε και καμιά αποστείρωση στα μαξιλαράκια του καναπέ σας γιατί τα καβάλησε το παλιόσκυλο. Επειδή τυγχάνει να είμαι ψυχολόγος περιμένω προσωπικά μηνύματα πελάάάάάάάτες μου!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.823
20.164
Κοίτα...σκέφτηκα προς στιγμήν να το κλειδώσω. Αλλά το ξανασκέφτηκα και λέω, να δώσω την ευκαιρία, και σε όποιον άλλον θέλει να σε "βοηθήσει" και να σου δώσει απαντήσεις, να το κάνει.

Tris

Member
5 Ιουλίου 2013
5
0
Τί λουκέτο; Διαγραφή κιόλας! Αποτελεί πηγή εκτεταμένου γέλιου το θέμα...επικίνδυνο για καρδιακά επεισόδια, θα θεωρηθώ φυσικός αυτουργός και δεν θέλω μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη σε αυτή την ηλικία.

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Τί λουκέτο; Διαγραφή κιόλας! Αποτελεί πηγή εκτεταμένου γέλιου το θέμα...επικίνδυνο για καρδιακά επεισόδια, θα θεωρηθώ φυσικός αυτουργός και δεν θέλω μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη σε αυτή την ηλικία.
Εκτεταμενου γελιου θεμα μεταξυ μας ειναι να αφηνεις δυο αρσενικα διπλα σε θυληκο σε οιστρο και να λες γιατι αγριεψαν τα σκυλια μου :)

Tris

Member
5 Ιουλίου 2013
5
0
Διάβασα τις οδηγίες χρήσης αλλά δεν αναφερόταν πουθενά...σε ευχαριστώ που μοιράστηκες απλόχερα αυτό το τόσο σημαντικό μυστικό του club σας. Dont spread the knowledge people!!! Κομμένες οι μπύρες του κοπρόσκυλου.Ο μεγάλος ειδικά τέρμα αλκοόλας...είχατε δίκιο ο συνδυασμός τσιγάρου και αλκοόλ στα σκυλιά έχει εκρηκτικά αποτελέσματα.

Status
Κλειδωμένο θέμα