Επιθετικός σκύλος

ευανθία

New Member
24 Απριλίου 2013
1
0
Εχει έρθει στο σπίτι μου ένα σκυλί εδώ και 1,5 μήνα.Δεν ξέρω από σκυλιά,είναι μέτριο σε ύψος ,με τρίχα και αυτιά πεσμένα.Ολα καλά,το τάιζα .Ηθελε χάδια,κάποιες φορές το χάιδευα.Εχει αγριέψει σ'ένα ανεψάκι μου,αλλά νόμισα ότι κάποιο παιδί το κλώτσησε ή επειδή πλησίασε στο φαγητό του..Πρέπει να είναι μεγάλο σε ηλικία,δεν ξέρω ,μικρό δεν είναι πάντως.Πριν δύο μέρες εκεί που πήγα να τον χαιδέψω,μου αγρίεψε ,δεν με δάγκωσε ,αλλά ένα μικρό σημαδάκι ,το έκανε.Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει και τι να κάνω,μπορείτε να με βοηθήσετε;

Panos_Cheela

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2013
211
0
μηπως ποναει καπου?

αν οχι μαλλον φοβαται και αμυνεται οπως μπορει...

Προσπαθησε με το φαγητο να μαθει να σε σεβεται, παραδειγμα να καθεται πριν του σερβειρεις και οχι να ορμαει στο μπολ.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.826
20.166
Ευανθία, αν δεν ξέρεις από σκυλιά, καλύτερα μην κάνεις δοκιμές.

Γενικά...τι θα ήθελες να πετύχεις σχετικά με τον συγκεκριμένο σκύλο;
Θέλεις να τον κάνεις να σε εμπιστευθεί; Εχεις αρχίσει να τον φοβάσαι;
Τι θέλεις να γίνει;

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Αν καταλαβα καλα εχει ερθει εξω απο το σπιτι σου και θελεις να το κανεις να σε εμπιστευτει για να το κρατησεις? Το χαιδεψες στο κεφαλι? Γιατι για τα σκυλια αυτο σημαινει κυριαρχια απο οτι ξερω.

Last edited:

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
σκυλι που γρυλλιζει να προσεχεις πως το ταιζεις,, μην κρατας καμια μπριτζολα και του την δωσεις με το χερι και ψαχνεις για δαχτυλα,,, και μετα απο 1μιση μηνα μεσα στο σπιτι εκδηλωσε επιθετικοτητα,,,?? περιεργα πραγματα,,, αν δεν το ""φαπωσε"" καποιος του σπιτιου κατι εχει το σκυλι...