Καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα την βοήθεια σας. Έχω ήδη ένα μαλτεζ και πριν 15 μήνες υιοθέτησα ένα ημίαιμο από φιλοζωική. Τώρα είναι 17 μηνών. Έχει κάτι από λαμπράντορ κάτι από κοκονι…ποτέ δεν καταλάβαμε ακριβώς. Το πρόβλημα μας είναι ότι είναι πολύ επιθετικός με άλλους σκύλους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να φοβάμαι να τον πάρω μαζί σε ένα καφέ σε διακοπές κτλ… Κάναμε δυο ασπουμε εκπαιδεύσεις με δυο διαφορετικούς εκπαιδευτές στο σύνολο γύρω στα 15 μαθήματα. Αυτά γινόντουσαν σπίτι με λιχουδιές και κάτσε-σήκω και ως εκεί. Το δεύτερο θέμα είναι ότι ενώ με τους ανθρώπους και με εμάς στο σπίτι είναι πολύ καλός κ παιχνίδιαρης ,τελευταίους 6 μήνες όταν μπαίνει ο γιος μου στο δωμάτιο που είμαι εγώ γαβγίζει επιθετικά. Και όταν μπαίνω εγώ στον χώρο που είναι ο γιος μου. Η αν μπει ο άντρας μου. Ξέρω πως χρειάζεται μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση με διόρθωση συμπεριφοράς κτλ…επισκεφτήκαμε λοιπόν έναν εκπαιδευτή που διατηρεί εξωτερικό χώρο (πάρκο ) μιας κ θεωρώ ότι θα χρειαστεί επαφή κ με αλλά σκυλιά ενόσω εκπαιδεύεται. Εφόσον το μεγαλύτερο του θέμα είναι η επιθετικότητα. Όμως το ποσό που μας είπε πλησιάζει στα χίλια ευρώ γθα 4 μήνες. Ξέρω ότι ειναι λογικό το ποσό και ότι αξίζει κ επιβάλλεται όμως εμείς αυτήν την στιγμή αδυνατούμε να τα δώσουμε.
Εν κατακλείδι και ζήτω συγνώμη για το μεγάλο κείμενο…αφενός φοβάμαι ότι αν αργήσω κι άλλο θα παγιωθεί αυτή η συμπεριφορά γιατί ήδη πλησιάζει τα 2 του κ αφετέρου μοιράζει κ δαγκώματα όταν μπούμε σε δωμάτιο που ειναι κάποιος άλλος από τους τρεις μας.
Εχει συμβεί σε κάποιον; Κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη και ίσως αν είχατε κάποιο τέτοιο θέμα κ σας βοήθησε κάποιος εκπαιδευτής να μου τον προτείνετε! Σας ευχαριστώ πολύ!!!!!
Εν κατακλείδι και ζήτω συγνώμη για το μεγάλο κείμενο…αφενός φοβάμαι ότι αν αργήσω κι άλλο θα παγιωθεί αυτή η συμπεριφορά γιατί ήδη πλησιάζει τα 2 του κ αφετέρου μοιράζει κ δαγκώματα όταν μπούμε σε δωμάτιο που ειναι κάποιος άλλος από τους τρεις μας.
Εχει συμβεί σε κάποιον; Κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη και ίσως αν είχατε κάποιο τέτοιο θέμα κ σας βοήθησε κάποιος εκπαιδευτής να μου τον προτείνετε! Σας ευχαριστώ πολύ!!!!!