Επιθετικός αρσενικός..άλυτο πρόβλημα..

kris29

Member
22 Ιουλίου 2013
6
0
ΓΕΙΑ ΣΑΣ...
ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΝΤΑΗ 4 ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΟΤΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΛΑΚΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ...ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ...ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΚΑΠΟΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ?????

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Ναι, εκπαιδευτης!

Πώς να ερμηνεύσουμε εμεις ή και εσύ, τα βιώματα και τις αντιδράσεις του σκύλου επειδη τον λές τραμπουκο και πως τσαμπουκαλεύεται με τα αλλα αρσενικα?

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
ΓΕΙΑ ΣΑΣ...
ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΝΤΑΗ 4 ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΟΤΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΛΑΚΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ...ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ...ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΚΑΠΟΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ?????
Γιατί πλακώνεται στο ξύλο ελεύθερο τον έχεις;
Δεν χρειάζεται να είναι φιλικός με τα άλλα σκυλιά αυτό που είναι απαραίτητο είναι να τον έχεις πάντα στο λουρί και να τον ελέγχεις. Ούτε με ξύλο, ούτε με τιμωρίες ούτε με γλυκόλογα δεν πρόκειται να γίνει φιλικός με αρσενικά. Αυτό που μπορείς να καταφέρεις είναι με εκπαίδευση να ελέγχεις τον σκύλο σου.

kris29

Member
22 Ιουλίου 2013
6
0
τσαμπουκαλευεται ανευ λογου και αιτιας με το που βλεπει απο μακρυα σκυλι κανει σαν τρελλος,γαβγιζει,γρυλιζει,γατζωνεται επανω μου!εκπαιδευτη εχω σκεφτει αλλα δυστηχως ειναι πολλα τα χρηματα και δε τα διαθετω καθως ειμαι ανεργη...ευχαριστω πολυ παντως..

arrigo_corso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2012
1.094
273
Τον διορθώνεις καθόλου?? Δεν εννοώ με φωνές και τιμωρία.....
Μπορείς επίσης και να αλλάζεις κατεύθυνση κάθε φορά που κάνει έτσι.

kris29

Member
22 Ιουλίου 2013
6
0
Τον διορθώνεις καθόλου?? Δεν εννοώ με φωνές και τιμωρία.....
Μπορείς επίσης και να αλλάζεις κατεύθυνση κάθε φορά που κάνει έτσι.
κανω οτι μπορω!μπαινω μπροστα του να μην εχει οπτικη επαφη και κατευθηνση αλλαζω αλλα τιποτα...αδιορθωτος!!!

kris29

Member
22 Ιουλίου 2013
6
0
Έχεις πλησιάσει να δεις αν αυτό είναι τσαμπουκάς ή ενθουσιασμός; έχεις κάποια εμπειρία με συμπλοκή;
τσαμπουκας και με το παραπανω ειναι!!εχω πολλες εμπειριες με συμπλοκη!!

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Έχεις πλησιάσει να δεις αν αυτό είναι τσαμπουκάς ή ενθουσιασμός; έχεις κάποια εμπειρία με συμπλοκή;
Αυτό όντως το έχεις διαπιστώσει? Γιατί έχω το ίδιο θέμα με την Ρόη, πολλές φορές όταν βλέπει άλλο σκυλί σεληνιάζεται και κανει σαν να θελει να το κόψει κομματάκια. Αλλά όταν το πλησιάσει κουνάει την ουρά, μυρίζει και αρχίζει τα παιχνίδια.

kris29

Member
22 Ιουλίου 2013
6
0
Αυτό όντως το έχεις διαπιστώσει? Γιατί έχω το ίδιο θέμα με την Ρόη, πολλές φορές όταν βλέπει άλλο σκυλί σεληνιάζεται και κανει σαν να θελει να το κόψει κομματάκια. Αλλά όταν το πλησιάσει κουνάει την ουρά, μυρίζει και αρχίζει τα παιχνίδια.

ναι ειναι για καβγα,γινεται χαμος οταν πλησιαζονται!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.249
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul