Επιθετικοτητα westie λογω αφιξης μωρου??

mayia28

New Member
24 Σεπτεμβρίου 2012
1
0
Heraklion, Crete
Καλησπερα,

λεγομαι Μαρια και εχω ενα westie 9 χρονων. Περιμενουμε το πρωτο μας παιδακι το πολυ σε ενα μηνα και εχουμε σκοπο να κρατησουμε το σκυλακι στο σπιτι οσο και να μας κατηγορουν για αδιαφορια και ανευθυνοτητα λογω της αφιξης της μπεμπας.Η αληθεια ειναι οτι νιωθω οτι υπαρχει προβλημα με το σκυλακι μας διοτι εχει αρχισει και παρουσιαζει επιθετικοτητα απεναντι στον αντρα μου αλλα και σε εμενα. Εχει ηδη δαγκωσει τον αντρα μου ενω μου χαιδευε την κοιλια, του γαβγιζει οταν με φιλαει ή με αγκαλιαζει, μου εχει δειξει τα δοντια του ενω προσπαθουσα να του παρω ενα κοκκαλο (ποτε πριν, τουλαχιστον σε εμενα, δεν ειχε δειξει τετοια συμπεριφορα), αρχιζει και μας γρυλιζει οταν πλησιαζουμε το φαγητο του χωρις να θελουμε να το παρουμε και γενικα με αποφευγει και δεν με ακουει ενω μεχρι προσφατα ηθελε ολο χαδια και αγκαλιτσες απο εμενα που με θεωρει και το αφεντικο του μιας και τον εχω 5 χρονια πριν γνωριζω τον αντρα μου.
Θα ηθελα να επισημανω οτι η συμπεριφορα μας δεν εχει αλλαξει απεναντι του και σε καμια περιπτωση δεν τον εχουμε παραμελησει. Τον λατρευω και δεν θελω να τον δωσω αλλα φοβαμαι μηπως εχω προβλημα ζηλιας με το μωρο λογω της κτητικοτητας που δειχνει να μου εχει.
Σας παρακαλω πολυ, δωστε μου καποια συμβουλη για το τι πρεπει να πραξω ετσι ωστε να μην θεσω σε κινδυνο κανενα μας...

vgi

Member
22 Αυγούστου 2011
23
0
Βρείτε σοβαρό εκπαιδευτή να διαγνώσει την αιτία και να σας δώσει οδηγίες.

Όλα τα υπόλοιπα εκ του μακρόθεν θα είναι εικασίες και το μωρό δεν περιμένει...

neneia

Well-Known Member
3 Απριλίου 2012
112
30
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
ίσως ζήλια, ίσως υπερπροστατευτικότητα απέναντι σε εσένα και το μωρό, ίσως κτητικότητα. Τα ίσως δεν σταματάνε ποτε. Μίλα με έναν εκπαιδευτή και θα σε συμβουλέψει καλύτερα απο όλους μας.

neneia

Well-Known Member
3 Απριλίου 2012
112
30
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Νομίζω πως το καταλαβαίνουν χωρίς να παίρνω και όρκο! πάντως καλό θα ήταν να συμβουλευτείτε εκπαιδευτή πριν έρθει το μωρό

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97