Επιθετική συμπεριφορά κατα τη διάρκεια της βόλτας.

Νίκος.Σ

New Member
21 Νοεμβρίου 2015
2
3
33
Καλησπέρα σε όλους ονομάζομαι Νίκος και μόλις έγινα μέλος του forum.Πρόσφατα υιοθέτησα μία σκυλίτσα(ημ.γερμανικό ποιμενικό) 5 ετών η οποία βρισκόταν σε εμπορικό κατάστημα δεμένη για φύλαξη σε όλη της τη ζωή.Το πρόβλημα μου είναι οτι κατα τη διάρκεια της βόλτας όταν βλέπει κόσμο γαυγίζει έντονα σα να θέλει να επιτεθεί κυρίως σε άντρες.Εάν τη πλησιάσεις δε κάνει απολύτως τπτ και ξένος να είσαι θα σε αφήσει να τη χαιδέψεις είναι υπέροχος χαρακτήρας απλά ο κόσμος τρομάζει και θα ήθελα αν κάποιος γνωρίζει να μου πει τι μπορώ να κάνω για να είναι πιο ήρεμη και λιγότερο επιθετική προς τρίτους κατα τη διάρκεια της βόλτας.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Καλώς ήρθες και μπράβο για την υιοθεσία της....όνομα δεν έχει? :p
Προς το παρόν, είναι δύσκολο να σου πει κάποιος κάτι δεδομένης της κατάστασης της. Μπορεί να είναι από έλλειψη κοινωνικοποίησης κατά τους αναγκαίους μήνες ως και πρόβλημα συμπεριφοράς απέναντι σε άντρες που μπορεί να προέκυψε από ξυλοφόρτωμα της. Είναι πολλά τα ενδεχόμενα, αν δεν είναι γνωστό πώς μεγάλωσε και αν ποτέ εκπαιδεύτηκε.
Το μόνο που με την απειρία μου θα μπορούσα ως πιο "ασφαλες" να προτείνω, είναι να απευαισθητοποιείται, πηγαίνοντας τη σε μέρη πολυσύχναστα και επιβραβεύοντας τη συμπεριφορά της όταν δεν λυσσομανάει στη θέα ανθρώπων.

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.864
5.114
patra
grdane.blogspot.com
από την αντίδραση της όπως το περιγράφεις ειδικά όταν σας προσεγγίζουν που ηρεμεί..
θα το συνδιάσω με το ότι ήταν δεμένη για χρέη φύλακα και μάλον έτσι έχει μάθει να τραβά την προσοχή...
πολύ πιθανό.... αν καταλάβει ότι την προσοχή του κόσμου μπορεί να την έχει με διαφορετικό τρόπο να αλλάξει και συμπεριφορά...

• Like
Reactions: johnk

Νίκος.Σ

New Member
21 Νοεμβρίου 2015
2
3
33
Ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις σας.Το όνομα της ομορφιάς είναι Ήρα και το μαγαζί που βρισκόταν είναι στο καινούργιο λιμάνι της Πάτρας οπότε ήταν γεμάτο αλλοδαπούς που όταν περνούσαν απο το σπίτι της έριχναν βροχή απο πέτρες. :(

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα