Επείγουσα φιλοξενία για λίγες μέρες!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Η σκυλίτσα της φωτογραφίας είναι το ένα απο τα δύο αδεσποτάκια που έχουμε υιοθετήσει στην εταιρεία... Δυστυχώς ο αρσενικός δηλητηριάστηκε την προηγούμενη βδομάδα απο φυτοφάρμακα σε διπλανό κτήμα.... ευτυχώς επέιδη έτρεξα σαν τρελή στο γιατρο σωθηκε! Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι αφυπνήστηκαν ολοι εδώ (πριν ήταν απλώς αδιάφοροι εκτος απο εμένα και μία κυρία) και τους φτιάχνουνε ένα χώρο μέσα στην εταιρεία (συρματόπλεγμα μισό στρέμα με ένα κλουβί 2χ2).. Μεχρι να τελειώσει αυτό κινδυνεύουν άμεσα.... Ο μικρός φιλοξενείται προσωρινά και χρειαζόμαστε ένα σπιτάκι για τη μικρή για λίγες μερες ( δε σας κρύβω ότι μόνιμο θα ήταν καλύτερα!!!). Την είχα εγω αλλα ο Ντιεγκο την ποδοπατούσε στην προσπάθεια του να παίξει :cool: Είναι 15 κιλά περίπου, πολύ ήσυχη, κάνει τις ανάγκες της σε πάνα σε ένα σημείο στο μπαλκόνι, δεν κάνει ζημιές, είναι απιστευτα αγαπησιάρα ( θα σας εκπληξει οταν την χαιδεύετε αφου κλαιει σα μωρό απο τη χαρά της) .. είναι ένας άγγελος.. Εάν υπάρχει η δυνατότητα να την φιλοξενήσει κάποιος θα είμαι ευγνώμων.. και εννοείται ότι θα ανέχεται και μένα σαν επισκέπτρια:p

Attachments

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Δυστυχως η μικρη ειναι εξαφανισμενη απο χτες το πρωι. Βρισκοταν στο Κορωπι στην βιομηχανικη περιοχη. Φοραει καφε λουρακι και scalibor.:(