Επείγον, κουταβάκι Θεσ/νίκη

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
Πολύ μικρό κουταβάκι παρατήθηκε μέσα σε σχολείο στην Πυλαία, οι "φύλακες" πετάνε συνεχώς στα σκουπίδια τα μπολ του με το φαγητό και το νερό που του βάζουν 1-2 άνθρωποι και εξαφανίστηκε και το τσουβάλι με την ξηρά που άφησε μια κυρία.

Επείγει η άμεση φιλοξενεία του ή ακόμα καλύτερα η υιοθεσία του πριν εξαφανιστεί "μυστηριωδώς". Δίπλα υπάρχει κεντρικός δρόμος και κινδυνεύει.
Όποιος θέλει να βοηθήσει ας πάρει στο 6932580565 ή ας στείλει πμ σε μένα.
Ευχαριστώ.

(Θα βάλω φωτογραφία όσο πιο σύντομα μπορώ)

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Μωρέ ούτε κι εγώ νόμιζα!!! Τα κουταβάκια που είχα βρει στο Ίλιον αρνούνταν να τα πάρουν για εμβολιασμό πριν κλείσουν τους 7 μήνες (γιατί ήθελαν και να τα στειρώσουν). Γενικά στο δήμο αυτό το πρόγραμμα εμβολιασμών-στειρώσεων είναι ανύπαρκτο!
Τα σκυλιά εξαφανίστηκαν για πάνω από μια εβδομάδα και επέστρεψαν εμβολιασμένα απ' το δήμο!!! (Ακόμα απορώ τι τα έκαναν τόσες μέρες!)
Δε χάνεις τίποτα!

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
Ναι το διάβασα αλλά είμαι σίγουρη ότι εδώ η πρώτη που θα ειδοποιούσαν από το δήμο θα ήταν η φιλοζωική της Πυλαίας.
Το θέμα είναι ότι το προηγούμενο βράδυ έπεσε μέγας καυγάς με τους φύλακες να μείνει στο σχολείο 1-2 μέρες και χθες που ρωτήσαμε που πήγε το κουτάβι δεν βγάζαν άχνα..

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
Όχι τα άλλα δεν ήταν εκεί. Δεν τα είχα δει εγώ. Απλά προώθησα την αγγελία από τη σελίζα της φιλοζωικής και χθες μου είπαν ότι έχουν χαθεί. Θα μάθω περισσότερα γιατί όντως είναι περίεργο.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog