Επίσκεψη στο καταφύγιο Fazoo - Σαββατο 16/1

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Το Σάββατο 16/1, ωρα 2:30μμ θα ξαναπάμε μερικοί απο μας στο καταφύγιο του Fazoo να βγάλουμε βόλτα τα σκυλάκια. Οσοι θέλετε να έρθετε μαζί μας, ειστε πολύ πολύ ευπρόσδεκτοι!

Θα συναντηθούμε στο καταφύγιο κατευθείαν, μιας και πλέον οι περισσότεροι εχουν ξαναρθει και ξέρουν που είναι. Αν είναι η πρώτη σας φορά, ελάτε στο βενζινάδικο που συναντηθήκαμε την προηγούμενη φορά (οδηγίες σ' άυτο το θέμα) στις 2:15μμ και θα περάσουμε να σας μαζέψουμε.

Αν θέλετε γράψτε εδώ όσοι νομίζετε οτι θα τα καταφέρετε, ωστε να ξέρουμε πάνω κατω ποσοι θα είμαστε.

:)

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Εγω έχω, όπως έγραψα σε άλλο ποστ,..το χειρουργειο της Δευτέρας και δεν θα μπορέσω.
Δεσμέυομαι για την επόμενη φορα όμως...μόλις περπατήσω!!!!:):):)

kat201161

Well-Known Member
5 Μαϊου 2009
436
7
ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΑΘΗΝΑ
Αν δεν κάνει τον κατακλυσμό του Θεού (κατά πως λένε θα έχει πολύ κακό καιρό) και αν δεν έχουμε γαλλικά ιδιαίτερο , μέσα κι εμείς. Θέλουμε πολύ να ξαναδούμε τη Μαριάνθη και τη "βαφτισιμιά" μας την Ηλιάνα:)

maltezzzz

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2009
243
0
μα γιατι σαββατο???τι εχει η κυριακη δηλαδη???και ειχα στο μυαλο μου να παω αυτην την κυριακη...αληθεια ακομη να μετακομισουν??μπορει και γω μετα του αντρος μου να ερθουμε μετα τη δουλεια κατα τις 4...μακαρι να μπορεσουμε!!

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Το Σάββατο το αποφάσισα αυθαιρέτως εγώ ...:D:D:D (και συμφώνησαν και άλλοι 3-4 φίλοι απο τους "μονιμους"). Κυριακή έχω μια υποχρέωση που δεν αναβάλλεται .

Μπορείτε ομως να κανονίσετε με τη Μαριάνθη και να πάτε και Κυριακή! Ισα ίσα που τη βολεύει κι όλας γιατι δε δουλεύει (το Σάββατο δουλεύει μεχρι τις 2μμ, γι'αυτο είπαμε 2:30).:)

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Ποιο είναι το Fazoo? Μήπως είναι αυτό που βρίσκεται στη Λ.Βάρης Κορωπίου;
Οχι, είναι λίγο μετά το Μαρκόπουλο (οπως πάς για Σούνιο). Εχω βάλει οδηγίες στο θέμα της πρώτης επίσκεψης (δες το λινκ στο πρώτο μύνημα). Αν αποφασίσεις να έρθεις θα σε μαζέψουμε απο το βενζινάδικο (απο κει είναι 3 λεπτά). :)

E-va

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2009
434
0
Αχαρνές
Οχι, είναι λίγο μετά το Μαρκόπουλο (οπως πάς για Σούνιο). Εχω βάλει οδηγίες στο θέμα της πρώτης επίσκεψης (δες το λινκ στο πρώτο μύνημα). Αν αποφασίσεις να έρθεις θα σε μαζέψουμε απο το βενζινάδικο (απο κει είναι 3 λεπτά). :)
Xμ, σκοπεύω να επισκεφθώ αυτό που είναι στην Κερατέα. Απλώς ρώτησα για να δω αν ήταν αυτό που είχα επισκεφθεί το περασμένο Σάββατο.

Αν αλλάξει κάτι φυσικά και θα ενημερώσω.

Ευχαριστώ

valeria

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2009
563
3
Αθηνα
Εγω λεω να ερθω αλλα δεν πολυκαταλαβα που ειναι το βενζιναδικο, ημουν και ξανθια παλιοτερα χχ:D.Θα μπω αττικη οδο απο την εισοδο Κατεχακη σε ποια εξοδο βολευει να βγω?

valeria

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2009
563
3
Αθηνα
Εγω λεω να ερθω αλλα δεν πολυκαταλαβα που ειναι το βενζιναδικο, ημουν και ξανθια παλιοτερα χχ:D.Θα μπω αττικη οδο απο την εισοδο Κατεχακη σε ποια εξοδο βολευει να βγω?

Ενταξει ξαναδιαβασα προσεκτικα το αλλο θρεντ και νομιζω οτι καταλαβα!!!!Λοιπον τα λεμε εκει, θα χαρω πολυ να γνωρισω πραγματικα φιλοζωους ανθρωπους, γιατι απο τη μερα που πηρα τον Μπλανκι το εχω παρει το θεμα πολυ σοβαρα και ολοι οι γνωστοι μου με κοροιδευουν οτι εχω γινει πολυ ευαισθητη και το μονο που με νοιαζει ειναι τα σκυλια κλπ.......

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
εγώ κλασικά, ακόμη, δεν έχω αμάξι, οπότε ή θα έρθω με τη μηχανή άνευ λώρα ή θα έρθει να μας πάρει -αν μπορεί η αγαπητή kopritis- πάλι :)

Αν κ για Σάββατο δείχνει πολύ βροχή στο meteo.gr... δυστυχώς

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Ναι, κανένα πρόβλημα. Θα είμαστε πάλι και με xotikouli, οπότε πάλι θα αγαπηθείτε με τη Λώρυ, αλλά δεν πειράζει. :)

Αν δούμε αύριο το απόγευμα οτι προβλέπονται βροχές για το Σάββατο, μάλλον θα πρεπει να το αναβάλλουμε, γιατι μέσα στις λάσπες δε λέει. Ας περιμένουμε μέχρι τότε και βλέπουμε. :)

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Παιδιά, δυστυχώς νομίζω οτι είμαστε αναγκασμένοι να αναβάλουμε την αυριανή επίσκεψη λόγω κακοκαιρίας.... δεν θα μπορούμε να κάνουμε δουλειά μέσα στις λάσπες. Ας περιμένουμε μια πιο ηλιόλουστη μέρα, ισως το επόμενο ΣΚ. Θα δουμε πως θα πάει ο καιρος, θα συνεννοηθώ και με τους ανθρώπους του καταφυγίου και θα σας ενημερώσω για τα περαιτέρω.

:)