Επίσκεψη στο Φιλοζωικό Σύλλογο Νέας Φιλαδέλφειας - Κυριακή 23/05, 16.45

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Αυτή την Κυριακή θα πάω στο Φιλοζωικό της Νέας Φιλαδέλφειας για φωτογράφηση και σκέφτηκα μήπως θέλει να έρθει και κανένας άλλος μαζί :)

Κάθε Κυριακή 17.00 έως 19.00 έχουν open house. Που σημαίνει ότι το καταφύγιο είναι ανοιχτό για το κοινό. Είτε για ενδιαφερόμενους που θέλουν να υιοθετήσουν σκύλο, είτε για όσους θέλουν να βοηθήσουν βγάζοντας βόλτα τα σκυλιά του καταφυγιου.

Οπότε αν ενδιαφέρεται κάποιος, είναι μεν σκυλοβόλτα αλλά όχι για τα δικά μας σκυλιά αυτή τη φορά ;)

Το ξέρω ότι πολλοί θα λείπετε λόγω 3ημερου, αλλά είπα ότι δεν χάνω τίποτα να κάνω μια ερώτηση...

Αν θέλετε να έρθετε, μπορούμε να συναντηθούμε εδώ στις 16.45

vasiliki68

Well-Known Member
2 Μαρτίου 2010
526
2
Αμαλιάδα
Πολύ θα το ήθελα αν ήμουν κοντά, όταν όμως βρεθώ Αθήνα το καλοκαίρι, θα το επιδιώξω για μια Κυριακή απογευμα

E-va

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2009
434
0
Αχαρνές
Ω, βρε Ειρηνούλα πολύ θα το ήθελα να έρθω αλλά εχω κανονίσει να λείπω αυτο το ΣΚ.
(και μάλιστα θα έφερνα και την βαφτιστήρα μου να δει τα σκυλάκια εκεί διότι εχει αρχίσει και ψάχνεται)

Ελπίζω την επόμενη φορά να τα καταφέρω να έρθω

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
αυτο το σαββατοκύριακο έλεγα να πάω κ γω! δεν ήξερα οτι κάθε κυριακή είναι open οπότε θα πάω την κυριακή αμα είναι και αμα βοηθήσει και ο καιρός!!

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Εγώ θα πάω σήμερα εκεί όπου έχω μιλήσει με τους υπευθηνους για αν γίνετε να πηγαίνω να βοηθάω με βόλτες και εκπαιδεύσεις και έχω βέβαια βάλει και στο μάτι μου ένα σκυλάκι να το φιλοξενήσω αν μπορώ. Θα σας πώ περισσότερα το απόγευμα που θα γυρίσω απο εκεί ή αύριο.

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Εγώ ήδη πήγα στον σύλλογο και εκατσα εκεί λίγο και έκανα βόλτα 2 σκυλάκια και θα πηγαίνω όσο ποιο συχνά μπορώ για να βοηθάω και πιθανοτατα να φιλοξενήσω και κάποιο σκυλάκι.

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Σήμερα ήταν και η 2η επίσκεψη μου στον Σύλλογο, έκατσα καμια 2 ωρίτσες (το πολύ, γιατί δεν είχα και πολύ χρόνο) έβγαλα βόλτα και έπαιξα με τον Λάκη, την Ντίντα και τον Θαλή. 3 Υπέροχα σκυλάκια (βέβαια εγώ τρελένομαι αρχικά για τον Λάκη και μετά για τον Θαλή, με αυτή την σειρά τους πάω βόλτα) ήταν πολύ ωραία.

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Ναι, μου αρέσει και εμένα να βγάζω βόλτα τα σκυλάκια εκεί και να βοηθάω όσο μπορώ, το κακό είναι ότι λόγο δουλειάς, σπουδών, Ζήβας (που περιμένει στο σπίτι) δεν έχω και τόσο χρόνο και με το ζόρι μπορώ να πηγαίνω 1-2 φορές την βδομάδα για καμια 2 ωρίτσες μόνο. Το κακό επίσης είναι ότι Σ/Κ μεσημέρια που έχω μπόλικο χρόνο είναι κλειστό το καταφύγειο. Αλλά τι να κάνουμε, δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα δικά μας ε? :)

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
να ρωτήσω κάτι?
όταν πηγαίνεις στα σωματεία δεν σου επιτρέπουν να 'χεις και το δικό σου σκύλο μαζί?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Μωρέ τι να τον κάνεις τον δικό σου σκύλο όταν πηγαίνεις να βοηθήσεις σε ένα σωματείο; Φαντάζομαι θα επιτρέπεται, αλλά μόνο μπελάς θα σου είναι. Εκεί μπορείς να ασχοληθείς με τόσα και τόσα. Ενδεχομένως, η παρουσία του δικού σου, να προκαλέσει και τόση αναστάτωση στον σκυλόκοσμο που δεν θα το ευχαριστηθείς καθόλου. Ο δικός σου καλοπερνάει όλη μέρα, κάθε μέρα. Αφού είναι να κάνεις το καλό, αφιέρωσε τον πολύτιμο χρόνο που προσφέρεις, αποκλειστικά σε αυτά τα μη προνομιούχα ζωάκια :)

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
ναι σωστά έχεις δίκιο!!

πήγα και αφού έκανα 4 κύκλους μέχρι να βρώ την είσοδο πρόλαβα και έκατσα τρία τέταρτα μόνο :(
πρώτη φορά πήγα σε εκείνο το σωματείο, πήγαινα γύρω γύρω και όλες οι πόρτες ήταν κλειδωμένες πως δεν χάθηκα και μέσα στο δάσος
ευτυχώς βρήκα έναν κυριούλη και με πήγε!αμφιβάλω όμως αν θα την ξαναβρώ ποτέ αυτήν την πόρτα..

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Συνήθως έτσι είναι τα καταφύγια. Εχουν τους λόγους τους.

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
ναι αυτο μου είπε και η κυρία εκεί και μου είπε την αλλη φορά που θα πάω να τους πάρω ένα τηλ πριν για να έρθει κάποιος να με πάρει!
την άλλη βδομάδα λέω να ξαναπάω τώρα που τελειώνω και με το σχολείο μήπως πάω και για εθελόντρια!!τα φατσάκια μου τι γλυκά που ήταν!!

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Μπορείς να πάρεις αν θες το σκυλί σου μαζί αλλά δεν το συνιστώ. Γενικά που μίλησα με μία υπευθηνη εκεί μου ανέφερε ότι ακόμα και τα σκυλιά που βγάζουμε εκεί βόλτα δεν πρέπει να τα φέρνουμε σε επαφή με κανένα απο τα άλλα σκυλιά (λόγο επιθετικότητας, αρώστιας, κλπ κλπ) άρα δεν θα ήταν ότι καλύτερο να έφερνες και το δικό σου σκυλί εκει πέρα. Έτσι και αλλιώς τόσα και τόσα σκυλάκια εκεί να περιποιηθείς, παίξεις, κλπ κλπ κάτι που με το δικό σου το κάνεις κάθε μέρα, άρα όπως είπε και η mareco αφιέρωσε τον χρόνο σου σε αυτά τα σκυλάκια και μετά όταν γυρίσεις σπίτι παίξε και με το δικό σου σκυλάκι επίσης.