Καλησπέρα, καλή χρονιά σε όλους! Στις 30/12 κατα τις 1130 το βραδυ, βγήκα με τη σκυλιτσα μουμ την καθιερωμενη μας βόλτα (αδεσποτάκι μικροσωμο που βρηκα στο δρόμο πριν 1,5 μήνα περίπου, πολύ φοβικό σκυλί, οπως εχω αναφερει σε προηγούμενο μηνυμα) . Όπως περνούσαμε απέναντι το δρόμο, ακούω ένα σκύλο να γαβγίζει, γυρίζω το κεφάλι μου και βλέπω ένα σκυλο να τρέχει σφαίρα κατά πάνω μας! Μιας και η δικη μου σκυλιτσα δεν μπορει να υπερασπιστει τον εαυτο της, την αρπαζω αγκαλια. Παραλληλα βλέπω το αφεντικο να τρεχει και να φωναζει Ναλα, ελα εδω, αλλα αυτη που να ακουσει! Η Ναλα ορμαει, εγω να ουρλιαζω και να προσπαθω με κλωτσιες να τη διωξω και το αφεντικο να μην πλησιαζει να την παρει και να μου λεει μη φωναζεις, δεν κανει τιποτα. καποια στιγμη τον ακουσε και πηγε σε αυτον, ο οποιος δεν ειχε καν λουρι μαζι του και εφυγαν, αφου πρωτα τον στολισα κανονικα και αυτος δεν ειπε τιποτα, ουτε καν μια συγνωμη! Την κοιταω και βλέπω πως ευτυχως δεν της εκανε τίποτα. Γυρίζουμε σπίτα και μέσα στο ασανσερ που ειχε περισσοτερο φως, βλέπω αιμα στα πόδια της. Την ειχε δαγκωσει στο εσωτερικο του ποδιου ψηλα. Που να βρω κτηνιατρο 12 τη νυχτα? Ο δικος μου ηξερα πως θα ελειπε για 4 μερες, οποτε μπηκα στο ιντερνετ και αρχισα να ψαχνω. Μετα απο καμια δεκαρια τηλ που πηρα σε 24ωρα κτηνιατρεια, απαντησε καποιος επιτελους και μου ειπε σε 20 λεπτα ραντεβου στο ιατρειο του. Πηγαμε με τη μητερα μου, της εκανε 4 ραμματα, τα οποια θα τα βγαλει σε 1 βδομαδα! Και ρωταω, γιατι να το περασει ολο αυτο η Μελιτα μου χωρις να φταει? Ράμματα, κολαρο για 1 βδομαδα μεχρι να της τα κοψουμε και το ψυχολογικο σοκ ? Και ας πουμε πω τον βρισκω αυτον (στον καρεα μενω, ενα χωριο ειμαστε που θα παει θα τον πετυχω καπου) μπορω να του κανω κατι εφοσον δεν υπηρχε μαρτυρας? και αν μου ξανασυμβει κατι αντιστοιχο τι κανω? Πως το αντιμετωπιζω? Βγαινω με ενα μακρυ ξυλο τωρα, αλλα δεν νομιζω πως να μπορει να κανει και πολλα! εφοσον ξερεις πως ο σκυλος σου ειναι επιθετικος τι τον βγαζεις χωρις λουρι????