Επίθεση σε πάνα....!!!!!

Nemesis

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2008
93
0
Μέχρι πριν μία εβδομάδα είχα στην Σίμπα μου πάνες που (μην γελάσετε) ήταν για παιδιά. Δηλαδή αυτά που στρώνεις κάτω για να αλλάξεις το παιδί σου. Πρόβλημα δεν είχα κανένα. Μέχρι που μου τελείωσαν και πήγα εκτάκτως σε ένα από αυτά τα καταπληκτικά πετ σοπ και πήρα κάτι πάνες για σκυλάκια που αφού τις πλήρωσα χρυσές τώρα όποτε γυρίζω σπίτι από την δουλειά της έβρισκα στην αρχή μαζεμένες κουβάρι. Το πρόβλημα αυτό το έλυσα με ταινία. Το επόμενο που έχω να αντιμετωπίσω είναι ότι τώρα τις ξεσκίζει.

Μήπως εάν πάω να πάρω τις πάνες που τις έπερνα πριν;;;;

ΓΕΩΡΓΙΑ

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2008
414
0
35
Πω! πως σε καταλαβαινω! το ιδιο προβλημα ειχα κι εγω...τον μαλλωσα καποια στιγμη που τον ειδα να κανει την επιθεση και τωρα το εχει σταματησει...δεν ξερω αν θα σε βοηθησουν και τα σπρευ που κυκλοφορουν..

Nemesis

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2008
93
0
κι εγώ τις βόλτες περιμένω πως και πως αλλά ακόμα δεν έχουμε τελειώσει τα εμβόλια, απλά υπομονή μέχρι τότε και καλή καρδιά και αφού τις βαρεθεί θα βρει κάτι άλλο να παίζει όσο λείπω :p:p:p

nick!

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2008
125
0
Καλο ειναι να αρχιζεις να βγαζεις το σκυλακι για λιγο μην ειμαστε τοσο υπερβολικοι.Βεβαια αυτες ειναι αποψεις...

ΓΕΩΡΓΙΑ

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2008
414
0
35
υπαρχουν σπρευ που ειναι για να μην πλησιαζει αλλα και σπρευ που ειναι ειδικα ωστε οταν το μυριζει να ξερει οτι πρεπει να παει εκει για την αναγκη του...καμια σχεση το ενα με το αλλο!!!οσο για τις βολτες...λογικο ειναι οτι οσο ειναι κουταβι να τα κανει μεσα στο σπιτι και καλο ειναι να συνηθιζει σε ενα συγκεκριμενο μερος, οι πανες ειναι πολυ βολικες...οσο μεγαλωνει θα μαθει να τα κανει στις βολτες του...μεχρι τοτε....:D

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Και μου εξηγείς πώς το σπρέι που το ωθεί να κατουρήσει την πάνα ... το εμποδίζει να την κουβαριάσει ?

Πω! πως σε καταλαβαινω! το ιδιο προβλημα ειχα κι εγω...τον μαλλωσα καποια στιγμη που τον ειδα να κανει την επιθεση και τωρα το εχει σταματησει...δεν ξερω αν θα σε βοηθησουν και τα σπρευ που κυκλοφορουν..
:)

ΓΕΩΡΓΙΑ

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2008
414
0
35
δεν εννοουσα αυτο...το μονο που κανει το σπρευ ειναι να το μυριζει για να παει εκει...οσο για την επιθεση..με τον καιρο...

Nemesis

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2008
93
0
Νομίζω τελικά πως φταίγανε οι σκυλο-πάνες με τις πάνες που χρησιμοποιούμε για την αλλαγή παιδιών ή τους κατάκοιτους ανθρώπους δεν μου κάνει τέτοια κόλπα.

Ρώτησα και σήμερα το πρωί στο τοπικό πετ σοπ (για να μην με πάρετε με τις πέτρες μόνο αξεσουάρ και τροφές πουλάει) και μου είπε ο νεαρός ότι οι σκυλοπανίτσες έχουν και κάτι σαν έσανς για να τραβάνε το σκυλάκι μας εκεί.

Πάντως με τις φαρμακευτικές τελείωσε και το πρόβλημα μας. Αφήστε που με τις σκυλίσιες μόνο πιπί της έκανε επάνω τα καφετιά γύρω γύρω περιμετρικά τα έβρησκα.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog