Επίθεση και ευθανασία Rottweiler

takos03

Well-Known Member
23 Ιουνίου 2011
176
2
40
ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
Μερικοί είχατε διαβάσει πριν από περίπου 2,5 μήνες ότι μας είχε επιτεθεί (εμένα και την Ήρα) ένα αρσενικό Rottweileir χωρίς κανέναν απολύτως λόγο, απλά βρεθήκαμε στο δρόμο του και την γλυτώσαμε όπως φαίνεται πολύ φθηνά μετά από μεγάλη μάχη με το σκυλί. Η Ήρα με ένα δάγκωμα στον πίσω γοφό και εγώ 10 με χρόνια λιγότερα...

Δυστυχώς το συγκεκριμένο σκυλί επιτέθηκε την προηγούμενη Τετάρτη σε μία κάτοικο της περιοχής και της έκανε μεγάλη ζημιά. Την έριξε κάτω και την δάγκωνε όπου έβρισκε κυρίως στα πόδια όπου θα χρειαστεί εγχείρηση αλλά και στα πλευρά και σε άλλα σημεία του σώματος. Τη γυναίκα τη γλύτωσε ένας περαστικός που την έβαλε στο αυτοκίνητο μετα από 5 λεπτά να την δαγκώνει το Rott γιατί διαφορετικά θα ήταν πολύ χειρότερα τα πράγματα.

Δυστυχώς ενώ κάποιος άλλος ήθελε ευθανασία έκακαν στο σκυλί γιατί αυτή ήταν η εύκολη λύση. Τώρα το ποιος και με ποιον τρόπο έγινε η ευθανασία δε γνωρίζω αλλά θα μάθω και θα επανέλθω με σίγουρα στοιχεία.

Ο τύπος πάντως που είχε το Rott όταν του απεύθυναν το λόγο απο το Φιλοζωικό γιατί δεν ασχολούταν με το σκυλί του, να το κοινωνικοποίησει να βγάζει καμιά βόλτα κπλ απάντησε ότι ήθελε σκυλί φύλακα και όχι κατοικίδιο...τι να πεις.. κρίμα και για την άτυχη γυναίκα που είναι ακόμα στο νοσοκομείο και για το σκυλί. Θα έχουμε σίγουρα συνέχεια και βαρβάτη μάλιστα οπότε θα σας ενημωρώσω για ότι άλλο προκύψει.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Κρίμα και για τους δύο πραγματικά.
Και κρίμα που δεν βγαίνει μια απόφαση για το υποκείμενο που λέγεται ιδιοκτήτης του rott μαζί με τις αποζημιώσεις που θα πρέπει να δώσει στην άτυχη γυναίκα να του απαγορευτεί να έχει σκύλο στο μέλλον κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

takos03

Well-Known Member
23 Ιουνίου 2011
176
2
40
ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
Κρίμα και για τους δύο πραγματικά.
Και κρίμα που δεν βγαίνει μια απόφαση για το υποκείμενο που λέγεται ιδιοκτήτης του rott μαζί με τις αποζημιώσεις που θα πρέπει να δώσει στην άτυχη γυναίκα να του απαγορευτεί να έχει σκύλο στο μέλλον κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.
Έχει κάνει καταγγελεία ο άντρας της ήδη οπότε θα έχει συνέχεια το ζήτημα στα δικαστήρια. Απλά απαράδεκτος ο ιδιοκτήτης, αντί να συμμορφωθεί μετά την επίθεση σε εμένα και τουλάχιστον να φροντίσει να μην ξαναβγει ποτέ το σκυλί από την αυλή μόνο του, δεν έκανε απολύτως τπτ και τώρα θα υποστεί τις συνέπειες.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Δεν μπορώ να μην σκεφτώ πάντως ότι εκείνη την ημέρα ήσασταν πολύ τυχεροί τελικά..! :mad:

mAthosalas

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
1.053
2
52
Πάτρα
Ο τύπος πάντως που είχε το Rott όταν του απεύθυναν το λόγο απο το Φιλοζωικό γιατί δεν ασχολούταν με το σκυλί του, να το κοινωνικοποίησει να βγάζει καμιά βόλτα κπλ απάντησε ότι ήθελε σκυλί φύλακα και όχι κατοικίδιο...τι να πεις...
Aν υπαρχει Νόμος και Εισαγγελεας,ελπιζω και ΕΥΧΟΜΑΙ στη φυλακη που θα παει ο Ιδιοκτητης" αυτος,ο ΦΥΛΑΚΑΣ στο κελι,να ειναι αυτος που παντα ηθελε ...ο γνωστος blackman καραφλος κοιλαρας με πλουσια σωματικα (...) προσοντα...Να δει επακριβως τη χαρα που ηθελε...:confused:

Last edited:

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Και να τον υποδεχθεί ο ισοβίτης "Πορτορικανός" που έχει σαν χόμπυ το Body Building :cool::D:D:D

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
takos03 σου ζητήσανε να καταθέσεις ως μάρτυρας στο επικείμενο δικαστήριο;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
Νομίζω ότι το ίδιο λέμε.
Δεν υπάρχει "απλά να πεις".
Φαντάζομαι θα δώσεις ένορκη κατάθεση και αυτό είναι και το σωστό να κάνεις άλλωστε.

takos03

Well-Known Member
23 Ιουνίου 2011
176
2
40
ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
Νομίζω ότι το ίδιο λέμε.
Δεν υπάρχει "απλά να πεις".
Φαντάζομαι θα δώσεις ένορκη κατάθεση και αυτό είναι και το σωστό να κάνεις άλλωστε.
Δεν ξέρω ακριβώς τη διαδικασία, πάντως ότι είναι να κάνω θα το κάνω. Με πήρε τηλ ο σύζυγος της γυναίκας γιατί έμαθε για το περιστατικό μου και μου ζήτησε να καταθέσω. Ο ιδιοκτήτης του σκύλου το παίζει αθώος σε αυτόν μου λέει, πως δεν έχει ξανακάνει κάτι τέτοιο το σκυλί του και δεν ήταν επιθετικό και αλλα παρόμοια, φρικαρα όταν μου τα έλεγε. Μα τόσο υποκρισία?

Και το χειρότερο? Του είπε ότι ο ίδιος σκότωσε το σκύλο του μετα το συμβάν... Η γυναίκα τελικά έχει δοντιες στο πάνω μέρος του σώματος, στην πλάτη στα πλευρά και αυτό γιατί φορούσε μπουφάν και δεν την εσκισε , στο πόδια όμως έχει κόψει κομμάτι απτή γαμπα όπου έγινε επέμβαση για να μαζευτεί.

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Πω μεγάλη ζημιά τελικά ε?Πραγματικά πάλι καλά που δε πάθατε τίποτα χείροτερο!!Κρίμα και για την γυναίκα και για το σκύλο....για τον ιδιοκτήτη τι να πει κανείς...μακάρι να τημορηθεί!!:mad:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Πολύ στεναχωριέμαι για το ζώο που το σκοτώσανε χωρίς να έχει ιδέα το "γιατί". Νομίζοντας ότι αυτό που έκανε ήταν το σωστό. Πραγματικά εύχομαι να τιμωρηθεί πολύ αυστηρά ο ιδιοκτήτης του.

milk takis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2012
319
3
thessaloniki
takos03 μπορεις να αναφερεις και το δικο σου περιστατικο;;,αλλα για μενα το πιο σωστο ειναι η ενορκη καταθεση.Πλεον καποιοι πρεπει να τιμωρηθουν..Τι του εφταιγε το καημενο ζωο αν ο ιδιος ειναι κεφτες..Αν θες ρε φιλε σωματοφυλακα παρε εναν ντουλαπα να ειναι συνεχεια απο διπλα σου...

takos03

Well-Known Member
23 Ιουνίου 2011
176
2
40
ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
takos03 μπορεις να αναφερεις και το δικο σου περιστατικο;;,αλλα για μενα το πιο σωστο ειναι η ενορκη καταθεση.Πλεον καποιοι πρεπει να τιμωρηθουν..Τι του εφταιγε το καημενο ζωο αν ο ιδιος ειναι κεφτες..Αν θες ρε φιλε σωματοφυλακα παρε εναν ντουλαπα να ειναι συνεχεια απο διπλα σου...
το έχω περιγράψει το περιστατικό εδώ takis http://www.dogforum.gr/v3/εμείς.και.τα.σκυλιά.μας-13/νέο.μέλος.-.jack.russell.terrier-16689/index10.html

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ