Dobermann Review > View topic - Now this is TRAINING.
Κυριακη ηταν οι εξετασεις.
Δευτερα τους τηλεφωνώ κ του ζηταω να δουν αν ελαβαν την συμμετοχη μου κ να μου δωσουν τα θεματα των γραπτων εξετασεων.
Απαντηση.. Δεν την λαβαμε ξαναστειλτε την, Ποιες γραπτες εξετασεις! Το σκυλι δινει εξετασεις οχι εσεις!
Τριτη τους τηλεφωνο και τους ζηταω να δουν αν ελαβαν την συμμετοχη μου και τους ξαναλεω για τα θεματα των γραπτων.
Απαντηση...Α ναι τη λαβαμε την συμμετοχη σας αλλα στειλατε τα χρηματα με το ταχυδρομιο κ οχι σε τραπεζικο μας λογαριασμο κ αν δεν τα παρουμε εως την Παρασκευη θα πρεπει να μας ξαναπληρωσετε κ θα σας τα επιστρεψουμε μετα.
Εγω... Μα στο σαιτ γραφει ταχυδρομιο οχι τραπεζικο λογαριασμο. Με τα γραπτα τι γινετε?
Απαντηση... Δεν δινετε γραπτα εσεις αλλα θα ρωτησω κ την ειδικη στην εργασια που εχουμε αυριο μολις ερθει ξαντηλεφωνηστε μας.
Τεταρτη εχουν αναρτησει τους κανονες συμμετοχης του ΒΗ κ αναφερουν οτι δινει γραπτες εξετασεις ο κυναγωγος που δεν εχει ξαναδωσει ποτε του ΒΗ.
Απαντηση... Σοβαρα μιλατε που ειναι για πειτε μου να δω! Α με συγχωρειτε αλλα να γινεται ενας χαμος εδω τωρα με τις εξετασεις εργασιας... Αλλα δεν πειραζει εξαλλου κανενας ποτε δεν κοπηκε στα γραπτα...
Το Σαββατο κοπηκα στα γραπτα αλλα με αφησαν να συμμετασχω με την Σιρρα την Κυριακη στο ΒΗ λεγοντας μου, οτι αν περασει το σκυλι σου το ΒΗ θα σου τα χαρισουμε τα γραπτα... Ασε που δεν ειχαν την συμμετοχη μου κ τους την ξαναδωσα... Δλδ ειχα την ευκαιρια μου να φυγω...