Εξετάσεις σκύλων εργασίας BH/VT K.O.E

sangel

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2011
50
0
Κοπηκαμε γιατι ηρθε διπλα μου στο παρατεταμενο κ γιατι χαζευε κ μου φυγε λιγο πισω στα 8αρια κ γιατι κουνηθηκε λιγο στο πλατζ πριν το χιαρ οπως κ εγω μολις μου ηρθε στο χιαρ κ γιατι μου φευγε λιγο μπροστα στιγμες στιγμες γενικα... Μα πανω απο ολα γιατι δεν πηγα να κανω προετοιμασια καθολου στον Βερανη.... Θα ξαναπροσπαθησουμε 1 Απριλιου για να ειναι σαν ψεματα αν το παρουμε.. Σχολια Κρισεις Επικρισεις Παντος τυπου...Δεκτα!

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Καλυτερη προετοιμασια λοιπον και με το καλο στην επομενη δοκιμασια.

Αλλα ,αυτοι ειναι λογοι να μην περασεις η να εχεις απλα χαμηλη βαθμολογια?

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
36
νεαπολη-νικαια
Εχασες μια ασκηση , αλλα δεν ησουν για να κοπεις , ουτε το παιδι που παιζατε ζευγαρι και οι λογοι για τους οποιους κοπηκατε δεν προβλεπουν κοψιμο ;) :mad:

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
36
νεαπολη-νικαια
για τον ιδιο λογο που σκυλι εκτος ελεγχου που ο χειριστης το κραταγε απο το αλυσιδακι κατα την διαφυγη στην δευτερη φορα μεσα στην ιδια εξεταση επειδη την πρωτη εφυγε και δαγκωσε απο μονο του πηρε 85 βαθμους και σκυλι που ηταν εξαιρετο στο ιπο 3 83 και για τον ιδιο λογο που ολοι οι παρευρισκομενοι γελουσαν με τον κριτη

Last edited:

keegan

Well-Known Member
18 Ιουνίου 2010
340
0
Κοπηκαμε γιατι ηρθε διπλα μου στο παρατεταμενο κ γιατι χαζευε κ μου φυγε λιγο πισω στα 8αρια κ γιατι κουνηθηκε λιγο στο πλατζ πριν το χιαρ οπως κ εγω μολις μου ηρθε στο χιαρ κ γιατι μου φευγε λιγο μπροστα στιγμες στιγμες γενικα... Μα πανω απο ολα γιατι δεν πηγα να κανω προετοιμασια καθολου στον Βερανη.... Θα ξαναπροσπαθησουμε 1 Απριλιου για να ειναι σαν ψεματα αν το παρουμε.. Σχολια Κρισεις Επικρισεις Παντος τυπου...Δεκτα!
Και μπράβο σας που συμμετείχατε !!!........τουλάχιστον τώρα απέκτησες την εμπειρία του στίβου και αυτο έχει τη σημασία του.

Καλη επιτυχία στις επόμενες εξετάσεις.

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.014
ΑΤΤΙΚΗ
για τον ιδιο λογο που σκυλι εκτος ελεγχου που ο χειριστης το κραταγε απο το αλυσιδακι κατα την διαφυγη στην δευτερη φορα μεσα στην ιδια εξεταση επειδη την πρωτη εφυγε και δαγκωσε απο μονο του πηρε 85 βαθμους και σκυλι που ηταν εξαιρετο στο ιπο 3 83 και για τον ιδιο λογο που ολοι οι παρευρισκομενοι γελουσαν με τον κριτη
85 πήρε ή μήπως 86;:rolleyes::confused:

Vasbar

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2010
964
0
Πραγματικά κάποιες στιγμές οι κρίσεις ήταν λίιιιιγο περίεργες....

Την επόμενη φορά καλύτερα !!!

sangel, δυνατά... Την επόμενη περνάς χαλαρά !

ΥΓ
Ζουζουνος, είμαστε μαζί στις επόμενες..Ζευγάρι θα κατέβουμε.. ;) :) :)

Last edited:

sangel

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2011
50
0
Κατ' αρχήν να ευχαριστήσω τους κυρίους που δειξαν εγκρατεια και δεν μου τα εχωσαν μετα την ήττα μου!
Πρωτη φορα βρεθηκα σε τετοια εκδηλωση!
Το μαραθων λαντ ειναι ΕΞΕΡΕΤΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ και ΣΠΑΝΙΟΣ χωρος... 'Απορω πως δεν γινεται το "ελ αλαμειν" καθημερινος...' Εγω αν ζουσα Αθηνα καθε μερα εκει θα πηγαινα εστω και αν δεν με ενδιεφερε η "εργασια"...Αλλα τι να πεις... Ποτε οι ανθρωποι δεν ειχαν σε εκτιμηση αυτα που ειχαν διπλα τους και μπορουσαν να αγγιξουν...'
Στο 'επι ταυτα' θελω να εκθεσω και εγω την προσωπικη μου αποψη 'οντας συμμετεχων στην εκδηλωση'...
Η κριση που πηραμε, μου αρεσε μιας και ηταν λεπτομερεστατη κ ΑΥΣΤΗΡΟΔΙΚΑΙΗ (Κατ΄εμε που θελω, οτι κερδιζω να το κερδιζω ΓΝΗΣΙΑ και ΑΕΡΑΤΑ κ οχι τσιμα τσιμα η τζαμπα - τζαμπα (Με τα ευρα που εδωσα για βενζινες - διοδια, 6 ΒΗ μπορουσα να παρω "αλλου" χωρις να φυγω απο το σπιτι μου) ...Αξιζε λοιπον ολο το ταξιδι μας!!!) κ αποδεικνυε την βιωματικη αξια του κριτη, οσον αφορα το "θεμα" Κριτης Εργασιας!
Ο Κριτης ομως πρεπει να ειναι ΚΑΙ "ευγενης - ευγενικος" (Ειδικα στην φυλη μας - ΝΤΟΜΠΕΡΜΑΝΝ), τα οποια στερούνταν ο "συγγεκριμενος" και οσον αφορα την ευγλωτια του κ ολη την εν΄γεννη σταση του (ως ταδε) επι του "θεματος" και οσον αφορα την 'στυλιστικη του' παρουσια, ως Κριτης!
Αλλα αυτα ΟΛΑ λιγη "ποιοτικώς" σημασια θα ειχαν...
ΑΝ αφηναν τον "Νεο Πολλα Υποσχομενο Κριτη Εργασιας" να κανει το ΚΑΘΗΚΟΝ του...Δλδ να ΚΡΙΝΕΙ ΑΥΣΤΗΡΟΔΙΚΑΙΑ ΟΛΟΥΣ (Οποτε να ξερει κ ο καθενας που ακριβως βρισκεται και να μην κοροιδευει τον εαυτο του και να χαιρεται και απο πανω...Ο χαζος!)
Εσεις λοιπον που τον "ειχατε πιασμενο" τον κριτη για "καποιες (1ος ή 2ος κλπ) κρισεις" θελω να συλλογιστείτε το εξης: Ο πατερας κ η μητερα προστατευουν το παιδι τους κ του παρεχουν ανεξαρτησια και του μπολιάζουν τις αθανατες ΑΞΙΕΣ...Δεν το εχουν "πιασμενο" και δεν το "β...ζουν" γιατι ο κοσμος θα τους πει Α παΤΕΡΑΣ και ΜΗ-ΤΕΡΑΣ... Λιγος σεβασμος στο ειναι σας καλο θα σας κανει...
Τα λεμε πρωταπριλια σαν ψεματα...

sangel

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2011
50
0
Dobermann Review > View topic - Now this is TRAINING.

Κυριακη ηταν οι εξετασεις.
Δευτερα τους τηλεφωνώ κ του ζηταω να δουν αν ελαβαν την συμμετοχη μου κ να μου δωσουν τα θεματα των γραπτων εξετασεων.
Απαντηση.. Δεν την λαβαμε ξαναστειλτε την, Ποιες γραπτες εξετασεις! Το σκυλι δινει εξετασεις οχι εσεις!
Τριτη τους τηλεφωνο και τους ζηταω να δουν αν ελαβαν την συμμετοχη μου και τους ξαναλεω για τα θεματα των γραπτων.
Απαντηση...Α ναι τη λαβαμε την συμμετοχη σας αλλα στειλατε τα χρηματα με το ταχυδρομιο κ οχι σε τραπεζικο μας λογαριασμο κ αν δεν τα παρουμε εως την Παρασκευη θα πρεπει να μας ξαναπληρωσετε κ θα σας τα επιστρεψουμε μετα.
Εγω... Μα στο σαιτ γραφει ταχυδρομιο οχι τραπεζικο λογαριασμο. Με τα γραπτα τι γινετε?
Απαντηση... Δεν δινετε γραπτα εσεις αλλα θα ρωτησω κ την ειδικη στην εργασια που εχουμε αυριο μολις ερθει ξαντηλεφωνηστε μας.
Τεταρτη εχουν αναρτησει τους κανονες συμμετοχης του ΒΗ κ αναφερουν οτι δινει γραπτες εξετασεις ο κυναγωγος που δεν εχει ξαναδωσει ποτε του ΒΗ.
Απαντηση... Σοβαρα μιλατε που ειναι για πειτε μου να δω! Α με συγχωρειτε αλλα να γινεται ενας χαμος εδω τωρα με τις εξετασεις εργασιας... Αλλα δεν πειραζει εξαλλου κανενας ποτε δεν κοπηκε στα γραπτα...
Το Σαββατο κοπηκα στα γραπτα αλλα με αφησαν να συμμετασχω με την Σιρρα την Κυριακη στο ΒΗ λεγοντας μου, οτι αν περασει το σκυλι σου το ΒΗ θα σου τα χαρισουμε τα γραπτα... Ασε που δεν ειχαν την συμμετοχη μου κ τους την ξαναδωσα... Δλδ ειχα την ευκαιρια μου να φυγω...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97