Ενούρηση στον ύπνο;

physicist

Active Member
26 Απριλίου 2011
34
0
καλησπέρα σε όλους.. έχω ενα αρσενικό ημίαιμο μαλτεζάκι 8 μηνών.. σήμερα το μεσημέρι καθώς ξύπνησε απο τον ύπνο του όταν πήγα να τον χαιδέψω η κοιλιά του από κάτω ήταν μούσκεμα.. λεω τυχαίο είναι και μπορεί να ονειρευόταν.. να σημειώσω οτι τον βγάζω τακτικά έξω πρωί βράδυ αλλά έχει και την πανα του στο σπίτι.. όμως απόψε το βράδυ είναι η δεύτερη φορά... ή τουλάχιστον τώρα το πήρα πρέφα.. αλλαγή συμπεριφοράς δεν έχει... τρώει κοιμάται παίζει όλα όπως πριν.. τι να κάνω ξέρουμε κανένα παρόμοιο συμβάν? λέτε να είναι ουρολοίμωξη ή κατι άλλο? μήπως δεν είναι ενούρηση και είναι ονείρωξη? :p:p:eek::eek: μήπως λέω μαλ...:confused::confused:

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
τα τσισα μυριζουν τσισα παντως. ;)

μηπως κατουραει απο τη χαρα του οταν του μιλας πριν το χαιδεψεις?

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
τα τσισα μυριζουν τσισα...ξερεις τωρα, αμμωνια:p
μπορει να εκανε τσισα στο κρεβατι του και να κοιμηθηκε πανω τους...για ενα παραξενο δαιμονισμενο λογο το κανουν και αυτο....
αν δεις κι αποιδεις, δες και τα νεφρα του.

physicist

Active Member
26 Απριλίου 2011
34
0
πηγα στον κτηνίατρο και μετα απο εξετάσεις και περιγραφή του προβλήματος μου είπε οτι απλα ίσως να έτυχε και να ειχε πιει πολυ νερο. μπορει να ονειρεύτηκε αλλα 2 φορές είναι λίγο δύσκολο και τρίτον οτι ίσως να είναι ουρολοίμωξη σε πολύ αρχικό στάδιο.. μου είπε να παρατηρήσω για 2-3 μέρες τη συμπεριφορά του γενικά, αν έχει συχνοουρία ή αν ζορίζεται και δεν έχει πολλά ούρα ή να δω αίμα στα ούρα. μου έδωσε προληπτικά για 3 μέρες αντιβίωση (Synulox) και οταν του είπα οτι γενικά δεν θέλω να το φορτώνω με χάπια έτσι απλά και απάντησε οτι με 3 μέρες αντιβίωση δεν τρέχει κάτι και οτι τελικά αν είναι ουρολοίμωξη έχοντας δώσει από νωρίς αντιβίωση θα είναι καλύτερα. αν οχι δεν θα πάθει κατι με 3 μέρες. αν συνεχίσει γενικά το πρόβλημα μου είπε να κάνω εξετάσεις αίματος και βιοχημικές κάτι που είχα σκοπό να κάνω έτσι και αλλιώς στα μέσα με τέλη νοέμβρη προληπτικά για να έχω ήσυχο το κεφάλι μου. Καμμία άποψη περι του όλου θέματος γενικά και για την αντιβίωση?

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
πηγα στον κτηνίατρο και μετα απο εξετάσεις και περιγραφή του προβλήματος μου είπε οτι απλα ίσως να έτυχε και να ειχε πιει πολυ νερο. μπορει να ονειρεύτηκε αλλα 2 φορές είναι λίγο δύσκολο και τρίτον οτι ίσως να είναι ουρολοίμωξη σε πολύ αρχικό στάδιο.. μου είπε να παρατηρήσω για 2-3 μέρες τη συμπεριφορά του γενικά, αν έχει συχνοουρία ή αν ζορίζεται και δεν έχει πολλά ούρα ή να δω αίμα στα ούρα. μου έδωσε προληπτικά για 3 μέρες αντιβίωση (Synulox) και οταν του είπα οτι γενικά δεν θέλω να το φορτώνω με χάπια έτσι απλά και απάντησε οτι με 3 μέρες αντιβίωση δεν τρέχει κάτι και οτι τελικά αν είναι ουρολοίμωξη έχοντας δώσει από νωρίς αντιβίωση θα είναι καλύτερα. αν οχι δεν θα πάθει κατι με 3 μέρες. αν συνεχίσει γενικά το πρόβλημα μου είπε να κάνω εξετάσεις αίματος και βιοχημικές κάτι που είχα σκοπό να κάνω έτσι και αλλιώς στα μέσα με τέλη νοέμβρη προληπτικά για να έχω ήσυχο το κεφάλι μου. Καμμία άποψη περι του όλου θέματος γενικά και για την αντιβίωση?
Δεν ειμαι γιατρος αλλα δεν χρειαζεται να εισαι γιατρος για να ξερεις οτι η αντιβιωση δεν ειναι προληψη αλλα θεραπεια και μαλιστα η καθε αντιβιωση εχει φασμα δρασης. Κι αν εχει ουρολοιμωξη και με 3 μερες κανεις μιση δουλεια και μετα υποτροπιασει? Τοτε παλι απο την αρχη αντιβιοτικα?

Αν παντως αποφασεισεις να την δωσεις καλο θα ηταν να τρωει καθημερινα για οσες μερες τουλαχιστον θα την παρει, λιγο γιαουρτι με καλλιεργεια γιαουρτης οχι τα επιδορπια γιαουρτιου.

physicist

Active Member
26 Απριλίου 2011
34
0
μου είπε οτι αν είναι ουρολοίμωξη θα εμφανιστούν τα συμπτώματα τις επόμενες τρεις μέρες και έτσι θα συνεχιστεί κανονικά η θεράπεια με το φάρμακο. απλά το λεω γιατι γενικά ο γιατρος που παω είναι κατα των πολλών φαρμάκων, ναρκωσεων και γενικά είναι της άποψης οτι δίνουμε αυτα που είναι απαραίτητα που σημαίνει οτι δεν γράφει ο ανθρωπος αβέρτα φάρμακα... οπότε θεωρώ οτι για να την έδωσε ξέρει καλύτερα αυτός. απλά ρωτάω και για καμμία παραπάνω αποψη :)