Ενοχλητικά γαβγισματάκια.

DogzLover

Well-Known Member
16 Μαϊου 2010
384
0
Neverland
Γεια σας παιδια,
Τις τελευταιες 2 εβδομαδες η Γκρετα μεταξυ 5-7 το πρωι, αρχιζει και γαβγιζει παρααα πολυ.Γιατι το κανει αυτο?Ολη τη μερα και το βραδυ καθεται ησυχα.Μεσα στο σπιτι κοιμαται αλλα στο δωματειο που την εχουμε εχει τζαμαρια και μπορει να βλεπει εξω, τωρα δεν ξερω τι να υποθεσω..βλεπει κατι απο εξω?

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Παρατήρησε (εάν μπορείς) να δεις τι είναι αυτό που της τραβάει την προσοχή.
Ίσως κάποιος γείτονας που φεύγει για τη δουλειά του εκείνη την ώρα; Ίσως κάποιος που περνάει με μηχανάκι ή αυτοκίνητο που κάνει περίεργο ήχο;
Μήπως είναι οι σκουπιδιάρηδες;

Labrador Retriever

Well-Known Member
11 Νοεμβρίου 2010
875
0
28
Πειραιας
Οταν το κανει αυτο ξυπνει και την χαϊδευεις και γενικα ασχολεισε μαζι της η δεν δινεις σημασια;
Μπορει(λεω εγω τωρα:D),να το κανει γιατι θελει να παιξεται μαζι της,και εχει μαθει οτι με το που θα γαβγισει,θα σηκωθεις και θα ασχολιθεις μαζι της,για αυτο εχει συνδεσει στον εγκεφαλο της οτι γαβγισμα=προσοχη:)confused:)

DogzLover

Well-Known Member
16 Μαϊου 2010
384
0
Neverland
Οχι ουτε καν παω να την δω για αυτον ακριβως τον λογο!
Και εγω σκεφτηκα σκουπιδιαρηδες αλλα το θεμα μας ειναι οτι δεν γαβγιζει λιγο και σταματαει αλλα χτυπαει μεχρι και τεταρτα συνεχομενα, σταματαει λιγο και μετα παλι ξανα..τουρμπο...!

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Βαζεις ξυπνητηρι 4.50, φτιαχνεις καφεδάκι,
παιρνεις το κοτοπουλο απο το ψυγειο που έχεις βρασει αποβραδις
και ξεκινας την "απευαισθητοποίηση".

Θα την ανταμοιβεις με λιχουδια όταν παραμενει "ησυχη" για μεγαλο χρονικο διαστημα
ή όταν θελει να αντιδρασει αλλα με δικη σου διορθωση (το "σουτ", για παραδειγμα) δεν το κανει.

Πέρα απο την "απευαισθητοποίηση", είναι μια καλη ευκαιρία για σένα, όντας ξύπνιος να ακουσεις τι ακουει κι αντιδράει :)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.805
20.127
Εγώ, πέντε η ώρα το πρωί, πριν το ξύπνημα, τον καφέ και το κοτόπουλο, θα της είχα πετάξει παντόφλα :zzzz::cuniaoo:

Angelos

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2010
847
0
Αθήνα
Βαζεις ξυπνητηρι 4.50, φτιαχνεις καφεδάκι,
παιρνεις το κοτοπουλο απο το ψυγειο που έχεις βρασει αποβραδις
και ξεκινας την "απευαισθητοποίηση".
Θεικό,δεν ξέρω γιατί αλλά μόλις το διαβασα γελούσα πόση ώρα,ακόμη γελώ δλδ!! :):):):)

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Και μένα μου τα έκανε και τα κάνει αυτά κατά τις 6 το πρωί όχι πάντα στην αρχή σηκωνόμουν σφαίρα να δω τι παίζει. Έτσι έμαθα οτι την συγκεκριμμένη ώρα περνά ενας τύπος που δεν τον γουστάρει πολύ για ανεξήγητους λόγους, οτι άλλες φορές εκείνη την ώρα περνά για κατούρημα ο γάτος της δίπλα και κατά τις 6.15- 6.30 βγαίνει για κατούρημα ο σκύλος της κάτω γειτονιάς για να κατουρήσει την δική μας γειτονιά. Η πλάκα είναι οτι ο άλλος γείτονας που μένει δίπλα μου και γουστάρει τον Ερμή, όποτε τον ακούει να γαυγίζει (έχει μάθει πως γαυγίζει σε κάθε περίπτωση) παίρνει το σήμα και βγαίνει και κράζει τον σκύλο της κάτω γειτονιάς γιατί του κατουράει τις γλάστρες (ο γείτονας ξυπνάει στις 5). Έγώ του φωνάζω ένα ..μη τολμήσεις άλλο σταματάει και συνεχίζω τον ύπνο.Άρα κάτι βλέπει την συγκεκριμμένη ώρα και τα παίρνει.

DogzLover

Well-Known Member
16 Μαϊου 2010
384
0
Neverland
Παιδια εμενα δεν με ενοχλει καθολου με ξυπναει στις 5 αλλα χωρις να το καταλαβω ξανακοιμαμαι, με νανουριζει το γουφ γουφ Γαβ Γρρρρ Γαβ Γαβ γουφ..ουφφφφ..στις 6 με ξαναξυπναει αυτο ειναι βασανο ομως, αντε να με ξαναπαρει ο υπνος μετα:eek:..και στις 7 αν εχω κοιμηθει ξανα χρησιμευει σαν ξυπνητηρι:p!Τους γονεις μου ομως τους ενοχλει!

DogzLover

Well-Known Member
16 Μαϊου 2010
384
0
Neverland
Ειναι το μονο δωματειο, ολο το αλλο σπιτι ειναι ενιαιος χωρος...:shock:Να την αφησω εξω στο μπαλκονι?

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Όχι μπαλκόνι με τίποτα υπάρχουν κίνδυνοι ειδικά άμα φωνάζει και ενοχλεί και την γειτονιά. Άν την πάρεις κοντά σου δίπλα στο κρεββάτι σου ?

liajoe

Well-Known Member
Γεια σας παιδια,
Τις τελευταιες 2 εβδομαδες η Γκρετα μεταξυ 5-7 το πρωι, αρχιζει και γαβγιζει παρααα πολυ.Γιατι το κανει αυτο?Ολη τη μερα και το βραδυ καθεται ησυχα.Μεσα στο σπιτι κοιμαται αλλα στο δωματειο που την εχουμε εχει τζαμαρια και μπορει να βλεπει εξω, τωρα δεν ξερω τι να υποθεσω..βλεπει κατι απο εξω?
Καλησπέρα :)
Ότι και να βλέπει ή ακούει εσύ μπορεί να δείς/καταλάβεις τι είναι ή και όχι.

Εάν θές, προσπάθησε την στιγμή που ξεκινάει να γαβγίζει,

• να την φωνάξεις να έρθει δίπλα σου
  • να την επιβραβεύσης - για το "Ελα"
  • μέχρι να χαλαρώσει
  • να ξαπλώσει και να κοιμηθεί δίπλα σου (εκτός εάν δεν την αφήνεται στο δωμάτιο....)
Αυτά :)

DogzLover

Well-Known Member
16 Μαϊου 2010
384
0
Neverland
Χθες το βραδυ δεν την ακουσα να γαβγιζει ..Μονο κατα τις 7 και ετρεξα να δω τι γινεται, δεν ειδα τιποτα ρε παιδια...Δεν ξερω τι να πω, φαντασματα βλεπει :shock:?Οι ερευνες θα συνεχιστουν και σημερα:p
Το δωματειο που κοιμαται εχει πορτα και κλεινει δεν με αφηνουν να την εχω το βραδυ ελευθερη σε ολο το σπιτι..Ετσι δεν μπορω να την εχω στο δωματειο μαζι μου.Απο μικρη εκει κοιμοταν..

DogzLover

Well-Known Member
16 Μαϊου 2010
384
0
Neverland
Λοιπον παιδια, χοντρο προβλημα!Πρεπει να σταματησει δεν μπορει να συνεχιστει αλλο αυτο..!Την αλλαξα δωματειο, κοιμηθηκε μαζι μου και στις 5.00 αρχισε παλι.Πεταχτηκα στον υπνο μου, την ειχα και διπλα μου...Τεσπα, αφου λοιπον κοντεψα να μεινω στο τοπο, ετρεξε και πηγε στο αλλο δωματειο που κοιμαται και αρχισε να γαβγιζει!Την μιλουσα ηρεμα, τιποτα...την μαλωνα, παλι τιποτα...Ειναι πολυ συγκεκριμενη στο ωραριο της..αρχιζει κατα τις 5.00, σταματαει και μετα παλι στις 7.00.Στις 5.00 δεν μπορω να δω τι την ενοχλει, ειναι σκοτεινα εξω, δεν φαινεται τιποτα!Στις 7.00 μαλλον νομιζω οτι την ενοχλει ο γειτονας που φευγει για την δουλεια με το παπακι..γενικα δεν τον παει και πολυ αυτον....Οκ στις 7 ας παει στον κορακα..αλλα στις 5.00 ελεος, θελω να κοιμηθω....!Τι να κανω βοηθηστε με..

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
τώρα έτυχε να διαβάσω το ποστ. τελικά τι έγινε με το "λατρεμένο" σου;;; εξακολουθεί το εγερτήριο στις 5 ή ηρέμησε;;;

κι εμένα τα δικά μου γάβγιζαν κάτι κουλές ώρες, χωρίς εγώ να μπορώ να δω ή να καταλάβω. και η ρούνη που κοιμάται μέσα και ο άρης που κοιμάται έξω στην αυλή. για παράδειγμα ήταν ο ταχυδρόμος (λογικό, αφού φτάνει μέχρι την πόρτα για να αφήσει τα γράμματα - ή μάλλον τους λογαριασμούς....). και ειδικά για τον άρη που είναι έξω, γαβγίζει γύρω στις 7 παρά που ξυπνάει ο απέναντι και πάει τουαλέτα (αυτό το φως ανάβει, το τσέκαρα) και κατά τις 10 και μισή το βράδυ όταν επιστρέφει μια κυρία με το σκυλάκι της, από τον κάτω δρόμο (δηλαδή δεν υπάρχει οπτική επαφή, μόνο... "μυρωδική"!!!!!). βέβαια γαβγίζουν κι αν περάσει άλλος σκύλος από μπροστά κλπ, αλλά μιλάμε τώρα για γάβγισμα σε συγκεκριμένες ώρες...
ελπίζω πάντως το δικό σου να έχει συνέλθει...

αχ τα ιδια ακριβως κανει κ η δικη μου!!!ενταξει γενικα θα γκρινιαξουμε λιγο το βραδυ (αλλα ειπαμε..ειναι μικρο ακομα..)...αλλα γυρω στις 5.30-6 αρχιζει κ δε σταματαει...κ κλαμα κ γαυγισμα...καμια ωρα ετσι...
τα νευρα μου ζαρτιερες εμενα!καθε βραδυ το ιδιο....για να βλεπει κατι αποκλειεται ειναι μεσα στο σπιτι κ δεν εχει κανενα παραθυρο η κατι...
ισως να ειναι προβλημα οτι την εχω εξω απο το δωματιο...(δεν ειναι κλειστη η πορτα μ ομως..) αλλα δε θελω να μαθει βρε παιδια να κοιμαται στο δωματιο μαζι μου αλλα στο κρεβατι της..
να συνεχισω να την αγνοω οταν το κανει?η να την μαλωσω??

DogzLover

Well-Known Member
16 Μαϊου 2010
384
0
Neverland
Ζητω συγνωμη τωρα ειδα τα ποστ απουσιαζα για πολυ καιρο απο το φορουμ....
Το πιστευετε οτι ακομα δεν εχει σταματησει................................:eek::shock:
Μονο οταν την παω για τρεξιμο μεχρι να μην μπορει να παρει τα ποδια της μονο τοτε πεφτει τεζα να κοιμηθει και δεν ακουγεται τιποτα...:p
Αλλα οκ τωρα τις τελευταιες δυο εβδομαδες την βαζουμε μεσα στο αποθηκακι......δεν ξερω ειναι μικρο αλλα της το εχω κανει πολυ ωραιο, νομιζω της αρεσει, καθεται ησυχα...εκανα σωστα?μια και μια αργα το βραδυ την παω εκει...και την μερα καμια φορα παει απο μονη της και καθεται εκει.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97